:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2020
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2020
Bron: Universal - Datum: 2020-03-15 - Geplaatst door: Werner
Nieuwe film en tv-serie releases in april

Naast de bioscoop releases, brengen Universal Pictures en Paramount Pictures nog vele andere titels uit. De leukste films en series voor het hele gezin, parels binnen het arthouse genre, de spannendste thrillers, klassieke heruitgaves, en vele andere titels die uw aandacht verdienen! Op 15 april is er een nieuwe uitgave van de succesvolle educatieve Nickelodeon-serie PAW Patrol. Actie, spanning, en hilariteit gegarandeerd met een nieuw deel van de Lego Jurassic World-franchise.

PAW PATROL - ROBOHOND REDT!

Ga samen met de PAW Patrol en hun trouwe Robohond op zeven robot-avonturen, inclusief een dubbele reddingsmissie. Help de pups om Robohond's mankementen te repareren en zie hoe hij de beste bestuurder, piloot en robot-redder van het team wordt! En kijk hoe de pups samenwerken om een gigantische losgeslagen robot te stoppen!Â


LEGO JURASSIC WORLD: DE LEGENDE VAN ISLA NUBLAR

Het is 2012 en de pas aangenomen dierengedragstherapeut, Owen Grady, en assistent manager Claire Dearing, moeten op Isla Nublar samenwerken om alles aan te pakken wat in Jurassic World op hun pad komt. Van weggelopen dinosaurussen, menigten toeristen, onvoorspelbaar tropisch weer tot een impulsieve baas. Bovendien krijgt het duo in Jurassic World: De Legende van Isla Nublar ook te maken met een mysterieuze saboteur die op zoek is naar een legendarische schat. Hij wil Jurassic World voor altijd vernietigen! Wat kan er nou misgaan? Nou... alles.

DON'T LET GO

Wanneer rechercheur Jack Radcliff plots een schokkend telefoontje krijgt van zijn pas vermoorde nichtje Ashley, moeten ze, over de grenzen van de tijd heen en een race tegen de klok ondernemen om de moord te voorkomen voor hij kan gebeuren. Don't Let Go is een intense thriller met een bovennatuurlijke twist van Blumhouse, de producenten achter Get Out!


KILLJOYS SEIZOEN 5

Zowel de scifi-serie Killjoys als de legendarische hacker Mr. Robot, komen tot een einde. Bekijk alle afleveringen nog eens terug van deze series met de complete boxsets!

De epische Killjoys-saga bereikt zijn zinderende finale in het vijfde en laatste seizoen van de intergalactische scifi-serie. In dit seizoen slaat ons trio van onverschrokken premiejagers - Dutch, John en D'avin - opnieuw de handen in elkaar voor nog meer interplanetaire avonturen in de Quad. Achtervolgd door hun verleden, hebben de Killjoys nu wel wat meer aan hun hoofd dan gewoon wat verdachten inrekenen. Het lot van het heelal hangt aan een zijden draadje en voor Dutch, John en D'avin begint de strijd van hun leven.

MR. ROBOT SEIZOEN 4

Elliot Alderson is terug voor het laatste seizoen van Mr. Robot. De cybersecurity engineer staat op het punt om samen met Mr. Robot en de fsociety, een nieuwe revolutie te beginnen die de wereld voorgoed zal veranderen. Seizoen vier gaat verder waar de cliffhanger van seizoen drie eindigde. De voor- en nadelen van de onomkeerbare gevolgen als Elliot de mail zou versturen die "Five/Nine" ongedaan kan maken worden zorgvuldig afgewogen.


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron