:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES JULI 2020
PERSBERICHT: RELEASES JULI 2020
Bron: Universal - Datum: 2020-06-10 - Geplaatst door: Werner
RELEASES JULI 2020

Sneller dan een straaljager, racewagen en Usain Bolt in 1: dat is Sonic the Hedgehog! De razendsnelle blauwe egel, bekend van de gelijknamige videogames, neemt het in zijn eerste echte filmavontuur op tegen de hilarisch geschifte Dr. Robotnik (Jim Carrey). Supersonisch kijkplezier voor jong en oud gegarandeerd! In The Invisible Man wordt Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) belaagd door haar gewelddadige ex. Pittig detail: de man, een briljante wetenschapper die recent overleed, is onzichtbaar. Een angstaanjagend en dodelijk kat-en-muisspel ontspint zich.  Ook het bejubelde The Lighthouse, met Robert Pattinson en Willem Dafoe, de komedie Like A Boss, het tiende seizoen van N.C.I.S. Los Angeles en het op het gelijknamige boek van Jane Austen gebaseerde Emma verschijnen in juli bij Universal Pictures en Paramount Pictures.

SONIC THE HEDGEHOG
De wereld had een held nodig, maar we kregen een egel. Gewapend met supersnelheid omarmt Sonic The Hedgehog, alias de Blauwe Veeg, zijn nieuwe thuis op aarde. Totdat hij per ongeluk het stroomnetwerk laat uitvallen en op de radar verschijnt van het super - niet - coole boosaardige genie, Dr. Robotnik (Jim Carrey). Nu is het superschurk tegen super-Sonic in een race over de wereld om Robotnik te stoppen, die Sonic’s unieke kracht wil gebruiken om de wereld te overheersen. Sonic werkt samen met de Donut Lord, alias Sheriff Tom Wachowski (James Marsden), om de planeet te redden in dit spectaculaire familiespektakel vol avontuur.

Releasedatum 4K UHD, Blu-ray en dvd: 1 juli 2020

THE INVISIBLE MAN

Cecilia (Elisabeth Moss) is gevangen in een geweldadige, ongezonde relatie met een rijke wetenschapper en besluit op een nacht te vluchten. Wanneer haar gewelddadige ex plotseling overlijdt, vermoedt Cecilia dat zijn dood in scène is gezet. Gruwelijke toevalligheden worden dodelijk en bedreigen de levens van haar geliefden. Langzaam draait Cecilia door terwijl ze wanhopig probeert te bewijzen dat ze achterna gezeten wordt door iemand die niemand kan zien.

Releasedatum 4K UHD, Blu-ray en dvd: 15 juli 2020

Overige titels

Ook deze titels verschijnen in juli bij Universal Pictures - Paramount Pictures:

8 juli 2020:
• Emma (dvd)
• Emma (Blu-ray)

15 juli 2020:
• The Lighthouse (dvd)
• The Lighthouse (Blu-ray)
• Like A Boss (dvd)
• N.C.I.S. Los Angeles seizoen 10 (dvd)
Recent nieuws van dezelfde bron