:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2020
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2020
Bron: Universal - Datum: 2020-08-28 - Geplaatst door: Werner
ELEMENTARY SEIZOEN 7

Terug naar de roots in het allerlaatste seizoen van Elementary! Holmes en Watson begeven zich naar Londen, waar de legende van Sherlock begon. Daar worden ze geconfronteerd met mysterieuze nieuwe opdrachten en verschijnen oude rivalen opnieuw op het toneel. Mis het slotakkoord van deze geweldige reeks niet en geniet een laatste keer van de spannende avonturen van het team!

In het laatste seizoen van Elementary zullen Holmes (Jonny Lee Miller) en Watson (Lucy Liu) terug gaan naar waar Sherlock’s legende begon: Londen. Nadat hij schuld bekende voor een misdaad waar hij onschuldig voor was, om Watson te beschermen, verhuist Sherlock terug naar Engeland om onder zijn gevangenisstraf uit te komen. De loyale Dr. Joan Watson komt achter hem aan, en voor ze het weten komen er meer fascinerende zaken en sluwe schurken op hun pad. Ook oude rivalen laten hen niet met rust. In New York voelen Commandant Thomas Gregson (Aidan Quinn) en Detective Marcus Bell (Jon Michael Hill) het gemis van het duo, maar voor ze het weten brengen ongewone misdaden hen weer samen. Wees getuige van de laatste zaken van dit iconische team op dit drie disc avontuur!

Releasedatum dvd: 16 september 2020


SOUTH PARK SEIZOEN 23

In het nieuwe seizoen van South Park zetten de boezemvrienden - meestal toch - Stan, Kyle, Cartman en Kenny hun kleine gezellige stadje in Colorado opnieuw op stelten. Dit 23ste seizoen bevat de 300e aflevering van de bekroonde animatiereeks en ter ere van deze gelegenheid werd heel wat bonusmateriaal toegevoegd!

In het hilarische 23ste seizoen van South Park verkennen Stan, Kyle, Cartman, Kenny en Randy de wonderen van het menselijke bioom, pakken ze de gevolgen van immigratie aan en worden ze verbannen uit China. In deze ongecensureerde Collector’s Edition draait het allemaal om “Tegridy”. Inclusief de 300ste aflevering en concept art!

Releasedatum dvd: 16 september 2020


HAWAII FIVE-O SEIZOEN 9

Het team van Hawaii Five-O is inmiddels aan zijn 200ste aflevering toe! Naast het oplossen van tal van misdaadzaken, zoals het opdoeken van een drugslab en het onderzoeken van een cold case, moeten de verschillende leden van team Ohana ook omgaan met tal van privébeslommeringen, die het nodige drama met zich meebrengen... 

Een nieuwe mijlpaal wordt aangetikt met de 200ste aflevering uit de reeks. Of het team nu een cold case moet oplossen, een cybercrimineel moet stoppen, een mol ontmaskert binnen de CIA, of een verborgen drugslab sluit: het is allemaal onderdeel van het werk voor het onverslaanbare Ohana team. Ook komt er genoeg drama om de hoek kijken wanneer Danno op de huid wordt gezeten door zijn ex-schoonmoeder (Joan Collins) en Lou (Chi McBride) vrede moet bewerkstelligen als zijn ouders (Gladys Knight en Louis Gossett Jr.) langskomen voor Thanksgiving.

Releasedatum dvd: 16 september 2020
Recent nieuws van dezelfde bron