:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Remain In Light >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2021
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2021
Bron: Remain In Light - Datum: 2021-02-04 - Geplaatst door: Werner
DVD & BLU-RAY RELEASES MAART 2021

Maart beginnen we met La Ultima Primavera, een aangrijpend sociaal-realistisch drama en een intiem portret van een Spaanse familie. In Come True wordt een rebelse tiener geteisterd door verontrustende dromen. Tijdens een slaaponderzoek om van haar nachtmerries af te raken, doet ze een nieuwe gruwelijke ontdekking. In de survivalfilm Horizon Line moeten 2 passagiers van een vliegtuigje het heft zelf in handen nemen wanneer de piloot sterft. En dan komt één van de grootste stormen ooit er nog aan. Een ex-gevangene met banden met de Russische maffia probeert na zijn vijftien jaar gevangenisstraf een rustig leven te leiden. Echter wordt hij in Tainted andermaal gerekruteerd door de maffia om een laatste opdracht te voltooien. In Hard Kill schakelt Bruce Willis een team huurlingen in om de levensgevaarlijke technologie van zijn techbedrijf te beschermen. Wanneer de beveiligingsexpert oog in oog komt met een oude vijand escaleert de situatie compleet. In het meeslepende Police, met Omar Sy, moeten drie agenten een uitgewezen vreemdeling naar het vliegveld brengen. Onderweg naar het vliegtuig beginnen ze te twijfelen. De laatste film deze maand is 2067, de aarde is door de klimaatverandering verwoest en de mensheid is op zuurstoftanks aangewezen. Het is aan één man uit het verleden om naar de toekomst af te reizen en de wereld te redden.

LA ULTIMA PRIMAVERA

In ‘La Cañada Real’, een sloppenwijk net buiten Madrid, loopt de spanning op wanneer de bewoners te horen krijgen dat ze hun zelfgebouwde huizen moeten verlaten. Het land waarop ze wonen is verkocht. David, vader van het gezin en een hardwerkende schroothandelaar, wil niet bij de pakken neerzitten en zoekt naar een oplossing binnen het bureaucratische systeem. Maar zijn vrouw, de altijd vrolijke Augustina, weet zich van wanhoop geen raad en ook de jongere leden van de familie, oudste zoon David, schoondochter Maria en de jonge Alejandro (9) worstelen met besef dat binnenkort alles gaat veranderen.

Regie: Isabel Lamberti
Cast: David Gabarre Mendoza, Alejandro Gabarre Mendoza
Releasedatum dvd: 3 maart 2021.

COME TRUE

Op zoek naar een oplossing voor haar constante nachtmerries, schrijft de 18-jarige Sarah zich in voor een slaapstudie op de universiteit. Al snel komt ze erachter dat haar dromen realiteit worden. Haar visioenen verergeren en alvorens de wetenschappers kunnen ingrijpen is Sarah het medium geworden van een angstaanjagende entiteit.

Regie: Anthony Scott Burns
Cast: Landon Liboiron, Skylar Radzion, Julia Sarah Stone
Releasedatum dvd: 31 maart 2021.

HORIZON LINE

Sara (Allison Williams) en haar ex Jackson (Alexander Dreymon) zien elkaar na enige tijd terug wanneer ze uitgenodigd worden voor het huwelijk van hun beste vrienden op een tropisch eiland. Wanneer ze als enige passagiers aan boord gaan van een klein vliegtuig, krijgt de piloot plotseling een hartaanval en komen ze terecht in één van de grootste stormen ooit. Horizon Line is een romantische survival film met in de hoofdrollen Allison Williams (Get Out, Girls) en Alexander Dreymon (The Last Kingdom). Van de makers van 10 Cloverfield Lane en The Shallows.

Regie: Mikael Marcimain
Cast: Josh Campbell, Matthew Stuecken.
Releasedatum dvd en Blu-ray: 17 maart 2021.

TAINTED

Lance, een ex-gedetineerde met een verleden bij de Russische maffia en het Arische Broederschap, wil na 15 jaar gevangenschap een rustig leven leiden. Hij wordt echter gedwongen om de plaatselijke bende van het Arische Broederschap te liquideren.

Regie: Brent Cote
Cast: John Rhys-Davies, Shawn Roberts, Alan Van Sprang
Releasedatum dvd: 7 april 2021.

HARD KILL

Het werk van tech-ontwikkelaar en miljardair Donovan Chalmers (Bruce Willis) is zo kostbaar dat hij een team huurlingen onder leiding van Derek Miller (Jesse Metcalfe) in dienst heeft om het te beschermen. Wanneer een terroristische groepering zijn tech in handen krijgt en zijn dochter Eva (Lala Kent) kidnapt, moet Miller haar en Chalmers’ technologie uit de handen van ‘The Pardoner’ zien te redden.

Regie: Matt Eskandari
Cast: Bruce Willis, Jesse Metcalfe, Lala Kent
Releasedatum dvd en Blu-ray: 24 maart 2021.

POLICE

De Parijse agenten Aristide en Virginie delen niet alleen een heimelijke liefdesaffaire, maar deze lange nacht ook een politieauto met hun collega Erik. Met de ongewone opdracht om asielzoeker Asomidin Tohirov weg te brengen zodat hij kan worden uitgezet naar Tadsjikistan, zijn ze onderweg naar vliegveld Charles de Gaulle. Hun persoonlijke beslommeringen thuis en de terugkerende menselijke misère waar ze dagelijks mee te maken hebben in hun politiewerk maken de sfeer in de auto soms behoorlijk gespannen. Zittend op de achterbank naast de angstige Tohirov – die enkel het Tadzjieks machtig is – komt Virginie tot het besef dat ze zijn leven in gevaar brengen door hem terug te sturen. Ze neemt Aristide en Erik mee in haar dilemma en het dringt tot hen door dat Tohirovs lot in hun handen ligt. De Franse filmmaker Anne Fontaine (Les Innocentes, Coco Avant Chanel) bewerkte het script samen met Claire Barré aan de hand van Hugo Boris’ in Frankrijk goed ontvangen roman Police (2016). Met haar scherpe gevoel voor essentie en effectieve mise-en-scène maakte ze een aangrijpende policier in sociaal-realistische sfeer, verteld vanuit verschillende perspectieven en zonder dat er een schot gelost wordt. De hoofdrollen zijn voor Virginie Efira (Le Grand Bain, Elle), Omar Sy (Demain Tout Commence, Intouchables), Grégory Gadebois (J’Accuse) en Payman Maadi (A Separation). De film ging in wereldpremière tijdens de Berlinale 2020.

Regie: Anne Fontaine
Cast: Omar Sy, Virginie Efira, Grégory Gadebois
Releasedatum dvd: 31 maart 2021.

2067

Het is het jaar 2067 en de aarde lijdt onder een enorme klimaatcrisis en een wijdverspreide ziekte, veroorzaakt door bijwerkingen van een synthetische zuurstof. Wanneer arbeider Ethan Whyte (Kodi Smit-McPhee) een mysterieus radiosignaal uit de toekomst onderschept moet hij zijn doodzieke vrouw achterlaten en via een reis door de tijd zijn diepste angsten onder ogen zien in een poging de aarde te redden van de ondergang.

Regie: Seth Larney
Cast: Kodi Smit-McPhee, Ryan Kwanten, Sana'a Shaik
Releasedatum dvd en Blu-ray: 21 april 2021.