:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: SERIES MAART 2021
PERSBERICHT: SERIES MAART 2021
Bron: Warner - Datum: 2021-03-02 - Geplaatst door: Werner
BATWOMAN SEIZOEN 1

De doorgewinterde Batmanfans weten dat de Wayne-familie niet enkel uit Bruce, zijn ouders en butler Alfred bestaat. In het eerste seizoen van Batwoman maken we kennis met Kate (Ruby Rose), het nichtje van Bruce. Nadat haar ex-vriendin ontvoerd wordt door een mysterieuze bende voelt Kate net als haar illustere neef de drang om het cape en het masker aan te trekken, op zoek naar gerechtigheid!

Het was nooit Kate Kanes bedoeling om Gothams nieuwe wreker te worden. Maar wanneer de gestoorde Alice en haar Wonderland-bende Kate's ex-vriendin ontvoeren, moet ze wel in actie komen. Met hulp van haar stiefzus, Mary Hamilton, en de sluwe Luke Fox, zet Kate de nalatenschap van haar vermiste neef Bruce Wayne voort. Met behulp van zijn cape en masker maakt Kate haar entree… als Batwoman

Releasedatum dvd en Blu-ray: 24/03/2021


DOOM PATROL SEIZOEN 2

In het tweede seizoen van Doom Patrol zien we nieuwe avonturen van 's werelds meest ongeregelde groepje superhelden. Terwijl ze moeten omgaan met hun eigen - talrijke - mislukkingen, moeten ze ook de krachten bundelen om de wereld te beschermen van een vreemd, nieuw lid van hun familie.

De absurde superhelden van DC Universe keren terug om de wereld te redden. Tenminste, als ze erin slagen om volwassen te worden... letterlijk en figuurlijk. Onze disfunctionele helden moeten zich niet alleen over hun trauma’s en mislukkingen heen zetten, maar ook samenwerken wanneer de aarde bedreigd wordt door de mysterieuze krachten van een nieuw familielid.

Releasedatum dvd: 17/03/2021



Recent nieuws van dezelfde bron