:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2022
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2022
Bron: Universal - Datum: 2022-10-21 - Geplaatst door: Werner
RELEASES NOVEMBER 2022

Het wordt ongetwijfeld warm in de huiskamers, want Minions: The Rise Of Gru is vanaf 9 november beschikbaar om thuis te bekijken! Deze feel-good film zit vol humor, verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over-the-top actie. De film is geproduceerd door Chris Meledandri, de oprichter en CEO van Illumination in samenwerking met Janet Healy en Chris Renaud. De regie is in handen van Kyle Balda (Despicable Me 3, Minions) met Brad Ableson (The Simpsons) en Jonathan de Val (de Secret Life Of Pets-films) als co-regisseurs. 

Lang zal hij leven! E.T. viert zijn 40ste verjaardag en om dat te vieren wordt de film opnieuw uitgebracht in een speciale steelbook met nooit eerder getoonde bonusmaterialen. Herbeleef het avontuur en de magie in een van de meest geliefde films aller tijden.

Daarnaast verschijnen ook: Beast (Idris Elba) en The Black Phone (Ethan Hawke) op 2 november en Nope (Daniel Kaluuya) op 16 november.

Ten slotte komen er nieuwe seizoenen uit van Chicago Fire (S10), Chicago PD (S9) en Chicago Med (S7) en worden deze telkens meegenomen in nieuwe boxsets met de volledige reeks.

BEAST

Idris Elba speelt in deze bloedstollende thriller als een weduwenaar die terugkeert naar Zuid-Afrika voor een lang geplande reis naar een wildreservaat. Wat begint als een reis van genezing verandert in een angstaanjagende strijd om te overleven als hij en zijn dochters worden opgejaagd door een enorme, losgeslagen leeuw die wil bewijzen dat de savanne maar één toproofdier heeft.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 2 november 2022


THE BLACK PHONE

De Oscargenomineerde° Ethan Hawke speelt de meest verontrustende rol van zijn carrière in een nieuwe psychologische thriller van Blumhouse en de regisseur van Sinister en Doctor Strange. Finney Shaw, een verlegen, maar slimme 13-jarige jongen, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar (Hawke) en opgesloten in een geluiddichte kelder waar schreeuwen weinig zin heeft. Wanneer een losgekoppelde telefoon aan de muur begint te rinkelen, ontdekt Finney dat hij de stemmen van de vorige slachtoffers van de moordenaar kan horen. En ze zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat wat er met hen is gebeurd, niet ook met Finney zal gebeuren...

Releasedatum dvd en Blu-ray: 2 november 2022


MINIONS: THE RISE OF GRU

's Werelds grootste animatiefranchise gaat terug naar het begin. We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 9 november 2022


BOXSET MINIONS + MINIONS: THE RISE OF GRU

Releasedatum dvd en Blu-ray: 9 november 2022


NOPE 

Oscarwinnaar Jordan Peele geeft een nieuwe draai aan het horrorgenre met Nope. Na de schokkende dood van hun vader observeren Hollywood dierentrainer OJ (Daniel Kaluuya) en zijn zus Emerald (Keke Palmer) onverklaarbare fenomenen op hun ranch in Californië. Obsessief ondernemen ze pogingen om het mysterie op camera vast te leggen. Dit leidt samen met de acties van Ricky (Steven Yeun), eigenaar van het naastgelegen pretpark, om geld te verdienen aan het verschijnsel al snel tot angstaanjagende gevolgen en onvoorstelbare horror. Het resultaat is een complexe sociale thriller die blootlegt hoe geweld, risico en opportunisme onlosmakelijk verbonden zijn met de geromantiseerde geschiedenis van het Amerikaanse Westen... en van de showbusiness zelf.

Releasedatum dvd, Blu-ray en Steelbook: 16 november 2022


CHICAGO FIRE SEIZOEN 10

Uitvoerend producent en meervoudig Primetime Emmy Award-winnaar Dick Wolf (Law & Order) presenteert de tien meeslepende seizoenen van de populaire tv-reeks Chicago Fire. Om deel uit te maken van Chicago’s Firehouse 51-familie moet je uit het juiste hout gesneden zijn. Naast de dagelijkse beslommeringen in hun privélevens, worden de onbevreesde brandweerlui, reddingswerkers en paramedici immers om de haverklap geconfronteerd met laaiende vuurzeeën, traumatische conflicten en bloedstollende beslissingen waarbij elke seconde telt. Hoe gevaarlijk de situatie ook is, zij moeten doorgaan. Onder het waakzame oog van Capt. Matthew Casey (Jesse Spencer) en Lt. Kelly Severide (Taylor Kinney), gaan de manschappen van Chicago’s Firehouse 51 tot het uiterste om levens te redden, ook als ze hun eigen leven er dreigen bij in te schieten. Bataljonscommandant Wallace Boden (Eamonn Walker, Oz) voert het bevel over een toegewijde crew die bestaat uit verpleegkundige Sylvie Brett (Kara Killmer) en luitenant Christopher Herrmann (David Eigenberg, Sex And The City), en brandweerlui Joe Cruz (Joe Miñoso, Boss), Randy “Mouch” McHolland (Christian Stolte, Prison Break) en Stella Kidd (Miranda Rae Mayo, Pretty Little Liars). Aspirant-brandweermannen Blake Gallo (Alberto Rosende) en Darren Ritter (Daniel Kyri) vullen het team aan als de groentjes van de kazerne.

Releasedatum dvd: 16 november 2022


CHICAGO FIRE BOXSET SEIZOENEN 1-10

Releasedatum dvd: 16 november 2022


CHICAGO PD SEIZOEN 9

Ook in Seizoen Negen van de aangrijpende televisiereeks van Dick Wolf — uitvoerend producent en meervoudig Emmy-winnaar — en het team achter de populaire Chicago-franchise, zet de Intelligence Unit van de Chicago PD de strijd verder tegen het groot banditisme. Maar in de Windy City gaat het de mannen en vrouwen van de elite-eenheid niet altijd voor de wind. Sgt. Hank Voight (Jason Beghe) heeft zich het voorbije jaar moeten aanpassen aan de veranderende wereld rondom hem. Voight probeert ondanks alles de stad te beschermen tegen misdaad en geweld, samen met zijn toegewijde team dat bestaat uit rechercheur Jay Halstead (Jesse Lee Soffer), agent Adam Ruzek (Patrick John Flueger), agent Kim Burgess (Marina Squerciati), agent Kevin Atwater (LaRoyce Hawkins), rechercheur Hailey Upton (Tracy Spiridakos) en Desk Sgt. Trudy Platt (Amy Morton).

Releasedatum dvd: 16 november 2022


CHICAGO PD BOXSET SEIZOENEN 1-9

Releasedatum dvd: 16 november 2022


CHICAGO MED SEIZOEN 7

Producer en Primetime Emmy Award-winnaar Dick Wolf (Law & Order) presenteert niet minder dan 129 afleveringen van Chicago Med, gespreid over zes meeslepende seizoenen. Op zoek naar een balans tussen werk en privé en af en toe een schouder om op uit te huilen, proberen de heldhaftige dokters, verpleegkundigen en medewerkers er op de meest hectische SEH van Chicago het beste van te maken. Morele dilemma’s, onwaarschijnlijke medische uitdagingen, hier is de lijn tussen leven en dood bijzonder dun. Naast heel wat bekende gezichten uit de Chicago P.D. en Chicago Fire-franchises, herkent u in de topcast ongetwijfeld Oliver Platt (The Big C), Epatha Merkerson (Law & Order), Nick Gehlfuss (Shameless), Yaya DaCosta (The Kids Are All Right), Colin Donnell (Arrow), Brian Tee (Jurassic World) en Torrey DeVitto (The Vampire Diaries).

Releasedatum dvd: 23 november 2022


CHICAGO MED BOXSET SEIZOENEN 1-7

Releasedatum dvd: 23 november 2022


E.T. 40TH ANNIVERSARY

Herbeleef het avontuur en de magie in een van de meest geliefde films aller tijden, E.T. The Extra-Terrestrial, van Oscarwinnend regisseur Steven Spielberg. Ongeacht hun leeftijd blijven kijkers gefascineerd door dit tijdloze verhaal over de onvergetelijke reis van een verdwaald buitenaards wezentje en het tienjarige jongetje met wie hij vriendschap sluit. Sla de handen in elkaar met Elliott (Henry Thomas), Gertie (Drew Barrymore) en Michael (Robert MacNaughton) en help E.T. zijn weg naar huis te vinden!

Releasedatum Blu-ray, 4K en steelbook: 23 november 2022


UIT HET ARCHIEF