:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2023
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2023
Bron: Source 1 Media - Datum: 2023-02-28 - Geplaatst door: Werner
De lente staat weer voor de deur en dat betekent een aantal mooie films in de planning voor dvd én Blu-ray. In maart brengt Source1Media vier nieuwe films uit, waarvan twee absolute bioscoopknallers.

Op 15 maart starten we de maand met de dvd én Blu-ray van Triangle Of Sadness. Deze komische dramafilm volgt een onwaarschijnlijk gezelschap aan boord van een luxe cruise. Er is echter een hevige storm op komst en het gezelschap strandt op een onbewoond eiland waar de volledige hiërarchie op zijn kop gezet wordt. De film draait sinds 15 december in de bioscoop! Vervolgens komt de DVD van Bull Shark uit. Deze film, met het klassieke killershark-concept, volgt een jachtopziener in een klein stadje in Texas. Er ontstaan problemen wanneer de sheriff een dode zwemmer aantreft. De jachtopziener krijgt opdracht de zaak te onderzoeken en ontdekt dat een hongerige stierhaai verantwoordelijk is voor het bloedbad. Op 29 maart komt de dvd van de animatiefilm Oeps! Kids Overboord. Deze film draait vanaf 14 december in de bioscoop en is volledig Nederlands ingesproken met de stemmen van o.a. Vivienne van den Assem (RTL Boulevard) en Frank Lammers (Undercover) met daarnaast ook een Franse versie van de film. In deze film volgen we de beste vrienden Finny en Leah. In een ark vol andere dieren drijven ze op zee, maar de voedselvoorraad dreigt op te raken. Alsof dat niet erg genoeg is, worden Finny en Leah overboord gespoeld, samen met de voedselvoorraden! Gaat het de Ark bewoners lukken de kinderen te vinden? We sluiten de maand af met de dvd van The Shepherd uit, een indrukwekkende Hongaarse oorlogsfilm waarin een oude herder besluit om zoveel mogelijk Joden te redden van de bezetters. Een meeslepend verhaal over het duistere verleden van de Tweede Wereldoorlog.

Helaas moeten we mededelen dat de eerder aangekondigde titel Muti is verplaatst naar 8 juni 2023. Daarnaast is ervoor besloten om de naam van de film te wijzigen naar The Ritual Killer.

TRIANGLE OF SADNESS

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers, waaronder een Russische oligarch, Britse wapenhandelaars en een eigenzinnige, alcoholische, Marx-citerende kapitein. In eerste instantie oogt alles als de perfecte Instagram post, maar er is een hevige storm op komst. De cruise eindigt catastrofaal en het koppel strandt met een groep miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie volledig op zijn kop gezet.

Met Nederlands en Franse ondertiteling!
Genre: Drama, Komedie
Speelduur: 147 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 15 maart 2023

BULL SHARK

Spencer Timms is jachtopziener in een klein stadje in Texas. In de zomer brengen toeristen veel tijd door in de omgeving van een meer, een belangrijke bron van inkomsten voor veel inwoners. De problemen beginnen als de sheriff een dode zwemmer aantreft. Spencer krijgt de opdracht de zaak te onderzoeken en ontdekt dat een hongerige stierhaai verantwoordelijk is voor het bloedbad.

Genre: Actie, Horror
Speelduur: 80 minuten
Releasedatum dvd: 15 maart 2023

OEPS! KIDS OVERBOORD

Finny is een herbivoor en Leah een carnivoor, toch zijn het beste vrienden. In een ark vol andere dieren drijven ze al weken op zee rond zonder enig zicht op het vaste land en de voedselvoorraad begint zorgelijk te worden. Daardoor kan de vrede tussen de carnivoren en herbivoren elk moment omslaan... Alsof dat niet erg genoeg is, worden Finny en Leah per ongeluk overboord gespoeld, samen met de laatste voedselvoorraden. Oeps! Aan boord van hun geïmproviseerd vlot, krijgen ze gezelschap van Jelly, een praatgrage, jonge kwal. Maar wanneer het vlot wordt geteisterd door een hevige storm, worden Finny, Leah en Jelly in de diepte van de oceaan gedompeld en van elkaar gescheiden. Gaat het de Ark bewoners lukken de kinderen te vinden en zullen Finny en Leah elkaar ooit weer zien?

Volledige Nederlands gesproken animatiefilm met de stemmen van o.a. Vivienne van den Assem (RTL Boulevard) en Frank Lammers (Undercover). Daarnaast bevat de dvd ook een volledig Frans gesproken versie van de film.

Genre: Kids, Animatie
Speelduur: 85 minuten
Releasedatum dvd: 29 maart 2023

THE SHEPHERD

1944. Op het Hongaarse platteland, woont een oude schapenherder. Nadat zijn dochter wordt vermoord door de nazi's, besluit hij zoveel mogelijk Joden te redden uit de gruwelijke handen van de vijand.

Genre: Drama, Oorlog
Speelduur: 91 minuten
Releasedatum dvd: 29 maart 2023


UIT HET ARCHIEF