:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: 101 DALMATIËRS II – HET AVONTUUR VAN VLEK IN LONDEN
PERSBERICHT: 101 DALMATIËRS II – HET AVONTUUR VAN VLEK IN LONDEN
Bron: Buena Vista - Datum: 2002-10-15 - Geplaatst door: Serge
Het vertederende en romantische avontuur van de kleine Dalmatiër Vlek, die zich graag wil onderscheiden van de andere puppies. Hij droomt er van bekend en beroemd te worden net zoals zijn favoriete teievisiester Superwoef.

101 Dalmatiërs II - Het Avontuur van Vlek in Londen is een vertederend en gloednieuw vervolg op één van de meest geliefde animatiefilms aller tijden: Disney's Classic 101 Dalmatiërs (1961). Voor een nieuwe generatie komt deze film in een hartverwarmende mix van romantiek, actie, humor en avontuur, waarin de pup Vlek zijn familie moet redden uit de klauwen van Cruella, opnieuw tot leven. Buena Vista Home Entertainment brengt dit nieuwe avontuur, waarin veel bekende karakters zoals Cruella, Roger, Anita, Pongo, en de boeven Horace en Jasper weer terugkeren, vanaf 20 november 2002 uit op koopdvd (met heel leuk bonusmateriaal).

Het hondje Vlek voelt zich wat verloren tussen de andere kleine Dalmatiërs en wil zieh graag onderscheiden van zijn broertjes en zusjes. Hij droomt van een leven zoals zijn held Superwoef. Op een dag raakt hij per ongeluk gescheiden van zijn familie en besluit op zoek te gaan naar zijn held. Ondertussen beraamt Cruella zoals gewoonlijk een duivels plan: om haar nieuwe vriend en kunstschilder de nodige inspiratie te geven, wil ze alle Dalmatiërpuppies ontvoeren. Zal Vlek op tijd komen om zijn familie te redden en zo uitgroeien tot een heel bijzondere held?

Specificaties:
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels, Frans, Nederlands
Beeld:1.66:1 anamorfisch
Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands
Speelduur: 71 min.

Extra’s:
• Superwoef s Kleedkamer
• Spel "Verdwaald in Londen". De pups zijn verdwaald geraakt in Londen. Help Vlek en Superwoef om ze terug te vinden in hun dubbeldekbus.
• Making of. Echte honden bezoeken de productie en zien hoe een animatiefilm met honden wordt gemaakt. De regisseurs, artiesten en degenen die hun stemmen lenen, onthullen alle geheimen.
• Vooruitblik

Verkrijgbaar op koopdvd vanaf 20 november 2002.