:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: KOOPDVD MAART 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD MAART 2003
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2003-02-07 - Geplaatst door: Serge
MEXICO CITY
She came to Mexico to lose herself. She stayed to find her brother.

Synopsis:
Mitch Cobb krijgt in haar leven tegenslag na tegenslag te verwerken. Om hieraan te ontsnappen, gaat ze naar Mexico. Wanneer daar haar broer Sam spoorloos verdwijnt, beginnen haar problemen pas echt. Ze gaat op zoek naar haar broer, maar kent de taal en de weg niet. De politie en de Amerikaanse ambassade kunnen haar niet helpen. De enige hulp komt van een ex-gedetineerde taxichauffeur. Hij helpt Mitch haar weg vinden en een groot mysterie ontrafelen in één van de gevaarlijkste steden ter wereld…

Regie: Richard Shepard (Oxygen)
Cast: Stacy Edwards (In the Company of Men, The Next Best Thing, The Bachelor) - Robert Patrick (Terminator 2, The Faculty, All the Pretty Horses)
Genre: Thriller
Speelduur: 90 minuten

Releasedatum: 25 maart 2003 op koopdvd

Extra's: Trailer, Photo gallery, Biographies
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0MARLENE
The legend. The myth. The film.

Synopsis:
Als Marlene Dietrich (Katja Flint) in 1929 de rol van 'Lola' speelt in de film 'Der Blaue Engel', staat ze aan het begin van een glansrijke carrière. Josef von Sternberg, de regisseur, haalt haar over om hem te volgen naar Hollywood. Vlak voor ze vertrekt, ontmoet ze de officier Carl (Heino Ferch). Ze realiseert zich dat hij de liefde van haar leven is, maar kiest voor haar carrrière. Ze laat haar man en dochter achter en bouwt in Hollywood een nieuw leven op met haar minnaar Josef. Ze behaalt succes na succes en wordt een ware filmdiva, zwoel en verleidelijk. Carl blijft echter haar grote liefde en ze blijven elkaar in het geheim ontmoeten. Als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, staan ze aan twee verschillende zijdes: hij als Duitse soldaat, zij als Amerikaanse die de Amerikaanse troepen een hart onder de riem steekt door voor hen op te treden. Na de Bevrijding in 1945 keert Marlene terug naar Berlijn en verneemt van haar moeder dat Carl gestorven is en dat hij een groot geheim met zich heeft meegenomen…

Regie: Joseph Vilsmaier (The Comedian Harmonists, Stalingrad)
Cast: Katja Flint - Herbert Knaup (Lola Rennt) - Heino Ferch (Winter Sleepers, The Comedian Harmonists) - Hans-Werner Meyer
Genre: Speelfilm
Speelduur: 130 minuten

Releasedatum: 25 maart 2003 op koopdvd

Bijzonderheden: Gebaseerd op het leven van filmdiva Marlene Dietrich.

Website: http://www.marlene-derfilm.de

Extra's: Photo gallery, Biographies
Taal: Duits
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9 anamorphic. Geschikt voor alle beeldformaten.
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0PERFECT TARGET

Synopsis:
David Benson, een voormalig CIA agent die gespecialiseerd is in Oosterse vechttechnieken, krijgt van zijn oude werkgever de opdracht om in Latijns-Amerika de aankomende president Carillo te beschermen. De rebellengroep El Bandito zou hem willen vermoorden. Wanneer Carillo tijdens zijn inauguratie echter bruut wordt vermoord door de CIA, beseft David dat zij hem de moord in de schoenen willen schuiven en vlucht met zijn vriend Migelo de jungle in. Ze lopen rechtstreeks in de armen van de El Bandito rebellen die onder leiding staan van Nicola, de aantrekkelijke zus van Migelo. Ze maken een deal: als David hen gevechtstraining geeft, helpen zij hem over de grens. David vecht zij aan zij met de rebellen met één doel: zijn naam te zuiveren door de werkelijke moordenaar te ontmaskeren.

Regie: Sheldon Lettich
Cast: Daniel Bernhardt (The Matrix Reloaded) - Robert Englund (Nightmare on Elm Street, Urban Legend, Wishmaster) - Brian Thompson (Dragonheart)
Genre: Actie-Thriller
Speelduur: 90 minuten

Releasedatum: 25 maart 2003 op koopdvd

Extra's: Photo gallery, Biographies
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0FINAL VENDETTA
She'll love you to death

Synopsis:
Mike en Naomi vormen een gelukkig getrouwd stel. Omdat ze graag een baby willen, maar er zelf geen kunnen krijgen, besluiten ze om een overeenkomst te tekenen, waarbij een draagmoeder hun kindje ter wereld zal brengen. Ze nemen deze draagmoeder, de mooie jonge vrouw Jennifer, liefdevol op in hun huis. Wat ze echter niet weten, is dat Jennifer gedreven wordt door de haat om wraak te nemen op degene die zij verantwoordelijk acht voor het verwoesten van haar leven: Mike. Met hun ongeboren kind als 'gijzelaar', bedenkt en voert Jennifer de meest afschuwelijke scenario's uit om Naomi en Mike te laten boeten…

Regie: Rene Eram
Cast: Bridgette Wilson (I know what you did last summer, House on Haunted Hill) - Peter Boyle (Monster's Ball, While You Were Sleeping) - Scott Cohen (Kissing Jessica Stein, The Mambo Kings) - Seiko Matsuda
Genre: Thriller
Speelduur: 95 min.

Releasedatum: 25 maart 2003 op koopdvd

Extra's: Scene selection, Photo gallery, Biographies
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0WHEN JUSTICE FAILS
Acquittal was never so deadly.

Synopsis:
In Manhattan vindt een reeks bizarre moorden plaats. Twee detectives gespecialiseerd in Moordzaken krijgen de taak toebedeeld om de verdachte, openbaar aanklaagster Katy Wesson, op te sporen. Wanneer detective Frank Chaney en de verdachte verliefd op elkaar worden, begint het onderzoek net zo stormachtig te verlopen als hun relatie. Dit drijft een wig tussen hen en hoewel Katy en Frank nog voor elkaar voelen, zijn beiden te koppig om de eerste stap naar een verzoening te zetten. Dan wordt weer een gruwelijke moord gepleegd en wijzen de bewijzen opnieuw in de richting van Katy. Chaney moet zich over zijn gevoelens heenzetten en in actie komen. Een tragische confrontatie is onvermijdelijk.

Regie: Allan A. Goldstein
Cast: Jeff Fahey (Silverado, The Lawnmower Man) - Marlee Matlin (Children of a Lesser God)
Genre: Thriller
Speelduur: 87 minuten

Releasedatum: 25 maart 2003 op koopdvd

Extra's: Trailer, Photo gallery, Biographies
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0THE ISLAND ON BIRD STREET

Synopsis:
1942. Alex leeft met zijn vader Stefan en zijn muis Snow in het ghetto in Warschau. De Nazi's houden geregeld razzia's, waardoor hele families verdwijnen. Wanneer ook vader en zoon worden opgepakt en meegevoerd, maakt Alex de les waar die zijn vader hem heeft ingeprent: hij vlucht en bouwt een schuilplaats in een ruïne. Hier verblijft hij in afwachting van de terugkomst van zijn vader. Ondanks de barre omstandigheden, weet Alex zich te redden en sluit hij zelfs vriendschap met de verzetsstrijders Freddy en Henryk en met het Poolse meisje Stasya dat buiten het ghetto woont. Wanneer zijn vrienden vertrekken naar de relatieve veiligheid van het woud en Stasya en haar familie naar het platteland gaan, weigert Alex om het ghetto te verlaten: hij wil vasthouden aan de belofte van zijn vader en gelooft er heilig in dat deze terug zal keren. Eén ding is zeker: als Stefan terugkeert, zal hij geen kleine jongen meer treffen, maar een man.

'The Island on Bird Street' is gebaseerd op de semi-autobiografische roman van Uri Orlev.

Regie: Søren Kragh-Jacobsen (Mifune's Last Song)
Cast: Jordan Kiziuk - Patrick Bergin (Patriot Games, Sleeping with the Enemy) - Jack Warden (Bullets over Broadway, Things to do in Denver when you're Dead)
Speelduur: 107 minuten

Releasedatum: 25 maart 2003 op koopdvd

Extra's: Trailer, Photo gallery, Biographies
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0THE ONLY THRILL
Sometimes your only chance for love comes once.

Synopsis:
Reece McHenry (Sam Shephard) en Carol Fritzsimmons (Diane Keaton) delen een hechte vriendschap vanaf het moment in 1966 dat Carol over de drempel van Reece's tweedehands kledingwinkeltje stapte en solliciteerde naar een baan als naaister. Slechts één ding staat een volmaakte liefdesrelatie in de weg: Reece's belofte aan zijn vrouw die na een ongeluk in een coma raakte, dat hij haar trouw zou blijven. Ondertussen ontdekken ook Reece's zoon Tom (Robert Patrick) en Carol's dochter Katherine (Diane Lane) elkaar, hoewel zij hem twee keer verlaat om elders haar idealen na te jagen. Ook tussen Reece en Carol ontstaat een verwijdering, wanneer Carol naar Canada vertrekt om haar zieke zus bij te staan. Langzaam begint Reece zich te realiseren dat het lot dat hem en Carol trof, Tom bespaard moet blijven en hij dwingt hem om zijn gevoelens kenbaar te maken aan Katherine.

Regie: Peter Masterson (The Trip to Bountiful)
Cast: Diane Keaton (The Godfather, The First Wives Club) - Sam Shepard (Black Hawk Down, Swordfish) - Diane Lane (Chaplin, Unfaithful) - Robert Patrick (The Facultu, All The Pretty Horses, The X-Files)
Genre: Speelfilm
Speelduur: 103 min.

Releasedatum: 25 maart 2003 op koopdvd

Extra's: Trailer, Photo gallery, Biographies
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0