:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: KOOPDVD MEI 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD MEI 2003
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2003-04-14 - Geplaatst door: Serge
SHAKEDOWN
Onze film Shakedown, vertelt het verhaal van Julie en Scotty die onder dwang een bank moeten beroven. Als ze op een groep terroristen stuiten die op zoek zijn naar een biologische bom, escaleert de zaak. Als ook de FBI zich ermee bemoeit, en Los Angeles wordt opgeschrikt door een hevige aardbeving, zijn Julie en Scatty de enigen die een ramp met de biologische bom kunnen voorkomen.

Technische specificaties: beeldformaat 16:9 ratio 1.85:1, geluid Dolby Digital 5.1, Optionele ondertiteling, also on DVD.

Releasedatum: 27 mei 2003UP AGAINST AMANDA
Amanda is alles wat een man kan wensen, aantrekkelijk, verleidelijk, maar vooral mysterieus. Als ze afgewezen wordt door haar getrouwde buurman Richard, laat zij zich niet stoppen hem toch te veroveren. Met de bloedmooie Justine Priestly (Melrose Place), Karen Grosso (Innocent) en Chuck Williams (Soultaker) in de hoofdrollen in deze spannende thriller.

Technische specificaties: beeldformaat 4:3 full frame, geluid Dolby Digital surround, optionele ondertiteling, also on DVD.

Releasedatum: 27 mei 2003THE DELI
The Deli is een heerlijke komedie met goed opgebouwde dialogen en vele bekenden die in deze film opduiken. Wat te denken van rappers Ice T en Heavy D, Iman en Jerry Stiller, inderdaad de vader van Ben Stiller... The Deli gaat over Johnny, die in Manhattan een Italiaanse/Amerikaanse supermarkt runt. Johnny heeft echter één probleem: zijn gokverslaving. Wanneer Johnny bijvoorbeeld geld krijgt om voor zijn moeder op de lotto te spelen, steekt hij het in eigen zak. Tot die cijfers plotseling de winnende blijken te zijn...

Technische specificaties: beeldformaat 4:3 full frame, geluid Dolby Digital 2.0, Optionele ondertiteling.

Releasedatum: 27 mei 2003PARANOID
Paranoid is een mysterieuze thriller van John Duigan (Lawn Dogs, The Leading man) met hoofdrollen van Jessica Alba (Never Been Kissed, Dark Angel) en Jeanne Tripplehorn (Basic Instinct, Brothers Keeper). Chloe wordt lastig gevallen en is bang dat ze gestalked wordt. Als ze de kans krijgt om de stad even te verlaten en met haar nieuwe vriend een weekendje door te brengen op het platteland, grijpt ze die kans met beide handen aan. Niets lijkt echter wat het is, en ze blijkt in een nachtmerrie terecht te zijn gekomen. Midden in de nacht wordt ze wakker in een vreemd bed. Als ze dan een videoband vindt, wordt haar grootste angst bevestigd....

Technische specificaties: beeldformaat 4:3 full frame, geluid Dolby Digital surround, optionele ondertiteling, fotogalerij, also on DVD.

Releasedatum: 27 mei 2003