:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: HUURDVD'S JULI
PERSBERICHT: HUURDVD'S JULI
Bron: Buena Vista - Datum: 2003-06-04 - Geplaatst door: Werner
FOCUS

There’s a reason you can’t find work.
There’s a reason you can’t live in this neighborhood.
There’s a reason your life is on the line.
And there’s a reason that you’ll never be told the reason.


Arthur Miller’s most controversial work !

Te huur op DVD vanaf 22 juli 2003

Begin jaren veertig in de V.S. viert het racisme hoogtij.
Kantoorklerk Lawrence Newman (William H. MACY) wordt door het kopen van een nieuwe bril voor Joods aangezien. Hierdoor krijgt hij een hele nieuwe kijk op zijn leven, werk en antisemitische buurtbewoners. Lawrence wordt ontslagen, maar vindt een nieuwe baan bij een Joods bedrijf waar hij Gertrude (Laura DERN) ontmoet.

Ze trouwen en gaan met zijn invalide moeder samenwonen waar ze een tijdje gelukkig leven totdat Gertrude ontdekt dat er een groep racisten - waaronder hun buurman Fred (Meat Loaf) – de famile Newman en de lokale kioskhouder meneer Finkelstein (David PAYMER) als doel hebben gekozen.

Nadat Lawrence en zijn vrouw op straat worden aangevallen en mishandeld is de tijd gekomen voor Lawrence om te kiezen : laat hij alles achter waar hij jaren hard voor gewerkt heeft, of blijft hij en riskeert hij zijn leven tegen de fanaten die ooit zijn gelijken waren ?

Distributeur: Hollywood Pictures Home Entertainment
Genre : speelfilm
Speelduur : 106 min.
Keuring : 12 jaar
Bonusmateriaal:
• Fotogalerij
• Biografieën
• Interviews
• Achter de schermen

Taalkeuze: Dolby Digital 5.1 : Engels
Ondertiteling: Nederlands
Technische specificatie: 1.78:1 / 16x9.QUICKSAND

Bury the truth

Te huur op DVD vanaf 8 juli 2003

De New Yorkse bankier Martin Raikes (Michael Keaton) vliegt naar Zuid-Frankrijk om uit te zoeken waarom er grote sommen geld door een buitenlandse bank worden gestort.... maar hij ontdekt meer dan hij had verwacht.

Een anonieme tip informeert hem dat het geld wordt witgewassen door de Maritime Studios in Nice. Daar aangekomen ontmoet hij de charmante Lela Forin (Judith Godreche) en de beroemde, maar op zijn retour zijnde filmster Jake Mallows (Michael Caine).
Als de Russische financier Oleg Butraskaya hem probeert om te kopen en Martin dat weigert, breekt de hel los. Martin bevindt zich plotseling middenin een voortdurende machtstrijd van Franse en Russusche criminele bendes in de Côte d’Azur.

Hij wordt er dan ook nog beschuldigd van een moord die hij niet gepleegd heeft en moet zijn onschuld gaan bewijzen. Hierbij krijgt hij de hulp van Lela, maar is zij te vertrouwen?

Zal Martin erin slagen de waarheid boven water te halen ... voor het te laat is ?

Distributeur: Hollywood Pictures Home Entertainment
Genre : thriller
Speelduur : 91 min.
Keuring : 16 jaar
Taalkeuze:– Dolby Surround 2.0 : Engels
Ondertiteling: Nederlands
Technische specificatie: 1.33:1 / 4 x 3THE RECRUIT

Trust ... Betrayal ... Deception.
Nothing is what it seems.


Te huur op DVD vanaf 22 juli 2003

De Academy Award- winnaar Al Pacino (Scent of a Woman); de droomprins van Hollywood Colin Farrell (Minority Report) en de sexy Bridget Moynahan (Coyote Ugly, The Sum of all Fears) schitteren in deze explosieve psychologische actie-thriller.

James Clayton (Colin FARRELL), één van de beste studenten van het land, is precies de persoon die Walter Burke (Al PACINO) zoekt voor de CIA. James werkt zich snel door de rangen omhoog en valt voor een van de andere recruiten Layla (Bridget MOYNAHAN).

Net als hij zijn rol en zijn verhouding met zijn mentor in twijfel begint te trekken, krijgt hij van Burke de opdracht om een overloper uit te schakelen. De spanning stijgt en de gebeurtenissen veranderen in een net van beklemmende wendingen. De enige twee dingen waar James zeker van is : niemand is te vertrouwen, en niets is zoals het lijkt !

Distributeur: Touchstone Home Entertainment
Genre : thriller
Speelduur : 110 minuten.
Keuring : 12 jaar
Bonusmateriaal:
• Spionnenschool: een blik in het opleidingsprogramma van de CIA
• Niet eerder vertoonde scènes
• Gesproken toelichting

Taalkeuze: Dolby Digital 5.1 : Engels / Frans / Tsjechisch / Turks
Ondertiteling: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Portugees / Nederlands / Tsjechisch / Hebreeuws / Turks / Kroatisch / Sloveens
Technische specificatie:1.78:1 / 16 x 9.TUNNEL

The only Thing that stands between Them and Millions

Te huur op DVD vanaf 8 juli 2003

Robert Geary (Kim COATES) is een bikkelharde professionele dief, gespecialiseerd in zeldzame kunst en juwelen. Hij heeft zijn oog laten vallen op een kostbare collectie juwelen die op weg zijn naar een veiling.
Na een heftig vuurgevecht, waarbij een aantal agenten om het leven komen, ontsnapt Geary met de buit.

Na een wilde achtervolging, krijgt veiligheidsagent Tom Seale (Daniel BALDWIN) Geary eindelijk te pakken en wordt de auto doorzocht : de juwelen blijken echter spoorloos te zijn.

Om aan een zware straf te ontsnappen, belooft Geary de autoriteiten naar de gestolen juwelen te leiden. Met een trein leidt hij den naar het noorden, de bergen in. Als de trein een tunnel binnenrijdt, schiet Geary’s team van criminelen hem te hulp door beide uitgangen met explosieven af te sluiten.

In een labyrinth van oude, verlaten tunnels begint voor Tom Seale een dodelijke kat-en-muisspel met een groep levensgevaarlijke dieven.
De tijd begint te dringen ...

Distributeur: Hollywood Pictures Home Entertainment
Genre : thriller
Speelduur : 94 min.
Keuring : 16 jaar
Bonusmateriaal:
• Fotogalerij
• Biografie

Taalkeuze: Dolby Digital 5.1 : Engels – Dolby Surround 2.0 : Engels
Ondertiteling: Nederlands
Technische specificatie: 1.33:1 / 4x3.