:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> SUPERGIRL - SEIZOEN 4
SUPERGIRL - SEIZOEN 4 (BLU-RAY)
Bespreking door: Werner - Geplaatst op: 2021-10-15
SERIE
Er gaat een schok door de natie wanneer uit filmbeelden blijkt dat de presidente van de Verenigde Staten, Olivia Marsdin (Lynda Carter), een alien is. De sentimenten tegen de aliens die volgens de Alien Amnesty Act asiel hebben gekregen op aarde, laaien hoog op, en in die chaos begint geschiedenisprofessor Ben Lockwood (Sam Witwer), verbitterd omdat zijn vader (Xander Berkeley) door de concurrentie met een fabriek in alien-metalen zijn job is kwijtgeraakt, een burgerwacht, de Children of Liberty, die als voornaamste doel heeft onder het mom Earth First aliens te treiteren. Hij weet de nieuwe president Baker (Bruce Boxleitner) op de duur uit zijn hand te laten eten, en als volleerd tafelspringer weet hij niet alleen zichzelf uit de gevangenis te kletsen, maar zich ook op te werken tot minister van buitenaardse zaken, vanwaar hij de aliens duchtig kan pesten en zelfs kan laten oppakken op een manier die we kennen uit de jaren '30 van vorige eeuw.
En waar zit Supergirl (Melissa Benoist) in dit verhaal? Uiteraard zelf afkomstig van Krypton kiest ze de kant van de aliens, en haar samenwerking met het DEO, het Department of Extra-normal Operations, komt onder druk te staan. Haar zus Alex (Chyler Leigh) kan haar niet helpen omdat er een nieuwe kolonel, Lauren Haley (April Parker Jones), naar het DEO komt om de regie in handen te nemen. Ze is erop gebeten om de ware identiteit van de aliens te weten te komen, ook van Supergirl, want volgens haar is iemand die zijn of haar identiteit verbergt, per definitie niet te vertrouwen. J'onn J'onnz (David Harewood), die zich heeft teruggetrokken als directeur van het DEO en een detectivebedrijfje is begonnen, moet zelfs Alex' geheugen wissen zodat ze niet kan onthullen dat haar zus Kara Danvers Supergirl is, maar daardoor is ze vanaf nu ook een vreemde voor de superheldin. Hoe dan ook betekent één en ander een breuk tussen het DEO en Supergirl, die vanaf nu alleen nog maar onder eigen naam opereert.

Ook krijgt Kara het hoe langer hoe moeilijker om tegen haar hartsvriendin Lena Luthor (Katie McGrath) haar ware identiteit te verbergen, en die crisis wordt nog wat aangezwengeld wanneer Lena's broer Lex (Jon Cryer) van plan is om de hand te leggen op Harun-El, een synthetisch geneesmiddel dat Lena aanwendt om ziektes als kanker uit te roeien, maar dat als neveneffect ook gezonde mensen superkrachten kan verschaffen. De Harun-El heeft bovendien op Kara effect gehad dat er een kwaadaardige dubbelganger van haar is ontstaan, de in de bananenrepubliek Kaznia - om politiek correcte redenen wordt het nog net niet Rusland genoemd - tot wapen ontwikkelde Red Daughter, die lustig als de dubbelgangster van Kara de grootste misdaden kan begaan, waarvoor Kara uiteindelijk verantwoordelijk wordt gehouden.
Je moet al stekeblind zijn om niét te zien dat het vierde seizoen van Supergirl enorm politiek geladen is, en vooral de administratie van ex-president en schreeuwlelijk Trump in het vizier neemt. Verander de aliens door Mexicanen en de Children of Liberty door de Proud Boys, en je krijgt ongeveer het nettoresultaat - er mankeert nog net een sjamaan in een berenvel. Dit alles doet de serie feitelijk geen goed, want de politieke boodschap die er met de hamer wordt ingeslagen, is vooral voor Amerikaans binnenlands gebruik bestemd, en Europese kijkers hebben in feite weinig affiniteit met het politiek rondje schaduwboksen dat wordt opgevoerd. In Supergirl wordt er al eens een homoseksueel nevenpersonage zoals Alex opgevoerd, wat uiteraard perfect een afspiegeling van de maatschappij is - niet meer dan normaal, zouden we zeggen - maar de wokeness slaat dit seizoen wel héél erg door, door invoering van het transseksuele nevenpersonage Nia Nal, vertolkt door de al even transseksuele Nicole Maines. Het ligt er vingerdik op dat de scenaristen er een niet zo erg verborgen boodschap in willen rammen om LBGT-verdraagzaamheid te prediken, maar in dit geval werkt dit contraproductief op het verhaal, want de plot klopt nu voor geen meter meer. Zonder in detail te willen treden voor spoilers, maar Nia Nal blijkt later in de reeks zelf van buitenaardse oorsprong, en beschikt in één van de inhoudelijk belangrijkere nevenplots over een bovennatuurlijke gave die volgens hun eigen script alleen door vrouwen kan worden overgeërfd. Nu mag ze nog honderd keer een omgebouwde jongen zijn, en mag je nog honderd keer prediken dat dit geen probleem hoeft te zijn, je DNA veranderen kan zelfs geen alien, zodat je je op de duur begint af te vragen of de scenaristen van aflevering n het scenario van aflevering n-1 wel gelezen hebben. De geforceerde wokeness zorgt met andere woorden voor gaten in het scenario zo groot als de putten op een Waalse autostrade, en de makers dreigen hierdoor net het tegengestelde te bekomen van wat ze goedbedoeld wilden.
En dat is allemaal wat spijtig, want Supergirl is voor de rest een aardige reeks met aardige, rechtschapen karakters die navolging verdienen, alhoewel J'onn dit seizoen zijn in de vorige reeks principe van geweldloosheid weer opzij moet schuiven, en hij in één van de afleveringen zelfs, atypisch voor een reeks als Supergirl, een vijand doodt in plaats van hem te sparen. Nu was de vijand in kwestie wel een klootzakje dat gewoon datgene kreeg waar hij al afleveringen lang voor aan het solliciteren was, maar kom, we zien het het Meisje van Staal nog niet dadelijk doen. Verder zet Sam Witwer als Ben Lockwood dit seizoen een heerlijke, verbitterde misdadiger neer, die een zeer geloofwaardige origin story heeft meegekregen, en daarom niet zomaar kan afgeschreven worden als de zoveelste generische schurk in een rij van generische schurken. De komst van Jon Cryer als Lex Luthor, traditioneel de aartsvijand van Superman, lijkt ook een beetje raar, vermits de Man van Staal zelf nergens te bespeuren lijkt om hem tegen te houden, maar één en ander blijkt een marketingtruc om Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch te lanceren in een nieuwe reeks uit de DC-stal, Superman And Lois, die in het seizoen 2021 zou debuteren.

AFLEVERINGEN

Disk 1:
69. American Alien
De buitenaardse fysicus dr. Voze (Vincent Gale) wordt aangevallen door het broer-zusduo Otis (Robert Baker) en Mercy (Rhona Mitra) Graves, die een EMP-wapen stelen. Wanneer de praatgroep van J'onn wordt overvallen en alles duidt op een hate crime tegen aliens, lijkt het erop dat de zaken geen verband met elkaar houden. Toch plannen de Gravesen een aanslag op Camp David, waar president Marsdin een topoverleg houdt met vertegenwoordigers van de buitenaardse gemeenschap. Kara moet intussen de nieuwe stagaire Nia Nal wegwijs maken bij CatCo. Lena Luthor probeert in de gevangenis cruciale informatie aan haar moeder Lillian (Brenda Strong) te onttrekken als pasmunt om de klachten tegen Guardian te laten vervallen.
70. Fallout
Wanneer president Marsdin een alien blijkt te zijn en moet aftreden, gaat er een schokgolf van anti-aliensentiment door de bevolking, en zelfs het personeel van het DEO is verdeeld. Mercy Graves probeert de toestelletjes van Lena waarmee de aliens een menselijk gezicht kunnen aannemen, te hacken, zodat ze zichtbaar worden. Brainiac (Jesse Rath) ondervindt al dadelijk dat de eigenaar van de pizzatent hem in elkaar wil slaan met een baseballknuppel. J'onn onderzoekt intussen de verdwijning van Fiona Byrne (Tiya Sircar), en belandt op een conventie waar een gemaskerde man de anti-aliengevoelens nog wat aanwakkert.

71. Man Of Steel

De afgelopen twee jaren heeft geschiedenisprofessor Ben Lockwood een afkeer gekregen van aliens. Eerst heeft een fabriek van alien-staallegeringen de traditionele smeltovens van zijn vader Peter weggeconcurreerd. Dan is het ouderlijk huis vernietigd tijdens de oorlog met de Daxams. Omwille van zijn controversiële standpunten is Ben uit de universiteit buitengetrapt, en als toemaatje is zijn vader omgekomen bij de recente aanvallen van de Worldkillers. Je zou van minder extremist worden. De terroristen hebben een wapen ingezet dat kryptoniet in de atmosfeer verspreidt, waardoor Supergirl op sterven ligt.

72. Ahimsa

De atmosfeer is vergiftigd met kryptoniet, en Supergirl kan alleen overleven in een speciaal harnas. Wanneer Otis en Mercy een nieuwe aanval plannen met behulp van twee gehersenspoelde aliens, gaat Supergirl tegen de orders van Alex in en vecht mee, alhoewel een beschadiging van haar pak haar ei zo na het leven kost. J'onn vormt een team met Manchester Black (David Ajala), de verloofde van Fiona, in een poging haar terug te vinden. De Amerikaanse president stuurt kolonel Lauren Haley naar het DEO om Alex in het gareel te laten lopen.
73. Parasite Lost
Kara krijgt de gelegenheid om Amadei Derros (Adam Levy) te interviewen, een alien-genezer. Er wordt echter kort daarop een aanslag op hem gepleegd en het amulet dat voor hem levensnoodzakelijk is, wordt gestolen. Ben Lockwood injecteert Raymond Jensen (Anthony Konechny) met een parasiet waardoor hij de bovennatuurlijke gaven van aliens kan overnemen. Het effect is echter tijdelijk, maar met het amulet van Derros zou hij de gaven permanent kunnen houden...

74. Call To Action

De Children of Liberty verspreiden op de vooravond van Thanksgiving een manifest waarin ze dreigen de buitenaardsen uit te roeien. Kennelijk zijn ze van plan die avond hun slag te slaan. Lena wil dat Jimmy in een talkshow als Guardian de Children publiekelijk afzweert, maar Jimmy heeft net met één van hen een afspraak, waarbij hij hoopt een interview los te peuteren met hun leider. Kara moet in zijn plaats het TV-debat aangaan tegen Ben Lockwood. Kolonel Haley wil echter aan de vervolging van de Children of Liberty geen prioriteit geven.

Disk 2:

75. Rather The Fallen Angel
De Children of Liberty willen hun gevallen vrienden wreken, en ze willen Guardian gebruiken om hun anti-alienstandpunten aan de wereld kond te maken, en als het even kan intussen Supergirl vermoorden. Manchester Black lokt haar in de val, in ruil voor een audiëntie met Agent Liberty. Lena doet intussen een gevaarlijke proef met een menselijk proefkonijn (Michael Johnston) voor een medicijn dat mogelijk niet alleen kanker en andere ziekten kan genezen, maar ook mensen supergaven kan geven, zodat het verschil tussen mensen en aliens voor altijd genivelleerd wordt.
76. Bunker Hill
Nia krijgt een droom waarin ze de finale confrontatie met Agent Liberty ziet. Manchester Black weet intussen dat het Ben Lockwood is, en hij is van plan om vooraleer de overheid kan ingrijpen, Lockwood om zeep te helpen. Supergirl kan ervoor zorgen dat de man gearresteerd wordt, maar er ontstaat kennelijk een grote pro-Libertyaanhang... President Baker eist intussen in het kader van openbaarheid van bestuur dat Supergirl haar geheime identiteit opgeeft.

77., 78. & 79. Elseworlds: Hour 1, 2 & 3
Barry Allen (Grant Gustin) en Oliver Queen (Stephen Amell) worden wakker in elkaars lichaam. Niet alleen zijn ze van persoonlijheid gewisseld, maar ook van gaven, en bovendien zijn zij de enige twee die dit door schijnen te hebben. Ze besluiten om naar Earth-38 te reizen om te zien of Supergirl hen nog uit elkaar kan houden. Supergirl bevindt zich in Smallville op de hoeve van haar neef Clark (Taylor Hoechlin). De realiteit is door elkaar gegooid doordat een kosmisch wezen dat zich The Monitor (LaMonica Garrett) noemt het zogenaamde Book of Destiny in de handen heeft laten vallen van de gekke geleerde John Deegan (Jeremy Davies). Die is van plan een wereld te herschapen, zodanig dat hij zelf Superman is.

80. Suspicious Minds

Supergirl heeft haar ontslag gegeven bij het DEO, maar komt toch tussenbeide wanneer een schip dat nergens geregistreerd staat, aangevallen wordt door onzichtbare aliens. In plaats van dankbaar te zijn, zet kolonel Haley haar missie voort om koste wat het kost de ware identiteit van Supergirl te zoeken. J'onn, die een nieuw leven is begonnen als privédetective, moet de geesten wissen van al wie weet dat Kara Supergirl is - inclusief Alex.

Disk 3:

81. Blood Memory
Twee drugdealertjes van niks, Jerry (Brennan Mejia) en Kev (Lukas Gage) verkopen pilletjes die per ongeluk met gammastralen zijn gebombardeerd. De pillen geven een opstoot van agressie, en het tweetal hoopt er een slaatje uit te slaan. Om haar verstoorde familieband met Alex te vergeten, reist Kara met Nia naar haar jeugdstad Parthas, waar aliens en mensen in vrede samenleven. Nia staat echter voor een conflict, omdat zij de gave van voorspellende dromen heeft gekregen die voor haar zuster Maeve (Hannah James) was bedoeld. Enkele Children of Liberty hebben intussen de pilletjes bemachtigd, en zijn van plan in Parthas stennis te komen schoppen.
82. Menagerie
Juwelendief Pamela Ferrer (Jessica Meraz) wordt besmet met een buitenaardse symbiont die zich voedt met menselijke harten. Terwijl de slang de slachtoffers van hun leven berooft, gaat Pamela met hun juwelen aan de haal. De Children of Liberty, onder leiding van Ben Lockwoods zoon George (Graham Verchere), vormen een burgerwacht die probeert de alien te doden. Kolonel Haley probeert Lena Luthor te overtuigen om de technologie om van gewone mensen superhelden te maken, te delen. Het komt tot een breuk tussen Lena en James.

83. What's So Funny About Truth, Justice, And The American Way?

Manchester Black breekt uit de gevangenis uit, en vormt samen met zijn oude vriend Hat (Louis Ozawa Changchien), Menagerie en een Morae een nieuwe terreurbeweging, de Elite, die de anti-alienbeweging met geweld wil bestrijden. Hij daagt Supergirl uit voor een persoonlijke confrontatie. President Baker is net van plan om een satelliet te lanceren, project Claymore, die elk buitenaards ruimteschip uit de lucht kan schieten. Elite valt echter de basis aan van waar de satelliet gelanceerd wordt, en herprogrammeert die om het Witte Huis is stukken vaneen te blazen. Als klap op de vuurpijl nomineert Baker Ben Lockwood als directeur Buitenaardse Zaken.

84. Stand And Deliver

Supergirl weet Menagerie te arresteren en redt voor het oog van de camera Ben Lockwood, die het doelwit van een aanslag van Elite vormt. Lockwood kondigt echter aan dat hij de Alien Amnesty Act wil terugtrekken. Alex krijgt de ondankbare taak om Lockwoods persoonlijke lijfwacht te zijn. De anonieme internet-influencer #AmericanAlien roept op tot een vreedzame protestmars, waaraan zelfs J'onn, Nia, Brainy (Jesse Rath) en Kara zelf meedoen. Elite heeft echter in het Fortress of Solitude een hoop buitenaardse wapens buitgemaakt, en is van plan de betoging te doen uitdraaien op een bloedbad.
85. O Brother, Where Art Thou?
Na een moordaanslag op Jimmy Olsen is het Harun-El geneesmiddel mogelijk het enige wat hem kan redden. Om de dodelijke eigenschappen van het middel te isoleren moet Lena echter beroep doen op haar aan kanker stervende broer Lex, die maar wat graag het geneesmiddel voor zichzelf zou inpikken. J'onn gaat achter Manchester Black aan, maar moet daarbij zijn principes van geweldloosheid opzijzetten.

86. The House Of L

Negen maanden geleden landde in de Russische oorlogszuchtige satellietstaat Kaznia een kloon van Supergirl, maar dan zonder geheugen. Ondanks zijn gevangenschap weet Lex de kloon te kneden tot een Amerika-vijandige antiheld, ondanks het feit dat de Kara-kloon aanvankelijk gecharmeerd is door de Amerikaanse way of life.

Disk 4:

87. All About Eve
Terwijl de Alien Amnesty-wet op het punt staat ingetrokken te worden, zoeken de veiligheidsdiensten naar de ontsnapte Lex. Alleen het DEO mag zich met dat laatste niet moeien, want ze worden ingezet om eventuele rellen in Washington de kop in te drukken. Lena, Alex en Supergirl zetten hun meningsverschillen opzij en gaan op zoek naar de zwakste schakel: Eve Tessmacher (Andrea Brooks). J'onn krijgt intussen het bezoek van de geest van zijn vader (Carl Lumbly), omdat hij zijn geweldloosheid heeft opgegeven, en de pas uit het ziekenhuis ontslagen James heeft last van posttraumatische stress.
88. Crime And Punishment
Nadat de Russische dubbelgangster van Supergirl een aanslag heeft gepleegd op het Witte Huis, wordt Supergirl tot staatsvijand nummer één verklaard en kondigt president Baker de staat van beleg af. Supergirl en Lena weten echter de corrupte gevangenisdirecteur (Reese Alexander) de hand om te wringen zodat ze Lex' cel kunnen doorzoeken. Lex heeft echter Otis Graves naar de gevangenis gestuurd om korte metten te maken met Supergirl. Vermomd als Kara Danvers maakt Supergirl kennis met Lex' voormalige cel-buurman, klokkenluider Steve Lomelli (Willie Garson). Ben Lockwood eist intussen het arsenaal buitenaardse wapens op en verplicht kolonel Haley om Supergirl naar het DEO te lokken.

89. American Dreamer

Kara heeft besloten dat Supergirl zich voorlopig terugtrekt uit het publieke leven. Nia verschijnt echter op het toneel als de nieuwe superheld Dreamer, en ze houdt zich vooral bezig met de stoottroepen van Ben Lockwood het leven zuur te maken. Kara probeert intussen een dossier samen te stellen waarin Lex Luthors connecties in het daglicht gebracht worden. Jimmy begint superkrachten te manifesteren door de Harun'El in zijn lichaam, maar een trauma uit het verleden blokkeert zijn vermogen om juist te handelen.

90. Will The Real Miss Tessmacher Please Stand Up?

Nu een alien de vrouw van Ben Lockwood heeft vermoord, zit het spel helemaal op de wagen. Lockwood dringt het DEO binnen en probeert het middel dat Jimmy superkrachten heeft gegeven op zichzelf uit. Kara en Lena zijn intussen naar Kaznia gereisd, omdat Lex daar een geheime raketbasis heeft. Ze vinden er bewijs van het bestaan van Red Daughter, sporen van experimenten die Lex op aliens uitvoert, en vooral: de aanwijzing dat er een mol diep in de regering zit. Alex wacht intussen op haar adoptiekind, maar ze wordt op het laatste moment diep teleurgesteld.
91. Red Dawn
Lex heeft een aanval voorbereid van Kaznia op de Verenigde Staten, zodat hij zich kan profileren als grote redder. Ben Lockwood beseft dat hij al die tijd gemanipuleerd is geweest, en hij neemt nog meer Harun-El tot zich, zodat hij er ziek van wordt. Supergirl moet het hoofd bieden aan Red Daughter, en Alex krijgt langzamerhand haar geheugen terug. Brainy besluit Nia en J'onn als lokaas te gebruiken om te zien waar de troepen de gevangengenomen aliens naartoe brengt.

92. The Quest For Peace

Lex wordt in de media afgeschilderd als de grote held die de oorlog met Kaznia in de kiem heeft gesmoord. Red Daughter beseft dat ze gemanipuleerd is. Kara werkt aan een artikel waarin de samenzwering van Lex tot in de details wordt uit de doeken gedaan. J'onn en Nia proberen de energiebatterij van Lex te saboteren, en Ben Lockwood komt achter Lex aan, maar vindt Supergirl op zijn pad.
BEELD EN GELUID
Wegens vroeger beschikbaar heb ik dit keer de Duitse importversie in huis gehaald, maar intussen is de Beneluxversie ook uit en die is 100% identiek. De 1.78:1-transfer in HD leeft opnieuw de maatstaven van zowat elke reeks uit het DC-universum na, en het is verheugend om vast te stellen dat Warner de diverse DC-reeksen op Blu-ray blijft uitbrengen, zelfs al verliest een reeks als Supergirl na de overstap van CBS naar The CW in Amerika duidelijk kijkers. Er zitten geen echte uitschieters naar boven qua weluitgekiende trucages of spectaculaire settings, maar de kwaliteit van het beeld is gewoon bovenmaats goed. Vooral de vele futuristische gadgets, zoals de labo's van Lena Luthor, komen goed geprononceerd naar voor. Het is af en toe wel te merken dat er voor dit alweer vierde seizoen minder geld was voor speciale effecten. Om maar één ding te noemen: in de showdown tussen Supergirl en haar boosaardige kloon Red Daughter draagt één van de twee een masker, zodat ze het gezicht van de actrice niet op de stunt double moesten plakken. Ook de batterij TV's in het hoofdkwartier van Catco ziet er elke keer weer mooi uit, zonder storende artefacts. De geluidskwaliteit van de DTS-HD MA 5.1-track is naar vanouds weer deftig, met vooral wat ruimtelijke effecten telkens Supergirl door de lucht vliegt, of wanneer er iets ontploft, maar een verrassend groot aandeel van deze superheldenreeks wordt ingevuld met dialogen - Supergirls voornaamste kracht is blijkbaar haar tegenstanders onder tafel praten. Deze zijn mooi gericht en duidelijk verstaanbaar. Wel dient gezegd dat dit keer de ondertitels aanvaardbaar goed zijn.
EXTRA'S
Het gros van de extra's bestaat uit dezelfde featurettes als in seizoen 7 van Arrow en seizoen 5 van The Flash. Dit keer zijn er in totaal 35 verwijderde scènes (22:31) te selecteren over de verschillende disks verspreid. De eerste disk bevat de intussen traditionele Best of DC TV's Comic-Con Panels San Diego 2018 (1:00:59) waarin de fans jaarlijks de gelegenheid krijgen om de acteurs uit de Arrowverse te ontmoeten. Inside the crossover: Elseworlds (45:01) op disk twee gaat over het concept van de crossoveraflevering van het jaar, waarin de producers tonen waar ze met hun universum naartoe willen. Op disk drie is er Vilains: Modes of persuasion (38:05), een bijdrage over de slechteriken van het seizoen. Naast de verwijderde scènes is het enige verschil opnieuw een andere gag reel (7:28).

CONCLUSIE

Het scenario van het vierde seizoen van Supergirl is soms een zooitje omdat de scenaristen elkaar willen overtroeven in wokeness.


coverStudio: Warner

Regie: Jesse Warn, Harry Jierjian, Armen V. Kevorkian, David McWhirter, Antonio Negret, Chad Lowe, Kevin Smith, Kevin Tancharoen, James Bamford, Rachel Talalay, Shannon Kohli, Stefan Pleszczynski, Alexis Ostrander, Andi Armaganian, Tawnia McKiernan, Carl Seaton, Ben Bray, David Harewood
Met: Melissa Benoist, Mehcad Brooks, Chyler Leigh, Katie McGrath, Jesse Rath, Sam Witwer, Nicole Maines, April Parker Jones, David Harewood

Film:
6,5/10

Extra's:
4/10

Geluid:
9/10

Beeld:
9/10


Regio:
B

Genre:
Superhelden

Versie:
Duitsland

Jaar:
2018-2019

Leeftijd:
12

Speelduur:
1018 min.

Type DVD:
SS-DL

Barcode:
5051890319241


Beeldformaat:
1.78:1 HD

Geluid:
Engels DTS-HD MA 5.1
Duits Dolby Digital 5.1
Frans Dolby Surround 2.0

Ondertitels:
Nederlands, Frans, Engels CC, Duits CC
Extra's:
• 35 verwijderde scènes
• Documentaire "Best of DC TV's Comic-Con Panels San Diego 2018"
• Documentaire "Inside the crossover: Elseworlds"
• Documentaire "Vilains: Modes of persuasion"
• Gag reel

Andere recente releases van deze maatschappij