:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2003
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2003
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2003-10-14 - Geplaatst door: Werner
RON JEREMY, LEGEND OF A PORNSTAR

The Story of America’s Most Dislikely Sex Star.

"Ron Jeremy, Legend of a Pornstar" biedt een wel zeer onthullende blik in het leven van Amerika’s meest onwaarschijnlijke seks-ster. Met een 25-jarige carrière in de sexindustrie en 1600 films op zijn naam, is Ron Jeremy een fenomeen. Hij verdiende miljoenen dollars en sliep met duizenden vrouwen. Hij is onbetwist de bekendste pornoster en het levende bewijs dat iedere man aan zijn trekken kan komen. Hoe kon deze lelijke, grote, harige gozer ooit uitgroeien tot een superhengst? In een fascinerende en onderhoudende komedie wordt het echte verhaal over het leven van deze hardwerkende showman uit de doeken gedaan.

Featuring: Ron Jeremy, Larry Flynt, Ice-T, Kid Rock, Gene Simmons, Edward Furlong, Jenna Jameson, Heidi Fleiss, Seymore Butts en vele anderen
Press review:
L.A. Weekly: "Refreshing... A wonderfully amusing portrait."
Film Threat: "Fantastic and hysterically funny."
New York Times: "Entertaining"

Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Digital 2.0
Speelduur: 75 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Genre: Documentaire
Worth Knowing: Genomineerd voor beste documentaire van 2002 door de Chicago Film Critics Association

Extra's:
• Trailer
• Also on DVDTHE JOB

Sometimes the best hitman is a woman

C.J. is een sexy koelbloedige huurmoordenaar zonder familie, vrienden en zonder een sociaal leven. Het enige fysieke contact dat ze heeft zijn haar one-night-stands. Haar enige persoonlijke relatie is die met haar baas. Ze is zoekende naar een manier om uit het wereldje te stappen. Ze besluit nog een klus te klaren voordat ze er voor altijd mee gaat stoppen. Dan ontdekt ze plotseling dat ze zwanger is. Haar moreel besef begint langzaam te werken, en ze moet de consequenties van haar werk onder ogen zien. Maar wat nu als je iemand moet vermoorden die zwanger is? Voor de eerste keer in haar bloedige carrière merkt ze dat ze de klus niet kan klaren. Dit heeft gevolgen voor een ieder waarmee zij in aanraking is geweest.

Starring: Daryl Hannah (Kill Bill (2003), Wall Street, Splash), Brad Renfro (The Client, Apt Pupil), Dominique Swain (Face Off, Dead in the Water)
One Line: "Nikita" meets "Assasins".

Press review:
"The Job" is een spannende thriller voor een ieder die houdt van spanning, intriges, plotwendingen en een vleugje erotiek. De film werkt de achtergronden van de hoofdpersoon goed uit, waardoor je meeleeft met de hoofdrolspeelster.

DVD Specs:
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Optioneel
Speelduur: 90 min
Leeftijd: 16
Genre: Thriller

Extra's:
• Also on DVD
• Trailer.FINAL EXAMINATION

What price will you pay for popularity?

Wat is de prijs van populariteit? Jenny Davis, een onaantrekkelijke eerstejaars, betaalt met haar leven wanneer zij het slachtoffer wordt van een gruwelijke grap van de meidenstudentenclub Sigma Upsilon Kappa. Na ontvoerd te zijn, belandt Jenny in een bloedstollende race die eindigt in een verschrikkelijke botsing waarbij ze omkomt! De meidenclub, met als leidster de bloedmooie Rochelle, probeert de zaak te verdoezelen. En dat lijkt haar aardig te lukken, totdat Jill op de campus verschijnt. Als zij zich bij de studentenclub wil aansluiten, zien de meiden haar helemaal zitten. Maar één voor één komen zij aan een gruwelijk einde door Jill, Jenny’s wrekende engel. Jill’s daden blijven echter niet onopgemerkt voor de politie en zij moet haar toevlucht nemen tot steeds sluwere middelen om haar missie te voltooien. Vooral als zij het moet opnemen tegen de nietsontziende Rochelle...

Starring: Kari Wuhrer (Eight Legged Freaks, Kissing a Fool), Brent Huff (Hot Boys, Hitman’s Run)
One Line: Spannende en erotische highschool slasher / thriller.
Press review:
Horrorseek.com: "you should definitely check this one out".

DVD Specs:
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Optioneel
Speelduur: 95 min
Leeftijd: 16
Genre: Thriller

Extra's:
• Also on DVD
• Trailer.REST IN PEACE CUERVO JONES

He paid the price of a player...

Cuervo Jones is een onbeduidende gangster, die de wet aan zijn laars lapt en ooit beroemd hoopt te worden als rapper. Wanneer de coke van een machtige drugsbaron wordt gestolen en Cuervo¹s vriendin op bedrog wordt betrapt, komt hij letterlijk onder vuur te liggen. Plotseling wordt hij belaagd door een totale politiemacht en de onderwereld, belust op de beloning die is uitgeloofd door de drugsbaron. Terwijl de kogels om zijn oren vliegen, zoekt Cuervo hulp bij zijn jeugdvrienden. Samen moeten ze erachter komen wie Cuervo verlinkt heeft. Ze moeten slagen, want anders is het Rust Zacht Cuervo Jones!

Starring: The New Urban Actors: Jaxx, 187 Blitz
One Line: "Menace II Society" meets "Blood in Blood Out".
Press review: Deze Urban geeft de kijker het beklemmende gevoel dat ze zelf meeloopt in het bedreigende wereldje van een gangster. Deze Urban-topper boeit vanaf de eerste minuut.

DVD Specs:
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Surround 5.1
Ondertiteling: Optioneel
Speelduur: 119 min
Leeftijd: 16
Genre: Thriller

Extra's:
• Sneak Previews
• Check It Out
• Filmographies
• Biographies
• Screen GrabsHOOD ANGELS

They don’t need no Charlie to kick ass!

Traci, Felicia en Cinnamon, een stel bijdehante schoonheden, worden opgepakt voor misdaden, waar ze niets mee te maken hebben. Zij worden benaderd door de advocaat Larry, die ze belooft vrij te krijgen, als zij in ruil daarvoor de moord op zijn vriend en populaire rap artist, Nitro Jones (gespeeld door multi-platina rap artist Juvenile) willen onderzoeken. De meiden gaan undercover bij Insynchro Records en stuiten op een schandaal dat de rockwereld op zijn grondvesten doet schudden, moord voor een nummer één hit! The Hood Angels moeten al hun krijgskunsten tonen om het recht te laten zegevieren.

Starring:
The Multi Platinum Rapper: Juvenile
The New Urban Actresses: Kenia Brown, Allison Nurse and Kita Sha
One Line: "Charlie’s Angels" meets "The Wash".
Our Opinion: Hood Angels is een Urban Movie die de draak steekt met de film “Charlie’s Angels”. Een commerciële Urban voor de liefhebbers van actie en humor.

DVD Specs:
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Surround 5.1
Ondertiteling: Optioneel
Speelduur: 90 min
Leeftijd: 16
Genre: Urban Action

Extra's:
• Sneak Previews
• Check It Out
• Filmographies
• Biographies
• Screen GrabsMAORI 3 DVD BOX

Sterke titels in een commerciële box!

DVD Boxen zijn hot! Dit is een feit voor een ieder die met film te maken heeft. We hebben speciaal voor de Decembermaand een erg sterke DVD box samengesteld met de beste films tegen superscherpe prijzen. Het gaat hierbij om de “Maori 3 DVD box”. Deze prachtige box bevat de toppers Once Were Warriors, What Becomes of the Broken Harted, en Crooked Earth. Alle drie de titels bewezen successen en erg commercieel product. De films hebben een gezamenlijk onderwerp namelijk de strijd van de Nieuw-Zeelandse Maori voor hun tradities.

Our opinion: “Once were Warriors” staat bekend als een klassieker. Deze keiharde actiefilm vertelt het verhaal van een familie die kapot wordt gescheurd door hun eigen gewoontes. Aangrijpend vanaf de eerste minuut! Het keiharde vervolg “What Becomes of the Broken Harted” laat het gezin zien 1 jaar na deel 1. Een spetterend vervolg! “Crooked Earth” is een film over een Maori die vecht voor zijn tradities. Topactie, met een goed verhaal!

DVD Specs:
Beeldformaat: 16:9 / 4:3
Geluid: Dolby Surround
Ondertiteling: Optioneel
Speelduur: 3 X 100 min
Leeftijd: 16
Genre: Actie

Extra's:
• Trailers
• Music ClipsSCARECROW

So scary you’ll laugh your ass off.

Gepest door etters, meisjes en de hufterige vriend van zijn moeder, kwijnt Lester langzaam weg. Dan raakt hij bevriend met de dochter van de sheriff Judy. Maar als hij Judy op een feestje een andere jongen ziet zoenen, knapt er iets in hem. Hij zoekt ruzie met de vriend van zijn moeder, maar dat loopt vreselijk uit de hand. Lester wordt op brute wijze vermoord en zijn lichaam bungelt aan een spookachtige boom midden in het korenveld. Een jaar later worden jongeren op mysterieuze wijze vermoord, Judy ontdekt dat Lesters geest bezit heeft genomen van de vogelverschrikker in het korenveld en wraak wil nemen op de stad. Op zijn bloederig pad vermoordt hij zijn vroegere kwelgeesten, Wanhopig probeert Judy het monster uit te schakelen, maar hoe vernietig je iets dat allang dood is?

One Line: "A Nightmare on Elmstreet" meets "Braindead".
Our opinion: "Scarecrow is een slasher-movie die zichzelf niet al te serieus neemt. Het is een zeer humoristische horror die het ook door het artwork erg goed zal doen bij horrorliefhebbers." Press review:
Horrorseek.com: "If you’ve hungered for a new gory slasher, look no further, this is it! Check this one out".

DVD Specs:
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Surround 5.1
Ondertiteling: Optioneel
Speelduur: 90 min
Leeftijd: 16
Genre: Horror / Slasher

Extra's:
• Trailer
• Also on DVD

UIT HET ARCHIEF