:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> FLASH, THE - SEIZOEN 3
FLASH, THE - SEIZOEN 3 (BLU-RAY)
Bespreking door: Werner - Geplaatst op: 2020-05-27
SERIE
Barry Allen (Grant Gustin) is teruggekeerd in de tijd om te verhinderen dat de Reverse Flash (Matt Letscher) zijn moeder Nora (Michelle Harrison) vermoordde. Daardoor heeft hij een tweede tijdlijn gecreëerd, Flashpoint, waarin hij drie maanden in peis en vree heeft doorgebracht met zijn ouders. De wereld is echter niet waar Barry op gehoopt had, en hij keert terug naar zijn oude tijdlijn. Daar zijn er echter door in de tijdlijn in te grijpen erge dingen gebeurd: Cisco's (Carlos Valdes) broer is dood, Joe (Jesse L. Martin) en Iris (Candice Patton) hebben slaande ruzie, en het ziet er niet naar uit dat Barry nóg eens naar het verleden kan reizen zonder de zaken erger te maken. Barry moet bovendien het hoofd bieden aan Doctor Alchemy (stem Tobin Bell), een mysterieuze gedaante die aan mensen die in Flashpoint metagaven hadden, deze kan teruggeven, met als gevolg dat Barry zich weer de longen uit het lijf kan lopen om de metamisdadigers tegen te houden.
In het tweede deel van het seizoen wordt de inzet nog hoger. Doctor Alchemy blijkt het slaafje te zijn van de god van de snelheid, Savitar (ook stem Tobin Bell), die de ambitie heeft om over alle tijdsvakken heen tegelijk te heersen. Cruciaal in Savitars plan is dat hij op gegeven ogenblik Iris West vermoordt, om Barry psychisch te breken. Barry heeft een glimp van de toekomst opgevangen, en doet zijn best om in het heden zodanig in te grijpen dat het noodlot van Iris verandert. Maar de tijd laat niet zomaar met zich sollen...

Dat The Flash zich in hetzelfde universum afspeelt als Arrow, Legends Of Tomorrow en Supergirl is u wellicht bekend, en dat is uiteraard een uitgekiende truc van DC om u nog wat meer series te laten kopen. Het leidt dit seizoen tot een driedubbelaflevering, Invasion!, waarbij alle series tegelijk te maken krijgen met een buitenaardse dreiging, maar als u het verhaal compleet wil hebben, dan moet u de eerste drie van de reeksen kopen. The Flash is alleszins een stuk minder donker dan Arrow - de leeftijdscategorie 12 versus 16 is al een indicatie in die richting - en mikt duidelijk op het segment van de tieners en de twintigers die zich met de personages zouden moeten identificeren. De reeks zit vol geeky referenties naar populaire cultuur, en alsof dat nog niet genoeg was, werd in dit seizoen acteur Tom Felton, bekend als de slechterik Draco Malfoy uit Harry Potter, binnengehaald voor een belangrijke rol. Anders dan Oliver Queen is The Flash een held en geen antiheld, die volgens een code leeft dat hij geen vijanden doodt, terwijl Oliver Queen ze met plezier met pijlen doorzeeft.
Zoals alle televisiereeksen over alternatieve tijdlijnen en tijdreizen (zie ook Fringe en Sliders) wordt het scenario op de duur een soep. De scenaristen weten zich daar echter in de tweede helft goed uit te wurmen door met de nakende dood van Iris en Barry's pogingen om dat te beletten, een spanningsboog te creëren die minder willekeurig aanvoelt. Over de meningen van de erg atypische musicalaflevering Duet, een crossover met Supergirl, zijn de meningen verdeeld. Voor één keertje moet een dergelijk gegeven echter kunnen, ook al omdat nogal wat acteurs uit Arrow, The Flash en Legends Of Tomorrow die in de aflevering figureren, een musicalachtergrond hebben.

AFLEVERINGEN
Disk 1:
47. Flashpoint
Barry is erin geslaagd om te verhinderen dat de Reverse Flash zijn moeder Nora (Michelle Harrison) heeft gedood, en daardoor heeft hij een alternatieve tijdlijn gecreëerd waarin zijn moeder en zijn vader (John Wesley Shipp) nog leven. Na drie maanden heeft hij eindelijk de moed om Iris mee uit te vragen. In het andere universum, dat door de Reverse Flash Flashpoint wordt genoemd, is Wally (Keiynan Lonsdale) de Flash, die al maanden strijd levert met een andere speedster, Edward Clariss alias The Rival (Todd Lasance). Barry besluit hem te helpen, maar hoe meer hij zijn snelheid gebruikt, hoe meer zijn oude wereld weer uit elkaar dreigt te vallen.
48. Paradox
Barry is teruggekeerd naar de originele tijdlijn, maar daarin is vanalles veranderd. Joe en Iris spreken niet meer met elkaar, Cisco bezoekt een rouwconsultatiegroepje omdat hij niet over de dood van zijn broer heen is, en Barry zelf heeft een nieuwe collega, Julian Albert (Tom Felton), die hem niet kan uitstaan. Hij bezoekt Felicity Smoak (Emily Bett Rickards) in de hoop dat die hem kan helpen. Wanneer hij echter terug in de tijd probeert te reizen, wordt hij tegengehouden door The Flash uit een andere televisiereeks (John Wesley Shipp), die hem zegt dat hij het beste zal moeten maken uit de huidige tijdlijn. Ook Edward Clariss heeft nog herinneringen aan zijn leven in Flashpoint, en de mysterieuze Doctor Alchemy slaagt erin hem zijn krachten terug te geven.

49. Magenta

Harry Wells (Tom Cavanagh) en zijn dochter Jesse (Violett Beane) keren terug van Earth-2. Jesse heeft door het contact met de donkere materie zelf speedsterkrachten gekregen, en Wally is heimelijk een beetje jaloers dat hij er geen heeft. Harry wil echter vooral dat Team Flash het hele superheldengedoe uit Jesse's hoofd praat. Elders in de stad krijgt Frankie Kane (Joey King) de krachten om metaal om te buigen. Ze noemt zichzelf Magenta en ze heeft het gemunt op haar stiefvader (Peter Flemming) die haar altijd mishandeld heeft.

50. The New Rogues

Tijdens de ontploffing van de deeltjesversneller werd Sam Scudder (Grey Damon) in een spiegel geworpen. Drie jaar later ontsnapt hij uit dezelfde spiegel, die al die tijd met de reflecterende kant naar beneden heeft gelegen, en heeft hij de capaciteit gekregen om door reflecterende oppervlakken te reizen. Hij heeft nog een rekening te vereffenen met Leonard Snart (Wentworth Miller), maar die is verhuisd naar een andere serie. Hij bevrijdt zijn vriendin Rosalind Dillon (Ashley Rickards) uit de gevangenis, en de twee beginnen banken te overvallen. Wanneer Scudder de Flash opsluit in een spiegel, moet Caitlin (Danielle Panabaker) haar verborgen gaven aanwenden om hem er eer uit te krijgen. Met dat Harrison Wells weer naar Earth-2 wil reizen, zoekt het team binnen het multiversum of er een Wells is die zijn plaats wil innemen.
51. Monster
Een metershoog monster duikt op in de straten van Central City. In de buurt vliegen prompt alle transformatoren de lucht in, alvorens het monster telkens spoorloos verdwijnt. Barry maakt van de gelegenheid gebruik om zijn vete met Julian bij te leggen, want Julian heeft hem net verraden bij de commissaris omdat hij zo vaak afwezig is. Caitlin heeft intussen contact gezocht met haar moeder, dr. Carla Tannhauser (Susan Walters), omdat ze koude kan genereren waarmee ze zelfs vloeibaar staal kan doen bevriezen. De twee staan echter niet op de beste voet met elkaar. De nieuwe Wells blijkt intussen een oplichter te zijn: hij kent geen hol van wetenschap.

52. Shade

Wally (Keiynan Lonsdale) krijgt dromen waarin hij net als in Flashpoint een speedster is die zichzelf Kid Flash noemt. Het lijkt erop dat Doctor Alchemy hem heeft uitverkoren om de volgende te worden die zijn gaven uit Flashpoint terugkrijgt. Team Flash besluit om hem te gebruiken om voor eens en altijd Alchemy uit te roken. Intussen terroriseert een spookschaduw (Mike McLeod) de stad, niet toevallig op hetzelfde moment dat Alchemy zijn kanonnen tegen Wally in stelling brengt. Cisco onthult dat Caitlin haar krachten niet meer onder controle kan houden.

Disk 2:
53. Killer Frost
Terwijl Wally in een cocon zit te wachten tot hij vervelt tot een speedster, wordt met Barry de vloer aangeveegd door Savitar, de Hindoegod van de snelheid. Om hem tegen te houden heeft Caitlin geen andere keuze dan haar gave te gebruiken. Daardoor gaat ze echter volledig door het lint, en ze verandert in Killer Frost. Ze heeft haar zinnen gezet op het vinden van Alchemy, zodat die haar gaven kan terugdraaien. Daarvoor ontvoert ze en verwondt ze echter Julian. Om zijn stilzwijgen af te kopen, moet Barry ontslag nemen op het CSI van Central City.
54. Invasion!
Invasion! is een driedelige crossover-aflevering, waarvan het eerste deel in The Flash zit, het tweede deel in Arrow en het derde deel in Legends Of Tomorrow. Een ruimteschip stort neer in Central City. De aliens, waarvan de overheid al weet schijnt te hebben sinds ze in 1951 een verkenningsmissie hebben gevoerd, beginnen een aanval op de mensheid, en ze kidnappen de president van de Verenigde Staten. Barry meent dat de leden uit Arrow en Legends Of Tomorrow de krachten moeten verenigen, en uit een parallel universum haalt hij er zelfs Kara Danvers alias Supergirl (Melissa Benoist) bij, omdat ze zelf een alien is, en het team op die manier misschien te weten komt hoe ze het tegen hun tegenstanders moeten opnemen. De aliens beschikken echter over mind control en ze zetten de teamleden tegen elkaar op.

55. The Present

Barry reis naar Earth-3 om aan de Flash van die wereld, Jay Garrick (John Wesley Shipp) informatie te vragen over Savitar. Wanneer Alchemy een poging doet om alle meta's uit Flashpoint hun gaven terug te geven, weten de twee Flashes hem uit te schakelen. Alchemy blijkt Julian te zijn, maar die beweert dat hij niet op de hoogte is van zijn tweede persoonlijkheid. De entiteit Savitar komt vrij telkens Julian een doos opent die hij tijdens een archeologische expeditie vier jaar voordien heeft opgegraven. Garrick en Barry proberen de doos te vernietigen in de Speed Force, maar daardoor krijg Barry een glimp van een mogelijke toekomst te zien waarin Iris door Savitar vermoord wordt.

56. Borrowing Problems From The Future

Barry probeert te voorkomen dat de toekomst waarin Iris sterft, ooit zal gebeuren. Om te beginnen betekent dat dat hij de juwelendief Jared Morillo, die een ooglapje heeft en daarom Plunder wordt genoemd, niét mag arresteren, en dat hij die job aan Kid Flash moet overlaten. Wells probeert intussen een vleugel van S.T.A.R. Labs te openen als wetenschapsmuseum, maar op de opening komen er welgeteld nul personen af. Caitlin vraagt aan Julian of hij Team Flash wil komen versterken.
57. Dead Or Alive
Vanop Earth-19 landt er een interdimensionale premiejager, Gypsy (Jessica Camacho), om Wells te arresteren. Op Earth-19 is interdimensionaal reizen immers verboden, en er staat zelfs de doodstraf op. Er is echter nog een regel dat de beschuldigde mag duelleren voor zijn vrijlating. Cisco neemt de plaats van Wells in en voert met met Gypsy een strijd wie er de beste viber is... op leven en dood. Barry zoekt intussen uit hoe hij Savitar te snel af kan zijn, maar Wells heeft berekend dat zijn snelheid daarvoor nog flink moet stijgen...

58. Untouchable

Verschillende slachtoffers van een seriemoordenaar overlijden doordat ze versneld ouder worden. De dader is Clive Yorkin (Matthew Kevin Anderson), een misdadiger die op Flashpoint is veroordeeld, en op Earth-1 op zoek gaat naar slachtoffers die op Flashpoint politieagenten zijn. Hij heeft het ook op Joe gemunt, maar omdat Kid Flash de aanslag op zijn vader kan vermijden, richt hij zijn pijlen op Iris. Julian en Caitlin moeten samenwerken om te voorkomen dat Iris ook niet voortijdig veroudert.

Disk 3:
59. Attack On Gorilla City
Jesse komt van Earth-2 om hulp te vragen: haar vader is door gorilla Grodd (David Sobolov) ontvoerd in een stad in het hartje van Afrika, bestuurd door intelligente apen. Barry, Caitlin, Cisco en Julian reizen af terwijl Jesse en Wally Central City veilig houden. Grodd beweert dat de apenleider, Solovar (Keith David), van plan is Earth-1 binnen te vallen, en dat The Flash met hem moet duelleren zodat hijzelf de nieuwe leider van de apen kan worden. Uiteraard laat Barry zich vangen, want het is net Grodd die in Central City een eitje met de mensheid te pellen heeft.
60. Attack On Central City
Gorilla Grodd dwingt Gypsy om zijn leger gorilla's naar Earth-1 te verplaatsen. Daar ambieert hij om Central City tot een ruïne te herschapen, en hij neemt de gedachten over van een militair die de lanceercodes van het nucleair arsenaal heeft. Omdat elke keer dat Grodd terugkeert, hij meer uitgekookt is, komt het team tot de onvermijdelijke conclusie dat de enige veilige optie is om Grodd te doden. Maar daarmee komt Barry in gewetensnood. Jesse heeft intussen besloten dat ze op Earth-1 wil blijven, bij Wally, en haar vader is daar opmerkelijk berustend in. Zo erg zelfs dat het verdacht wordt.

61. The Wrath Of Savitar

Barry heeft Iris ten huwelijk gevraagd, maar hij heeft dit vooral gedaan om de toekomst te veranderen. In zijn visioen had Iris namelijk geen trouwring aan, en Barry meent dat hij hier verandering in moet brengen. Iris meent dat daardoor iets in hun relatie beschadigd is. Omdat Wally sneller blijkt dan Barry, traint Barry hem om op het cruciale moment Savitar tegen te houden. Wally heeft echter zinsbegoochelingen waarin hij alleen Savitar ziet. Wanneer er dan ook nog een scherf van de steen blijkt overgebleven waaraan Savitar zijn krachten onttrekt, wordt Wally in de val gelokt.

62. Into The Speed Force

Barry besluit om in de Speed Force te reizen in een poging om Wally te redden. De zoektocht wordt bemoeilijkt door allerlei geesten uit Barry's verleden. Jesse probeert intussen op zoek te gaan naar Savitar met de scherf uit het harnas die Barry bemachtigd heeft.
63. Duet
Team Flash krijgt het bezoek van Mon-El (Chris Wood) en Hank Henshaw (David Harewood), die een bewusteloze Supergirl bij hebben. Ze bevindt zich in een fictieve wereld, waar ze terecht is gekomen door de Music Meister (Darren Criss). Die stuurt Barry naar dezelfde wereld, alwaar het duo gevangen zit in een musical waarin hun respectievelijke liefjes een affaire hebben die niet gesanctioneerd wordt door hun mafieuze vaders, overigens ook een paar oude bekenden. In de werkelijke wereld tapt de Music Meister intussen hun krachten af om een overval te kunnen plegen op de bank van Central City.

64. Abra Kadabra

Tijdreiziger Abra Kadabra (David Dastmalchian) komt uit de 64e eeuw, en zoekt onderdelen bij elkaar om een tijdmachine te bouwen die hem moet toestaan weer naar zijn eigen tijd terug te keren. Op Earth-19 wordt hij gezocht voor massamoord, en Gypsy zit hem op de hielen. Samen met The Flash, Kid Flash en Cisco kan ze hem inrekenen, maar Abra Kadabra heeft nog een trucje in zijn mouw: hij beweert te weten wie Savitar is, en belooft aan The Flash diens identiteit te onthullen als hij wordt vrijgelaten. Caitlin loopt intussen een zware wonde op, en dreigt te sterven, tenzij ze de gedaante van Killer Frost aanneemt.

Disk 4:
65. The Once And Future Flash
Barry heeft besloten dat de enige manier om te weten komen wie Savitar is, is om naar 2024 te reizen, in de hoop de informatie van zijn toekomstige zelf te weten te komen. 2024 is echter een onherbergzame tijd. Barry heeft S.T.A.R. Labs en Team Flash ontbonden, Cisco heeft zijn gave niet meer, Killer Frost zit in een gevangenis en Wally in een rolstoel.
66. I Know Who You Are
Op aanraden van zijn toekomstige zelf zoekt Barry naar Tracy Brand (Anne Dudek), een fysicus die binnen vier jaar een apparaat zal uitvinden waarmee Savitar naar de Speedforce kan worden verbannen. Alleen is de Tracy van nu een gesjeesde doctoraatsstudente die net haar thesis afgewezen ziet. Savitar heeft echter Killer Frost bevolen om Tracy te vermoorden vooraleer ze het apparaat in kwestie kan uitvinden. En eerder per toeval dan wat anders vindt Barry de ware identiteit van Savitar.

67. Cause And Effect

Barry is te weten gekomen dat Savitar een tijdsschim van een toekomstige variant van zichzelf is. Uiteraard is daardoor Savitar het team altijd een stap voor. Om te vermijden dat Savitar weet zou hebben van de plannen om hem onschadelijk te maken, besluit het team Barry's geheugen te wissen. Eén en ander veroorzaakt echter een hoop praktische problemen, en Caitlin komt met een voorstel naar het team om Barry's geheugen weer te herstellen.

68. Infantino Street

24 uur voor Iris' dood. Tracy heeft een kanon ontwikkeld dat Savitar zou kunnen stoppen. Alleen heeft het ding een batterij nodig, en het enige dergelijke voorwerp dat zou kunnen dienen is een stuk technologie van de Dominators. Het ding wordt echter achter slot en grendel bewaard bij A.R.G.U.S. en Lyla Michaels (Audrey Marie Anderson) weigert het te overhandigen aan Barry. Die reist dan maar terug naar het Siberië van 1892 om de hulp in te roepen van professioneel inbreker Leonard Snart.<
69. Finish Line
Een ander teamlid besluit zich voor Iris op te offeren. Savitar beseft dat het spel verloren is, en hij heeft het snelheidskanon gestolen om ermee zichzelf te repliceren in alle schakeringen van de tijd. Barry gaat de finale confrontatie aan, maar ook de Speed Force eist nog zijn tol.

BEELD EN GELUID
De beeldkwaliteit van dit derde seizoen van The Flash is zoals gewoonlijk weer uitstekend. Zoals gezegd is The Flash een stuk minder donker dan Arrow, wat onder meer mooi oplichtende plaatjes oplevert van het interieur van S.T.A.R. Labs, waarin alles er mooi futuristisch en gedetailleerd uitziet. Die detaillering wordt dan doorgetrokken naar de details in close-ups en de textuur van de kleding. De kleuren zijn erg hard en geprononceerd, met veel neontinten, en met de nodige bliksems die The Flash uitstoot eens hij zich in de hoogste versnelling zet. De kleuren zijn dus erg gesatureerd en de zwarttinten zijn mooi diep. De DTS-HD MA 5.1-track biedt aan de vele speciale effecten de nodige ondersteuning, met vooral veel surrounds eens het titelpersonage weer in het rond begnt te hollen, en ook de nodige knallen als er weer eens de één of andere mislukte uitvinding van Cisco de lucht in vliegt. Dus: actie, actie en nog eens actie. De dialogen zijn daar allemaal mooi in evenwicht mee, en het doet ons deugd dat Warner hier aandacht aan besteedt. Als ze nu nog eens wat meer aandacht zouden besteden aan de ondertiteling, dan waren we helemaal tevreden, want net als bij intussen talloze andere releases hebben ze de vertaling laten doen door een hoop bietekwieten die én geen Engels, én geen Nederlands kennen, getuige de respectievelijk foute vertalingen en hopen dt-fouten. Vreemd genoeg hebben de gelijklopende seizoenen van Arrow en Legends Of Tomorrow daar geen last van.
EXTRA'S
Deze keer niet zoveel bonusmateriaal als in seizoen 2, maar het had slechter gekund. De mooie uniforme bevatten om te beginnen de nodige hoeveelheid verwijderde scènes (12:26), gerangschikt per aflevering. Op de eerste schijf vinden we Villain School: The Flash Rogues (7:42) terug, waarin de slechteriken uit de vorige seizoenen worden vergeleken met die uit het huidige seizoen, en er wordt verteld over de uitdaging elk seizoen opnieuw nieuwe complexe tegenstanders te bedenken. Schijf twee bevat met Allied: The Invasion Complex (The Flash) (9:49) net als Arrow een bijdrage over de crossover-aflevering.<
De derde schijf bevat Rise of Gorilla City (9:08) handelt over de SFX-beladen aflevering Attack On Gorilla City, en de manier waarop de makers een stad vol woeste gorilla's hebben gevisualiseerd. Hitting the Fast Note (4:08) laat ons de voorbereidingen van de choreografie zien voor de muzikale aflevering Duet. I'm Your Super Friend (2:43) is een clipje van het nummer uit de aflevering, vergezeld van enkele beelden van opnames door het orkest. Nog meer musicalplezier komt terug in Harmony in a Flash (15:34), nóg een making-of an de aflvering die erg overlapt met Hitting The Fast Note, en in Synchronicity in a Flash (20:59) zien we DC-huiscomponist Blake Neely, samen met zijn orkest in de opnamestudio. Neely drukt zijn appreciatie uit voor het feit dat hij voor de verandering eens met een live orkest mag werken. De laatste schijf bevat A Flash in Time: Time Travel in the Flash Universe (21:47) en dat is een zeer interessante bijdrage over tijdreizen, niet alleen in The Flash, maar zelfs opengetrokken naar de zeer brede filosofie, literatuur en wetenschap, en zelfs de geschiedenis, wat de bijdrage begint bij de Griekse god Chronos, god van de tijd. Tijdreizen wordt afgeschilderd als een manier om te dramatizeren, om uitdrukking te geven aan een verlangen naar verandering. Zeer interessant! A Conversation with Andrew Kreisberg and Kevin Smith (3:55) koppelt de uitvoerend producent van Supergirl met de bekende comicnerd, die ook dit seizoen een aflevering van The Flash heeft geregisseerd, Killer Frost. Smith heeft het vooral over het feit dat Supergirl en The Flash superhelden zijn, en de regie dan ook heel wat speciale effecten vereist, dit in tegenstelling tot Arrow. Er volgt nog een gag reel  (4:04) en de jaarlijkse The Flash: 2016 Comic-Con Panel (29:50) op het stripfestival van San Diego.

CONCLUSIE

In het derde seizoen van The Flash wordt de focus goed aangehouden, en dat maakt het seizoen inhoudelijk net iets beter dan het vorige. We genieten dankzij Warner van goede beeld-en geluidskwaliteit, maar blijkbaar heeft de maatschappij nog steeds problemen met het vinden van ondertitelaars die hun vak kennen.coverStudio: Warner

Regie: Jesse Warn, Ralph Hemecker, Armen V. Kevorkian, Stefan Pleszczynski, C. Kim Miles, JJ Makaro, Kevin Smith, Dermott Downs, Rachel Talalay, Millicent Shelton, Harry Jierjian, Rob Hardy, Alexandra La Roche, Gregory Smith, Nina Lopez-Corrado, Tom Cavanagh,...
Met: Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Jesse L. Martin, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Keiynan Lonsdale, Tom Felton, Violett Beane

Film:
8/10

Extra's:
6,5/10

Geluid:
9/10

Beeld:
9/10


Regio:
B

Genre:
Superhelden

Versie:
Benelux (NL/FR)

Jaar:
2016-2017

Leeftijd:
12

Speelduur:
976 min.

Type DVD:
SS-SL

Barcode:
5051888227794


Beeldformaat:
1.78:1 HD

Geluid:
Engels DTS-HS MA 5.1
Duits Dolby Digital 5.1
Frans Dolby Surround 2.0
Italiaans Dolby Surround 2.0

Ondertitels:
Nederlands, Frans, Engels CC, Duits CC, Italiaans CC
Extra's:
• Verwijderde scènes
• Documentaire "Villain School: The Flash Rogues"
• Documentaire "Allied: The Invasion Complex (The Flash)"
• Documentaire "Rise of Gorilla City"
• Documentaire "Hitting the Fast Note"
• Documentaire "I'm Your Super Friend"
• Documentaire "Harmony in a Flash"
• Documentaire "Synchronicity in a Flash"
• Documentaire "A Flash in Time: Time Travel in the Flash Universe"
• Documentaire "A Conversation with Andrew Kreisberg and Kevin Smith"
• Gag reel
• Documentaire "The Flash: 2016 Comic-Con Panel"

Andere recente releases van deze maatschappij