:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> FINDING NEMO
EASTER EGGS: FINDING NEMO
Maatschappij: Buena Vista - Regio: 2 - Datum: 2004-03-10
Disc 1
#1
Wat?
Een grappig fragmentje over Dory en Bruce.
Hoe?
Ga naar het bonusmateriaal-menu, klik daar op de visual commentary. Navigeer naar het aquarium-icoontje, eenmaal dat oplicht druk je eenmaal op het pijltje naar boven, hierna op enter.

#2
Wat?
Een kort filmfragmentje met Dory en Nemo.
Hoe?
Selecteer onderaan het menu het pijltje om een menustap terug te gaan. Druk nu op pijltje naar beneden waardoor een groen visje oplicht. Druk nu op enter en je ziet het 9 seconden durende filmfragmentje.

#3
Wat?
Bruce die je vertelt dat er helemaal niks te vinden is op die plaats.
Hoe?
Navigeer naar het bonusmateriaal-menu, ga naar visual commentary en begeef je dan naar de visual commentary index. Duid nu "Play all" aan en druk op het pijltje naar links, gevolgd door één druk op de enter knop. Ook kan je hetzelfde soort easter egg nog eens terug vinden door naar het setup-menu te navigeren, daar de optie "languages" aan te duiden en één keer op het pijltje naar links te drukken.

#4
Wat?
Bruce die je vraagt om hem te volgen.
Hoe?
Ga naar het bonus-menu en duid het aquarium-icoontje aan. Druk eenmaal op het pijltje naar links en er zal een groen visje oplichten. Nu nog eenmaal op de enter-knop drukken.

#5
Wat?
Bruce legt je uit hoe die virtuele aquariums werken.
Hoe?
Ga naar het bonus-menu en vervolgens naar het virtual aquarium-menu. Kies voor de laatste optie "Sand Reef" en druk eenmaal op het pijltje naar beneden. Weerom licht er bovenaan het scherm een visje op, op enter drukken en Bruce doet zijn uitleg.

Disc 2
#6
Wat?
Dory die probeert zich uit je TV scherm te bevrijden.
Hoe?
Navigeer naar het Behind The Scenes-menu bij de bonusmaterialen. Ga naar de pijl om terug te keren naar het vorige menu en druk op het pijltje naar rechts op je afstandsbediening.

#7
Wat?
Dory ziet zoogdieren zitten aan de andere kant van de TV.
Hoe?
Voor deze easter egg moet je in het menu van Mr. Ray’s Encyclopedia zijn. Duid de pijl aan om terug te keren naar het vorige menu, gevolgd door een druk op de pijl naar onder.

#8
Wat?
Reclamespot voor de Aqua Scum 2003.
Hoe?
In het Bonus menu duid je de pijl aan om terug te keren naar het hoofdmenu. Druk op het pijltje naar onder en er zal bovenaan een groen visje oplichten.

Easter egg #2 werd overgenomen van
dvd.nl, met toestemming van de betrokkenen, waarvoor onze dank.


UIT HET ARCHIEF

Andere recente easter eggs