:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Columbia Tristar >> PERSBERICHT: KOOPDVD SEPTEMBER 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD SEPTEMBER 2003
Bron: Columbia Tristar - Datum: 2003-07-26 - Geplaatst door: Werner
STEALING HARVARD

Jason Lee en Tom Green zijn de twee hoekstenen van deze Comedy Caper. De kijkers van MTV zullen Tom Greens speciale stem en al zijn fratsen uit zijn TV-show hier in Stealing Harvard zeker herkennen.

Tom speelt Duff, die zowat dommer dan dom is, masr toch zijn vriend John (Jason Lee) uit de geldnood wil helpen. John heeft immers net genoeg bijeen gespaard om te kunnen trouwen, wanneer hij verneemt dat hij een oude belofte waar moet maken: het toegangsgeld voor de unief betalen voor zijn arme nichtje. Vermits dit 'zielige' nichtje geen betere school dan Harvard wist te kiezen, is het bedrag niet min. Hoe zullen de twee would-be schurkjes de schaapjes op het droge halen? Met veel vallen en opstaan, uitschuiven en miskleunen...

Regisseur: BRUCE McCULLOCH (Dick, Kids in the Hall, Dog Park)
Acteurs: TOM GREEN (The Tom Green Show, Freddy Got Fingered, Road Trip, Charlie's Angels, Superstar), JASON LEE (Almost Famous, Vanilla Sky, Dogma, Mallrats), LESLIE MANN (Cable Guy, Big Daddy, George of the Jungle), DENNIS FARINA (Big Trouble, Snatch, Saving Private Ryan)
Genre: Komedie
Duur: Ongev. 78 minuten
Release op DVD (huur): 23 september 2003
Release op DVD (koop): 25 september 2003

Extra op DVD:
• Verwijderde scenes
• Filmografieën van cast en crew
• Bioscooptrailer
• Promotrailers: "Maid In Manhattan", "The New Guy' en "XxX"BAD BOYS - SPECIAL EDITION

Binnenkort (begin oktober) zullen de "Bad Boys 2" onze schermen veroveren. Het onweerstaanbaar komische duo Will Smith en Martin Lawrence zal hun undercover activiteiten schalks verderzetten. Wie zich hot geheugen wil opfrissen en nog eens lekker wil ontspannen met do eerste "Bad Boys" van de Miami Police, kan nu een "Special Edition" DVD kopen met vele onuitgegeven extra's...

Regisseur: MICHAEL BAY (Pearl Harbour, Armageddon, The Rock)
Acteurs: WILL SMITH (Men In Black I & II, Ali, Independence Day, Enemy of State), MARTIN LAWRENCE (Blue Streak, Big Momma's House, National Security)
Genre: Actie, komedie
Release op DVD (koop): 18 september 2003
0ok op Superbit (koop): 11 september 2003 (geen extra's)

Extra op DVD:
• Bioscooptrailer
• Documentaire "Putting the Boom & Bang in Bad Boys"
• Documentaire "Damage Control"
• Diverse muziekvideo's
• Commentaar gedurende de film door Michael Bay (regisseur)
• Fotogalerie
• Geďsoleerde soundtrack
• Filmografieen van Will Smith, Martin Lawrence, Tea Leoni en Michael Bay
• AnimatiemenuMAID IN MANHATTAN

Jennifer Lopez is duidelijk in haar element in deze uitstekende romantische komedie. Als alleenstaande moeder woont Marissa (Jennifer Lopez) in the Bronx en werkt ze als kamermeisje in een van de meest chique hotels van New York. Ze heeft het er best naar hear zin, maakt zelfs binnenkort kans op een interessante promotie en beleeft veel plezier met haar collega's.

Zo past ze op een dag de super dure kleren van een hotelgaste. Ze ziet er beeldig uit wanneer totaal onverwacht Chris Marshall (Ralph Fiennes) binnenstapt. De vonk slaat over en ze beleven een sprookjesnacht. Chris is een veelbesproken politicus en vrouwenverleider. Hii denkt nog altijd dat Marissa een rijke tante is die in het hotel logeert. Maar hoe lang kan Marissa deze persoonsverwisseling volhouden?

"Maid in Manhattan" houdt hat midden tussen Assepoester en 'Pretty Woman". Alle ingrodiënten zijn aanwezig, en de acteurs genieten blijkbaar ook van deze "feel good movie". Naast de twee schitterend vertolkte hoofdrollen zijn er interessante bijrollen weggelegd voor Bob Hoskins als gedistingeerde butler en Stanley Tucci als de opgewonden prive-secretaris van Chris Marshall.
Romantici zullen allicht eon traantje wegpinken, maar vooral ook lachen en vlinders in de buik voelen, zoals wanneer je echt verliefd wordt op die prins op het witte paard.
Voor de Jennifer Lopez fans brengt CTHE daarenboven een leuk voordeelpack uit. In deze speciale DVD-box zitten drie van haar succesfllms : Anaconda, Money Train en U-Turn. Niet te missen, vanaf 11 september in de winkel!

Regisseur: WAYNE WANG (The Center of the World, Chinese Box Smoke, The Joy Luck Club, Eat a Bowl of Tea)
Acteurs: JENNIFER LOPEZ (Gigli, Enough, The Wedding Planner, The Cell, Out of Sight, U-Turn, Anaconda, Selena, Money Train), RALPH FIENNES (Red Dragon, End of the Affair, The English Patient, Schindler's List), NATASHA RICHARDSON (Waking Up in Reno, The Parent Trap, Blow Dry, Nell)
Genre: Romantische komedie
Duur: Ongev. 105 minuten
Box office: 93 miljoen $ in de USA: beste Jennifer Lopez-film
Release op DVD (huur): 9 september 2003
Release op DVD (koop); 11 september 2003

Extra op DVD:
• Bioscooptrailer
• Promotrallers: "Anger Management", "Charlie's Angels: Full Throttle", "Daddy Day Care"FEAR DOT COM

Wie houdt van het soort thrillers als 'Seven", die je kippenvel bezorgen van begin tot einde, die zal zeker niet ontgoocheld worden door William Malones "Fear dot Com". In de USA is deze titel op controversiële wijze veelbesproken. Het onderwerp is dan ook weerzinwekkend creatief. De film stelt duidelijk in vraag hoe ver men op internet kan gaan. Op de site feardotcom.com toont een seriemoordenaar hoe hij jonge vrouwen martelt tot ze hem letterlijk smeken hen te doden.

De gesuggereerde beeldon zijn bijna ondragelijk. Ook voor de jonge detective Mike Reilly - een schitterende rol voor de veelbelovende Stephen Dorff - die op deze zaak komt nadat er 4 lijken met bloed doorlopen ogen gevonden worden. Blijkbaar waren ze alle 4 de voorbije 48 uren bezeten geweest door deze gruwelijke website. De enige manier om te ontdekken wat er echt aan de hand is, en een eind to maken aan deze moorden is zelf op het net te gaan. Mike wordt geholpen door de knappe virologe Terry Huston (Natascha Mc Elhone). Samen stappen ze in een onbekende wereld waarin ze geconfronteerd worden met hun eigen verborgen en diepgewortelde angsten...

Regisseur: WILLIAM MALONE (House on the Haunted Hill, Scared to Death)
Acteurs: STEPHEN DORFF (S.F.W. I Shot Andy Warhol, Cecil B. Demented, Blade), NATASHA McELHONE (Ronin, The Truman Show, The Devil's Own), STEPHEN REA (On the Edge, Pręt a Porter, Interview With the Vampire, The End of the Affair)
Duur Ongev. 97 minuten
Genre: Thriller
Release op DVD (huur): 9 september 2003
Release op DVD (koop): 11 september 2003

Extra op DVD:
• Audiocommentaar van William Malone (regisseur) en Christian Sebaldt
• Verwijderde scenes
• Making of: "Visions of Fear"
• Filmografieën van cast en crew
• Fotogalerie: "Fear Gallery"
• Trailer
• Promotietrailers: "13 Ghosts" en "Fright Night"