:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> RELEASEBERICHT: NARC OP HUURDVD
RELEASEBERICHT: NARC OP HUURDVD
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2003-07-29 - Geplaatst door: Serge
Jason Patric en Ray Liotta schitteren als undercoveragenten in Narc

Met Narc heeft Bridge Entertainment Group alles in huis om vanaf 29 juli veel volk naar de videotheken te lokken. Je zou deze thriller kunnen omschrijven als een intense adrenalinestoot van de eerste achtervolgingsscène tot de verbazend dramatische climax. Jason Patrick en Ray Liotta schitteren in de hoofdrollen als undercoveragenten. Andere rollen zijn voor rapper Busta Rhymes en Chi McBride. Met als één van de producers: Tom Cruise.

Synopsis
Regisseur Joe Carnahan onderzoekt de donkere onderwereld van het drugmilieu in een meeslepend verhaal over ‘narcs’, undercover agenten die op de frontlinies vechten tegen drugs. Deze dappere mannen en vrouwen willen maar één ding bereiken met hun strijd: alle drugs uitroeien.

Narc gaat over de geschorste undercover drugsagent Nick Tellis die weer in dienst wordt genomen om de waarheid te ontrafelen rond de moord op een jonge agent. Zijn partner, Henry Oak, is vastberaden om de dood van zijn vriend te wreken. Terwijl Tellis en Oak de zaak ontrafelen, wordt de donkere onderwereld van de drugs op een verrassende manier onthuld. Het mysterie dat langzaamaan duidelijk wordt, dreigt zich tegen hen te keren.

‘Narc’, geschreven en geregisseerd door een innoverende en nieuwe naam in de filmwereld, Joe Carnahan, werd genomineerd voor de Dramatic Grand Jury Prize op het Sundance Film Festival in Utah en is winnaar van de Special Prize Policier Award op het Cognac Film Festival in Frankrijk.
Cast: Jason Patric, Ray Liotta, Busta Rhymes, Chi McBride
Regisseur: Joe Carnahan


Recent nieuws van dezelfde bron