:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: KOOPDVD SEPTEMBER 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD SEPTEMBER 2003
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2003-07-30 - Geplaatst door: Werner
THE UNSCARRED

Deception is built on trust.

Synopsis:
Twintig jaar na hun afstuderen, beleven vier vrienden van weleer een reünie. Mickey Vernon zag in het verleden zijn sportcarrière aan hem voorbijgaan door een ongeluk en werd een ongeïnspireerde arbeider die tot over zijn oren in de schulden zit. Zijn vrienden Travis, Johann en Rafaella zijn echter gelukkig en leiden een voorspoedig leven. Totdat tijdens een avondje uit, het meisje dat Travis heeft versierd, onder de invloed van drugs van het balkon valt en sterft. Overvallen door angst voor de gevolgen, dumpen de vrienden het lichaam in de rivier. Mickey ziet een kans om zijn vrienden in de kaart te spelen en zijn schulden af te lossen. Dit gevaarlijke spel van verraad, chantage en wraak heeft verregaande gevolgen.

Regie: Buddy Giovinazzo
Cast: James Russo (Donnie Brasco, The Ninth Gate), Steven Waddington (Sleepy Hollow, The Last of the Mohicans), Heino Ferch (Winter Sleepers, The Comedian Harmonists), Ornella Muti (Jet Set, Wait Until Spring Bandini)
Genre: Thriller
Speelduur: 90 minuten
Releasedatum: 09-09-03 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands (optioneel)
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (1.85:1) widescreen, geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Dolby Digital 5.1

Extra’s:
• Photo gallery
• BiographiesDARK ASYLUM

Terror is the only sane response.

Synopsis:
Na maanden vanuit de riolen de stad onveilig te hebben gemaakt, loopt de gevaarlijke seriemoordenaar ‘The Trasher’ in de val van de politie. De psychopaat wordt in een verlaten inrichting gestopt en psychiater Maggie Belham (Paulina Porizkova) heeft de taak hem te ondervragen. Dan bemoeit het hoofd van de inrichting, de oude Dr. Max Fallon (Jürgen Prochnow) zich ermee en de gevaarlijke gek ziet kans om uit zijn cel te ontsnappen. Als Maggie samen met de psychopaat gevangen komt te zitten in een vergrendelde vleugel van de inrichting, is dat het begin van een bloedstollend kat-en-muisspel.

Regie: Gregory Gieras
Cast: Paulina Porizkova (Arizona Dream), Judd Nelson (The Breakfast Club, Jay and Silent Bob Strike Back), Larry Drake (Bean, American pie 2), Jürgen Prochnow (The English Patient, Air Force One)
Genre: Thriller
Speelduur: 93 minuten
Releasedatum: 09-09-03 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands (optioneel)
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra’s:
• Trailer
• Photo gallery
• BiographiesZERO TOLERANCE

One man, a hundred gunmen, one thousand bullets… It’s gonna be a long weekend!

Synopsis:
FBI agent Jeff Douglas krijgt de opdracht om een drugsrunner die werkt voor het drugskartel The White Hand op te pakken in Mexico. Hij wordt echter in de val gelokt en gedwongen om zelf een lading vloeibare heroïne over de grens te smokkelen. Als hij weigert of faalt, zet hij het leven van zijn vrouw en zoontje op het spel. Jeff volbrengt de missie, maar zijn familie wordt niettemin bruut vermoord. Buiten zichzelf van woede en immens verdriet, zweert Jeff wraak. Dat is het begin van een éénmansoorlog tegen een bijna onoverwinnelijk misdaadsyndicaat en het ultieme gevecht tussen de waarheid en het kwaad.

Regie: Joseph Merhi
Cast: Robert Patrick (The Faculty, All The Pretty Horses, The X-Files), Mick Fleetwood, Titus Welliver (Mobsters, Mulholland Falls), Kristen Meadows (Evolution), Barbara Patrick (Lord of Illusions), Miles O’Keeffe
Genre: Actie
Speelduur: 90 minuten
Releasedatum: 09-09-03 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra’s:
• Trailer
• Photo gallery
• BiographyT-FORCE

Created to obey.

Synopsis:
Terroristen bezetten de Amerikaanse ambassade. Vele gijzelaars worden bruut door hen vermoord. De zaak lijkt verloren en de onschuldige betrokkenen ten dode opgeschreven. Binnen een paar minuten echter, zijn alle 30 terroristen dood. ‘T-Force’ is in actie getreden, een team robots met menselijke trekken die keihard optreden wanneer wetten worden gebroken. Als tijdens een gevecht onschuldige mensen omkomen, wordt de stekker uit het T-Force project getrokken. Deze beslissing dwingt de robots om zich tegen de makers en doelstellingen van hun programma te keren en alles op alles te zetten in hun strijd om te overleven.

Regie: Richard Pepin
Cast: Jack Scalia, Erin Gray, Evan Lurie, Deron McBee
Genre: Actie
Speelduur: 97 minuten
Releasedatum: 09-09-03 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra’s:
• Trailer
• Photo galleryRAGE

Somewhere between sanity and madness, there is rage.

Synopsis:
Een illegale immigrant die op de vlucht is voor grenswachters, kaapt de auto van schoolleraar Alex Gainer die toevallig op het verkeerde moment op de verkeerde plaats is. Als Alex ontwaakt, bevindt hij zich in een laboratorium. Wetenschappers proberen hier om de perfecte soldaat te creëren door dodelijke chemicaliën toe te dienen, waardoor hun proefpersonen uitermate agressief worden en gewetenloos kunnen moorden. Alex weet te ontsnappen, maar wordt achtervolgd door verschillende politie-eenheden die geloven dat hij een gevaarlijke gek is. Alleen de journalist Harry Johansen gelooft Alex en probeert zijn onschuld te bewijzen, terwijl Alex zelf in een race tegen de klok op zoek gaat naar het enige antiserum dat de chemicaliën onschadelijk kan maken.

Regie: Joseph Merhi
Cast: Gary Daniels (Fist of the North Star, Epicenter), Kenneth Tigar (Primal Fear, A Thousand Acres), Fiona Hutchison , Jillian McWirther
Genre: Actie
Speelduur: 91 minuten
Releasedatum: 09-09-03 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra’s:
• Trailer
• Photo galleryYU-GI-OH! DEEL 3: AANVAL UIT DE DIEPTE &
YU-GI-OH! DEEL 4: TERUG NAAR HET SCHADUWRIJK


It’s time to Duel!

Synopsis Yu-Gi-Oh! algemeen:
De serie ‘Yu-Gi-Oh!’ vertelt het verhaal van het bescheiden jongetje Yugi dat één grote passie heeft en dat is het spelen van het spel Duel Monsters. Samen met zijn beste vrienden Joey, Tristan en Tea gaat hij helemaal op in het kaartspel waarin de strijd wordt aangegaan met mystieke figuren en monsters. Wat Yugi en zijn vrienden in hun wildste dromen niet konden vermoeden, gebeurt wanneer het spel tot leven wordt gewekt door de mysterieuze Maximillion Pegasus. Een oude Egyptische puzzel blijkt voor Yugi de sleutel te zijn om krachten te verwerven waarmee hij een waardige tegenstander is van zelfs de meest machtige speler.
Yu-Gi-Oh! is het geesteskind van Kazuki Takahashi, een Japanse striptekenaar

Synopsis Yu-Gi-Oh! Deel 3: Aanval Uit De Diepte:

7. AANVAL UIT DE DIEPTE
De vissersman en duellist Mako, meester van het zeedeck, strikt Yugi voor een duel op zijn eigen zeeveld. Mako hoopt dat dit in zijn eigen voordeel zal werken. Zal Yugi zich kunnen aanpassen aan deze nieuwe omgeving om dit gevecht te winnen?

8. HET BLIJFT IN DE FAMILIE
Het oneerlijke bestuur van Kaiba’s bedrijf wil, als Yugi tijdens het toernooi uitgeschakeld wordt, de leiding over het bedrijf aan Pegasus overdragen. Kaiba’s jongste broertje, Makuba, daagt Yugi voor een duel uit, om zijn broer’s bedrijf te beschermen en hun eer te herwinnen. Ondertussen probeert Pegasus iedereen tegen elkaar uit te spelen.

9. EEN GEESTIG DUEL
Yugi moet met een dubbelganger van Kaiba duelleren. Deze is gecreëerd uit de hebzucht en de zucht naar macht, die Yugi uit Kaiba’s ziel gewist heeft. Omdat Yugi’s beste kaarten op de bodem van de oceaan liggen, moet hij een nieuwe strategie verzinnen om de Blue Eyes White Dragon van de namaak Kaiba te verslaan.

Synopsis Yu-Gi-Oh! deel 4: Terug Naar Het Schaduwrijk

10. TERUG NAAR HET SCHADUWRIJK
Yugi verslaat de Blue Eyes White Dragon, maar er staan er nog twee te wachten. Zal de echte Kaiba op tijd bij Yugi zijn om samen deze imitator te verslaan?

11. DE DUELAAP
Joey besluit om zonder de hulp van zijn vrienden tegen Rex Raptor te vechten. Hij wil bewijzen dat hij mans genoeg is om in z’n eentje voor Serenity te zorgen. Dan worden Joey’s beste Duel Monsters door Rex Raptor vernietigd. Zal Tristan’s kaart Joey eraan herinneren dat hij er nooit alleen voor staat in een gevecht?

12. TEGENSLAG VOOR RED EYES
Joey duelleert dapper, maar Rex Raptor zet zijn geheime wapen in; de Red Eyes Black Dragon! Joey moet achter het geheim van The Time Wizard kaart zien te komen, die Yugi hem heeft gegeven. Hij moet dit zonder Yugi’s hulp doen, anders zal hij de eerst volgende boot naar huis moeten nemen!

Regisseur: Kunihisa Sugishima
Met de stemmen in de Nederlands gesproken versie van: Pepijn Gunneweg, Dieter Jansen, Lottie Hellingman, Sander de Heer, Olaf Wijnants, Steve Beirnaert, Fred Meijer, Roberto de Groot, Sophie Hoeberechts
Genre: Animatie
Speelduur: ca. 66 minuten per deel (3 afleveringen per deel, ca. 22 minuten per aflevering)
Releasedatum: 09-09-03 op koopDVD
NB: Op de DVD staat zowel de Nederlands gesproken als de Engels gesproken versie met optionele Nederlandse ondertiteling.

Specificaties DVD:
Taal: Nederlands gesproken of Engels gesproken
Ondertiteling: optioneel: Nederlands (in het geval van de Engels gesproken versie)
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0 (in het geval van de Nederlands gesproken versie), Dolby Digital 5.1 (in het geval van de Engels gesproken versie)