:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: NARC
PERSBERICHT: NARC
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2003-09-01 - Geplaatst door: Werner
Jason Patric en Ray Liotta gaan voor Bridge Entertainment Group undercover op koopdvd Narc

Narc was, vreemd genoeg, niet in de Belgische bioscoop te zien. Wie voor deze thriller ook nog niet bij de videotheek is langsgeweest, krijgt vanaf 30 september de kans om die voorgoed in huis te halen op koopvideo of -dvd. En het loont meer dan de moeite. Narc zou je immers kunnen omschrijven als een intense adrenalinestoot van de eerste achtervolgingsscène tot de verbazend dramatische climax. Jason Patrick en Ray Liotta schitteren in de hoofdrollen als undercoveragenten. Andere rollen zijn voor rapper Busta Rhymes en Chi McBride. Met als één van de producers: Tom Cruise.

Synopsis:
Regisseur Joe Carnahan onderzoekt de donkere onderwereld van het drugmilieu in een meeslepend verhaal over ‘narcs’, undercover agenten die op de frontlinies vechten tegen drugs. Deze dappere mannen en vrouwen willen maar één ding bereiken met hun strijd: alle drugs uitroeien.

Narc gaat over de geschorste undercover drugsagent Nick Tellis die weer in dienst wordt genomen om de waarheid te ontrafelen rond de moord op een jonge agent. Zijn partner, Henry Oak, is vastberaden om de dood van zijn vriend te wreken. Terwijl Tellis en Oak de zaak ontrafelen, wordt de donkere onderwereld van de drugs op een verrassende manier onthuld. Het mysterie dat langzaamaan duidelijk wordt, dreigt zich tegen hen te keren.

‘Narc’, geschreven en geregisseerd door een innoverende en nieuwe naam in de filmwereld, Joe Carnahan, werd genomineerd voor de Dramatic Grand Jury Prize op het Sundance Film Festival in Utah en is winnaar van de Special Prize Policier Award op het Cognac Film Festival in Frankrijk.

Cast: Jason Patric als Nick Tellis (zie ook: Your Friends and Neighbours ; Speed 2: Cruise Control ; Sleepers ; …); Ray Liotta als Henry Oak (zie ook: Cop Land / One Good Cop ; Blow ; John Q ; Hannibal ; …); Busta Rhymes als Beery (zie ook: Finding Forester ; Shaft ; …), Chi McBride als Cheevers; (zie ook Undercover Brother )
Regisseur: Joe Carnahan

Kenmerken dvd:
Beeld: 16:9
Geluid: 5.1 + DTS

Extra’s :
• Interviews met Ray Liotta, Jason Patric, Busta Rhymes, Joe Carnahan en Tom Cruise
• Trailers
• TV Spot


Recent nieuws van dezelfde bron