:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: KNORRETJES GROTE FILM
PERSBERICHT: KNORRETJES GROTE FILM
Bron: Buena Vista - Datum: 2003-12-12 - Geplaatst door: Werner
KNORRETJES GROTE FILM

Je hoeft niet altijd groot te zijn om grote dingen te doen!

Te huur op DVD vanaf 13 januari 2004
Te koop op DVD vanaf 21 januari 2004

Knorretje, het liefste, kleinste en schattigste varkentje ooit heeft nu ook zijn eigen GROTE film!

Knorretjes vrienden maken zich klaar om tesamen op zoek te gaan naar honing. Poeh, Teigetje, Iejoor, Roe en Konijn zijn er allemaal bij. Bij dit nieuws wordt Knorretje helemaal vrolijk, want hij kijkt er al naar uit om hen mee te helpen. Wanneer Knorretje echter mee wil gaan, zegt iedereen dat hij te klein is en maar beter thuis kan blijven. Droevig en teleurgesteld gaat Knorretje weg en verdwijnt in het Honderd Bunder Bos...

Wanneer de zoektocht naar honing niet wil lukken merken Knorretjes vrienden dat het kleine varkentje, ondanks dat hij zo klein is, toch altijd een grote hulp is! Ze missen hun vriendje en wanneer ze merken dat hij weg is, gaan ze met zijn allen naar hem op zoek. Met het schetsboek van Knorretje in de hand, trachten ze hem op te sporen. Alle plaatsen die Knorretje dierbaar zijn, staan daarin namelijk afgebeeld en met zijn allen beginnen ze met het bezoeken van al deze plaatsen in de hoop Knorretje daar te vinden. Meer en meer beseffen Poeh en de anderen dat ze hun kleine vriend niet kunnen missen. Wanneer Poeh in een moeilijke situatie terechtkomt snelt Knorretje plots te hulp en laat zien hoe GROOT zijn belang is voor zijn vrienden!

Laat je vertederen door Knorretje, Poeh en al hun vriendjes in deze film boordevol avontuur, humor en liefde! Iedereen zal leren dat vriendschap iets GROOTS is en niemand te klein is om iets GROOTS te doen! Met vijf nieuwe liedjes zal je opnieuw kunnen meezingen en lachen met deze nieuwe film over de wonderbaarlijke wereld van Winnie de Poeh!

Wie is Knorretje?

Knorretje is een klein, roos varkentje, gekleed in een gestreepte trui en vaak ook met een roze sjaal aan. Hij is klein van gestalte, maar heeft een ongelooflijk groot hart. Het kan eens gebeuren dat hij stottert en onhandig is, maar dat maakt hem alleen maar schattiger. Hij is van nature uit angstig, maar in Knorretjes Grote Film laat hij zien dat wanneer zijn vrienden in gevaar zijn, hij ook zeer moedig kan zijn!

De producer

Francis Glebas: Sinds hij bij Disney begonnen is in 1990, heeft hij al op verschillende grote projecten gewerkt. Gestart als tekenaar bij Disney met de animatiefilm Aladdin, heeft hij ook meegewerkt aan The Lion King, Pocahontas en The Hunchback Of Notre-Dame. Met Knorretjes Grote Film realiseerde Francis Glebas zijn eerste langspeelanimatiefilm.

Wist je dat...

Knorretjes Grote Film de tweede langspeelfilm geďnspireerd op het literaire oeuvre van Alan Alexander Milne is, na Teigetjes Film.
• de film begeleid wordt door verschillende nieuwe liedjes van de hand van Carly Simpon, ingezongen in de Nederlandstalige versie door Rozanne Hofman.

Technische fiche:
Distributeur: Walt Disney Pictures
Duur: 72 minuten
Genre: Animatiefilm
Leeftijd: Alle leeftijden

Taal: Dolby Digital 5.1: Engels, Nederlands, Frans
Ondertiteling: Engels, Engels voor doven en slechthorenden, Nederlands, Frans
Technische specificaties: 16 x 9 / 1.66:1

Bonusmateriaal:
• Knorretjes boek vol herinneringen
• De wereld volgens Knorretje
• Zing mee met de film
• Maak je eigen boek vol herinneringen met de DVD-ROM

UIT HET ARCHIEF