:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: VRT-KLASSIEKERS EN KINDERSERIES FEBRUARI 2004
PERSBERICHT: VRT-KLASSIEKERS EN KINDERSERIES FEBRUARI 2004
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2004-02-05 - Geplaatst door: Werner
VRT KLASSIEKERS
Release op 24 februari 2004

Na het overweldigende succes van de VRT Klassiekers Kapitein Zeppos en Zaman, is Bridge Entertainment alweer klaar voor de 2e uitgave van VRT Klassiekers:

JOHAN EN DE ALVERMAN DVD BOX
(16 afleveringen op 3 discs)

Jogan Claeszoon, een zeventiende eeuws student, is pas afgestudeerd in de medicijnen. Om uit te rusten brengt hij zijn vakantie door bij zijn oom Willem en ante Liezelotje. Van rusten komt echter niet veel in huis, want reeds onderweg, in het Nekkersbos, ontmoet hij een vreemd mannetje. Hij schenkt Johan de toverring Faieforniek. Het mannetje blijkt Alverman te heten, is afkomstig uit het land van Avalon. Al vlug wordt hij Johan's beste vriend. In Nekkesbos ontmoet Johan ook Arrabella, een papegaai met een grote bek. Het diertje leidt hem naar de beeldschone Rosita. Liefde op het eerste zicht natuurlijk. Maar don Cristobal de Bobadila, haar vader, dwarsboomt de liefdesplannen. Hij stuurt Otorongo op Johan af. Ook jonker Guy de Sénancourt heeft zijn oog op Rosita laten vallen en maakt het Johan flink moeilijk.



HET GEZIN VAN PAEMEL
Omdat zijn zoon zich aansluit bij de socialistische beweging, wordt de kromgeerkte boer Van Paemel door de lokale kasteelheer van zijn erf verdreven en moet hij zijn intrek nemen in een armoedige stulp. Een andere zoon raakt gewond bij een jachtongeval, terwijl zijn dochter door een telg van de kasteelfamilie zwanger wordt gemaakt. Uiteindelijk zal de invalide zoon het recht in eigen handen nemen en "die van het kasteel" een lesje leren. De legendarische film van Paul Cammermans naar een scenario van Hugo Claus, gebaseerd op het gelijknamige boek van Cyriel Buysse. Een klassieker van de Vlaamse film die niet mag ontbreken in uw collectie.



KINDERSERIES
Release op 10 februari 2004

BOB DE BOUWER DEEL 15: DIZZY'S GEKKE TUINPAD
DIZZIE'S GEKKE TUINPAD: Wendy gaat samen met de machines een tuinpad aanleggen bij mevrouw Tuit. Muck vindt de tegels erg zwaar en hij kiepert om, waardoor alle tegeltjes breken! Gelukkig komt Dizzy op het geweldige idee om van de kapotte tegeltjes een siertuinpad te maken.
WENDY'S TENNISBAAN: Bob, Wendy en de machines bouwen een tennisbaan. Dizzie mengt het speciale groene asfalt en Rollie walst het plat. Het ziet er prachtig uit, totdat Spud midden in het natte asfalt balt!
SPUDS REUZENPLONS: Bob heeft de grootste lol met Spud als ze een wedstrijdje doen wie de grootste plons kan maken door stenen in de vijver te gooien. Als alle stenen op de bodem liggen, komen ze erachter dat ze deze eigenlijk nog nodig hebben om de fontein mee te bouwen.
WENDY'S VERJAARDAGSTRUC: Bob wil Wendy verrassen voor haar verjaardag met een magische show en bouwt een verdwijningsdoos. Als dat maar goed gaat!
SPUD DE MUSKETIER: Spud besluit om Musketier te worden en gaat op zoek naar een zwaard. Hij vindt een hek waar hij een tralie uithaalt om een praachtig zwaard van te maken, maar hij heeft niet door dat zo alle schaapjes kunnen ontsnappen.



HAMTARO DEEL 5: SANDY DE HELDIN
SANDY DE HELDIN: Alle Ham-Hams zijn zich aan het voorbereiden voor hun voorstelling op het jaarlijkse Elder-Ham Zonnebloemzaad Oogst Festival. Als Baby Penelope tijdens de voorstelling bijna van het podium valt, wordt ze gered door Sandy die daardoor de heldin van de avond is!
SANDY'S BROER: De Ham-Hams gaan op zoek naar Sandy's tweelingbroer en dat is nog niet zo'n gemakkelijke opdracht. Maar dan blijkt een vriend van Hillary ook een hamster te hebben die verdacht veel op Sandy lijkt...
BIJOU'S LIEVELINGSLINT: Bijou wordt furieus als in het Clubhuis haar favoriete haarlint wordt afgepakt. De andere Ham-Hams hebben de grootste pret als ze er blindemannetje mee spelen, maar Bijou ziet de lol er niet van in...




EN OOK NOG:
• De Film Van Ome Willem Deel 5: Met Een Papje...
• De Film Van Ome Willem in 5-DVD box
• De Fox Kids Actions Compilatie
• Bassie & Adriaan - Op reis door Europa - Deel 1 t/m 6
• Tita Tovenaar - Deel 1 t/m 4


Recent nieuws van dezelfde bron