:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: HUUR-EN KOOPTITELS MAART-APRIL 2004
PERSBERICHT: HUUR-EN KOOPTITELS MAART-APRIL 2004
Bron: Buena Vista - Datum: 2004-02-28 - Geplaatst door: Werner
BRINGING DOWN THE HOUSE
Everything he needed to know about life, she learned in prison
Te koop op DVD vanaf 17 maart 2004

De hilarische Steve Martin (Father of the Bride) en Queen Latifah (Chicago) schitteren in deze kaskraker : de waanzinnige comedy Bringing Down the House.

Peter Sanderson (MARTIN) – een nette, gescheiden, zenuwachtige workaholic – ontmoet een intelligente, wellustige juriste tijdens het chatten op internet en ze maken een afspraakje. Peter verwacht zijn soulmate, maar hij komt oog in oog te staan met Charlene (LATIFAH) – een spontane, impulsieve vrouw die net uit de gevangenis is ontsnapt. Ze wil dat Peter haar naam zuivert, maar hij wil absoluut niets met haar te maken hebben. Dat zet Charlene ertoe aan om het zorgvuldig georganiseerde leven van Peter totaal op zijn kop te zetten.

Hilarische ontwikkelingen te over, en Peter komt er al snel achter dat hij Charlene wel eens net zo hard nodig kan hebben als zij hem.

Met: Steve Martin (Novocaine (2001); Bowfinger (1999); Father of the Bride I (1991) & II (1995); Ed TV (1998)), Queen Latifah (genomineerd voor de Academy Award voor de Beste Vrouwelijke Bijrol in Chicago; The Bone Collector; Set It Off), Eugene Levy (American Pie I & II; Down To Earth; Serendipity), Jean Smart (Sweet Home Alabama; The Kid ; Snow Day)

Distributeur: Touchstone Home Entertainment
Genre: Speelfilm
Speelduur: 101 minuten
Kwotering: Vanaf 6 jaar
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans
Ondertiteling: Engels / Engels voor Doven en Slechthorenden / Frans / Nederlands
Technische Specificaties: 1.66:1, 16x9

Bonusmateriaal:
• Bringing Down The House: Breakdown
• De peetvader van Hiphop
• Muziekvideo "Better than the rest" van Queen Latifah
• Gesproken toelichting
• Niet eerder vertoonde scènes
• Bloopers



IT RUNS IN THE FAMILY
Some families can survive anything. Even each other.
Te koop op DVD vanaf 17 maart

De Academy Award-winnaars Kirk Douglas (‘Honorary Award’, 1996) en Michael Douglas (Wall Street, Beste Acteur, 1987) zijn voor het eerst samen op het scherm te zien in deze heerlijke comedy over een man die het begrip verwantschap naar ongekende hoogte brengt!

Als vader, zoon en echtgenoot heeft Alex Gromberg (Micheal Douglas) het altijd zwaar. Terwijl hij zijn best doet en probeert om niet dezelfde fouten te maken als zijn vader (Kirk Douglas), heeft Alex het druk met de fouten die hij zelf al op zijn eigen zoons heeft overgedragen ! Ook Bernadette Peters (Snow Days, Pink Cadillac), Cameron Douglas (Mr. Nice Guy) en Rory Culkin (Signs, You Can Count On Me) schitteren in deze film. Je zult genieten en lachen als Alex alles leert over het liefdevolle, frustrerende, geruststellende, krankzinnige gezinsleven en de onontkoombare familiebanden!

In deze film zijn niet alleen Michael en Kirk Douglas voor het eerst samen te zien. Dit is ook een unieke kans om nog andere leden van de Douglas familie (Cameron en Diana) samen aan het werk te zien. De film, die handelt over familiebanden, staat door de casting nog dichter bij de realiteit. Want zoals iedereen weet zitten sommige talenten en karaktertrekken in de familie!

Distributeur: Touchstone Home Entertainment
Genre: Speelfilm
Speelduur: 105 minuten
Keuring: 6 jaar.
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels; Dolby Surround 2.0: Portugees
Ondertiteling: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Nederlands / Portugees
Technische specificaties: 2.35:1/ 16x9

Bonusmateriaal:
• Gesproken toelichting van regisseur Fred Schepisi
• Achtergrondreportage van It Runs In The Family “The making of”
• "Wat een lef: Kirk Douglas en de films"
• Niet eerder vertoonde scènes



DETONATOR
The countdown started...
Te huur op DVD vanaf 23 maart 2004

Twee weken voordat de eerste Wereldkampioenschappen hockey in Los Angeles plaatsvinden, doet een enorme explosie de stad opschrikken waarbij een hele verdieping van een wolkenkrabber vernietigd wordt. Ex FBI-agent Beau Stoddard (RANDALL BATINKOFF) komt als eerste aan op de plek voor het na-onderzoek, waar hij zich herenigt met zijn vroegere collega's: Forrester, Dreyer (ELISABETH BERKLEY) en Brickland. Het doelwit blijkt de machtige advocate, Ann Harrington. Een tweede aanslag volgt op advocaat Fred Goldenberg. Los Angeles is in de ban van de gestoorde bommenlegger. Al snel wijst de vinger naar Grimes, leider van een blanke oppermachtige splintergroep. Grimes en zijn volgelingen komen, tijdens de inval van Beau en de FBI, om. Toch betwijfelt Beau dat Grimes de dader is en hij denkt dat de schuldige nog vrij rondloopt. Diepgaander onderzoek leidt ertoe dat Brickland meer met de aanslagen te maken heeft... zelfs de Wereldkampioenschappen komen in gevaar.

Distributeur: Hollywood Pictures Home Entertainment
Genre: thriller
Speelduur: 90 minuten
Keuring: 16 jaar
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Technische specificaties: 2.35:1/ 16 x 9




BREAK OF DAWN
… No one would have imagined what awaited them…
No one could have.

Te huur op DVD vanaf 9 maart 2004

De raadselachtige Radman (JOAQUIM DE ALMEIDA) huurt twee mannen in om tegen een beloning van 1 miljoen dollar om te komen tijdens een in scène gezette moord in Boekarest. Deze twee mannen zijn Adrien (RICHARD BERRY), een specialist op het gebied van riskante bankovervallen en Werner, een jonge huurling en tevens professioneel scherpschutter.
Beide mannen zijn bereid hun leven te geven, Adrien omdat hij ongeneeslijk ziek is en Werner om zo zijn familie financieel veilig te stellen.
Op het cruciale moment gaat niets volgens plan. De twee mannen realiseren zich dat ze er zijn ingeluisd. Geïsoleerd en beschuldigd van moorden die ze niet hebben gepleegd, zitten de twee in de val. Ze moeten Radman vinden, hun familie beschermen en in tegenstelling tot wat ze hadden gepland… in leven blijven.

Distributeur: Hollywood Pictures Home Entertainment
Genre: actie
Speelduur: 104 minuten
Keuring: 16 jaar
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Technische specificaties: 2.35:1/ 16 x 9