:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPDVD'S MEI 2004
PERSBERICHT: KOOPDVD'S MEI 2004
Bron: RCV - Datum: 2004-03-31 - Geplaatst door: Werner
DE AVONTUREN VAN LUCKY LUKE! Deel 5 t/m 8

Een unieke collectie van 52 afleveringen, verdeeld over 17 videobanden/ DVD’s. De held, ‘poor lonesome cowboy’ Lucky Luke, beleeft spannende avonturen in het Wilde Westen. Zijn grootste kameraad is Jolly Jumper, het slimste paard van de prairie. Lucky Luke trekt met succes ten strijde tegen misdaad en onrecht. Zijn belangrijkste tegenstanders zijn de Daltons; vier in en in slechte, en niet al te slimme broers.

Deel 5: De Laatste Buffel
+ 2 andere avonturen (‘Het Dalton Kerstfeest’ en ‘Geketende Liefde’)

Het gaat helemaal fout in het Wilde Westen. Aan de horizon is geen buffel te bekennen! De regering onderneemt bliksemsnel actie en laat Lucky Luke een aantal buffels naar de prairie brengen. Dat valt nog niet mee, want er liggen velen op de loer die maar wát zin hebben in een lekkere biefstuk!

Deel 6: Ongelukkig in de Liefde
+ 2 andere avonturen (‘Aasgieren boven de Prairie’ en ‘Een Nieuwe Vader voor de Daltons’)

Lucky Luke redt het leven van twee Ierse jongedames bij een indianenaanval. Omdat Lucky zo’n heer is, biedt hij de meisjes aan om ze verder te escorteren, maar daar willen ze helemaal niets van weten! Ze hebben de hulp van een man helemáál niet nodig op hun gevaarlijke reis! Natuurlijk ligt gevaar overal op de loer en al is het voor Lucky Luke al moeilijk genoeg hun te helpen, hij moet ook zien af te rekenen met de felle Ierse karakters!

Deel 7: Desperados Vakbond
+ 2 andere avonturen (‘Spoken en Doedelzakken’ en ‘De Commandant’)

Vroeger kon je als bandiet nog wel eens een wagen vol goud beroven, maar Lucky Luke bewaakt een nieuwe, zwaar bepantserde wagen. De makkelijke dagen voor geboefte zijn voorbij. De bandieten zonder inkomen vinden het een schande en richten een vakbond op. De demonstraties kunnen beginnen…

Deel 8: Lucky Luke in Alaska
+ 2 andere avonturen (‘De Veldslag’ en ‘Gerechtigheid voor de Daltons’)

De Tsaar van Rusland zit door het gokken zwaar in de schulden en is gedwongen Alaska te verkopen. Een Amerikaanse ambassadeur moet de verkoop afhandelen. Deze vraagt Lucky Luke om hem te begeleiden op zijn tocht. Tijdens de reis worden ze vergezeld door een sluwe zakenman, die vooral zijn eigen portemonnee wil spekken. Lucky Luke’s reis naar Alaska zit vol Russische revolutionairen, hinderlagen en zelfs een onverzoenlijke ijsbeer!

Technische specificaties DVD:
Lengte: ca. 90 minuten
Leeftijd: alle leeftijden
Dolby Digital Stereo
4:3 full frame (geschikt voor alle beeldformaten)



RAMBLING ROSE

Haar sensuele verschijning en haar open karakter zorgen ervoor dat de spontane jonge vrouw Rose (Laura Dern) een magische aantrekkingskracht op mannen heeft en daar geniet ze volop van. Het gezin waar ze als huishoudster inwoont, maakt zich echter grote zorgen om de grote schare mannelijke fans voor hun deur. Haar gedrag vinden ze dan ook erg shockerend en het gezin heeft er al gauw schoon genoeg van. Zeker als ook vader en de zoon onvermijdelijk in de ban raken van de zeer sensuele Rose.

Technische specificaties DVD:
Regie: Martha Coolidge (The Prince & Me, Three Wishes)
Cast: Laura Dern (Citizen Ruth, Jurassic Park), Robert Duvall (Secondhand Lions, A Civil Action, Phenomenon)
Lengte: ca. 107 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Stereo
16:9 breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 5 mei 2004

Extra’s op de DVD:
• Trailers



RESTORATION

Aan het hof van Koning Charles II heerst een overvloed aan luxe en weelde. In prachtige gewaden genieten de edelen van tongstrelende banketten en uitgebreide feesten. Ook aan vrouwelijk schoon is geen enkel tekort en de jonge edele Merivel geniet er met volle teugen van. De problemen beginnen wanneer Merivel hopeloos verliefd wordt op de beeldschone maîtresse van de koning. Hij valt als een blok voor de enige verboden vrucht. Charles is razend en Merivel wordt onmiddellijk verbannen. Kan hij buiten de kasteelpoorten de liefde behouden?

Technische specificaties DVD:
Regie: Michael Hoffman (The Emperor’s Club, One Fine Day)
Cast: Robert Downey Jr. (Gothika, The Gingerbread Man), Meg Ryan (Kate & Leopold, Proof of Life, You’ve Got Mail), Hugh Grant (Love Actually, Bridget Jones’s Diary)
Lengte: ca. 113 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Dolby Surround
4:3 full frame (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 5 mei 2004

Extra’s op de DVD:
• Trailers



EYE OF THE BEHOLDER

The Eye, geheimagent, is zo geobsedeerd door een bloedmooie moordenares, dat hij haar onmogelijk kan arresteren. Hij krijgt de opdracht Joanna Eris op te sporen. Zij wordt ervan verdacht de zoon van een VS-senator te chanteren. Hij volgt Joanna naar de plek van haar eerste misdaad en maakt een foto van haar. Geschokt ziet hij dat in de afdruk een spookachtige afbeelding verschijnt van zijn verdwenen dochter. Op een of andere manier voelt hij dat zijn lot aan deze mooie, maar fatale vrouw is verbonden. The Eye verbreekt de banden met zijn hoofdbureau en volgt Joanna zo dicht mogelijk. Op deze manier komt hij als een soort beschermengel in haar bizarre leven. Joanna vermoedt zijn aanwezigheid en wordt verliefd op deze man die ze nooit zal ontmoeten.

Technische specificaties DVD:
Regie: Stephan Elliott (Welcome to Woop Woop) Cast: Ewan McGregor (Star Wars 1 t/m 3, Moulin Rouge, Trainspotting), Ashley Judd (High Crimes, Someone Like You, Double Jeopardy)
Lengte: ca. 105 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Dolby Digital 5.1
breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 19 mei 2004

Extra’s op de DVD:
• Trailer
• EPK



IT’S ALL ABOUT LOVE

De wereld staat op instorten. Plotselinge veranderingen in de natuur laten mensen bevriezen in de zomerse straten van New York en in Oeganda stijgen mensen gewichtloos op. Middenin deze chaos tekenen John en Elena, een wereldberoemde kunstschaatsster, hun scheidingspapieren. Als ze erachter komen dat hun leven door een vuil plan wordt bedreigd, beseffen de twee dat hun liefde het meer dan waard is om voor te vechten… zal de liefde overwinnen?

Technische specificaties DVD:
Regie: Thomas Vinterberg (Festen)
Cast: Joaquin Phoenix (Signs, Quills, Gladiator, The Yards), Claire Danes (The Hours, U-Turn, The Rainmaker), Sean Penn (Mystic River, I Am Sam, The Thin Red Line)
Lengte: ca. 104 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Dolby Digital Surround
4:3 full frame (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 19 mei 2004

Extra’s op de DVD:
• Trailers



BEAUTIFUL GIRLS

Zodra een aantal oud-klasgenoten elkaar ontmoeten tijdens hun schoolreünie barsten de verhalen los. Alle onderwerpen worden besproken en uitgelicht; de eerste kus, twijfel, uiterlijk,vreemdgaan, verhoudingen met klasgenoten en...

Technische specificaties DVD:
Regie: Ted Demme (Blow, Life)
Cast: Uma Thurman (Kill Bill, Paycheck, Pulp Fiction), Matt Dillon (There’s Something About Mary, Wild Things), Timothy Hutton (The General’s Daughter, French Kiss), Mira Sorvino (At First Sight, The Replacement Killers, Mimic)
Lengte: ca. 108 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Dolby Surround
4:3 full frame (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 19 mei 2004

Extra’s op de DVD:
• Trailers



MY NAME IS MODESTY

Het jonge weesje Modesty Blaise heeft geen idee wie haar ouders waren en waar ze oorspronkelijk vandaan komt. Als zij jaren later oog in oog komt te staan met de baas van het grootste misdaadsyndicaat, lijkt daar verandering in te komen. Langzaam maar zeker dient in het gevaarlijke Tanger haar verleden zich aan.

Technische specificaties DVD:
Regie: Scott Spiegel (From Dusk Till Dawn 2)
Cast: Alexandra Staden (Photo Finish, Hearts of Gold), Nikolaj Coster-Waldau (Black Hawk Dawn, Nightwatch (1994))
Lengte: ca. 99 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Dolby Digital 5.1
4:3 full frame (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 19 mei 2004
Extra’s op de DVD:
• Trailers³