:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Columbia Tristar >> NIEUWSBERICHT: SAMENWERKING MET PASSPORT VIDEO
NIEUWSBERICHT: SAMENWERKING MET PASSPORT VIDEO
Bron: Columbia Tristar - Datum: 2004-04-23 - Geplaatst door: Werner
Columbia TriStar Home Entertainment werkt samen met Passport Video in Europa en Groot-BrittanniŽ

Filip Struyven, Senior Vice President van Columbia TriStar Home Entertainment Europa en Dante Pugliese, Chairman van Passport International Productions in CaliforniŽ, hebben aangekondigd dat zij een samenwerking zijn aangegaan op het gebied van distributie van videoís en DVDís. De overeenkomst gaat onmiddellijk in en is voor lange termijn.

CTHE is hiermee de exclusieve verdeler van alle Passport home entertainment releases in Europa en Groot-BrittanniŽ. Passport werd voorheen in Groot-BrittanniŽ gedistribueerd door Pinnacle Entertainment, LTD.

ďDoor de groei van distributieactiviteiten van CTHE in Groot-BrittanniŽ en Europa was het voor onze organisatie zeer belangrijk andere nieuwe activiteiten op het gebied van Ďhome entertainmentí aan ons aanbod toe te voegen. De Passport home entertainment catalogus en zijn ambitieus nieuw releaseschema vullen onze meer op bioscoop gerichte titels op alle CTHE-markten perfect aanĒ, aldus Filip Struyven van CTHE.

Dante Pugliese van Passport International Productions voegt hieraan toe: ďWe zijn zeer verheugd over de samenwerking met CTHE als onze distributiepartner in Europa en Groot-BrittanniŽ. De sales- en marketingervaring van deze partner en haar uitstekende reputatie binnen de home entertainmentmarkt zullen de voortdurende groei van de distributie van de Passport releases in Europa en Groot-BrittanniŽ verzekeren.Ē

De distributieovereenkomst tussen beide bedrijven is tot stand gekomen met de assistentie van Bea Decuypere van J&B BelgiŽ. Mevrouw Decuypere is onlangs benoemd tot General Sales Manager Europe bij Passport International Productions. Zij zal de verbinding zijn in de samenwerking tusssen Passport en CTHE.

Passport International Productions is producer en wereldwijd verderler van meer dan 200 home entertainment titels waaronder muziekconcerten, entertainment georiŽnteerde documentaires, biografieŽn, klassieke televisie en films.