:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: NAJAAR 2004
PERSBERICHT: NAJAAR 2004
Bron: Buena Vista - Datum: 2004-06-05 - Geplaatst door: Werner
Buena Vista Home Entertainment biedt je een najaar vol verrassingen!

Tot september 2004, zullen meer dan 10 succestitels in de verkoop komen op DVD: grote DVD-premières, klassiekers, actiefilms en thrillers...

Wilt u er meer over weten ?

7 juli:
The Lion King 2, om je collectie Lion King te vervolledigen, na de Speciale Uitvoering van The Lion King en The Lion King 3 - Hakuna Matata (momenteel ook nog steeds beschikbaar).



4 augustus:
Mickey, Donald & Goofy: de drie Musketeers, de eerste langspeelfilm die je 3 favoriete personages van Disney samenbrengt.

Cold Mountain, het moedig liefdes-epos dat een Oscar in de wacht sleepte voor de Beste Vrouwelijke Bijrol (Renée Zellweger). Met in de hoofdrollen Jude Law en Nicole Kidman.

Alias, het complete tweede seizoen, alle afleveringen van het 2de seizoen van deze populaire televisieserie, over de avonturen van dubbelagente Sydney Bristow, in 1 DVDbox. De Alias – Pilot neemt je mee naar hoe het allemaal begon...

Teletubbies Vol.3: Dansen met de Teletubbies, De collectie op DVD van de avonturen van onze lieve vrienden breidt uit.

En vijf grote klassiekers van Disney Lilo en Stitch, Frank & Frey, Hercules, Doornroosje, en Pinokkio opnieuw beschikbaar op DVD.




25 juli:
The Haunted Mansion, een spectaculaire komedie met Eddie Murphy in de hoofdrol en een massa speciale effecten.

Cold Creek Manor, een huiveringwekkende thriller met Sharon Stone en Dennis Quaid.



15 september:
Brother Bear, de nieuwe animatiefilm van de Disneystudio’s. Een humoristisch en ontroerend verhaal over de vriendschap tussen een mens en een beer.



29 september:
Hidalgo, een episch avontuur over de legendarische Frank T.Hopkins die vastbesloten is te winnen in een afmattende overlevingsrace dwars door de Arabische woestijn. Met Viggo Mortensen als vurige cow-boy en Omar Sharif als charismatische sjeik.

Starsky & Hutch, de eerste langspeelfilm gebaseerd op de cult-serie. Met Ben Stiller in de rol van Starsky, Owen Wilson als detective Ken Hutchinson en Snoop Dogg als Huggy Bear.

Octane, de stijlvolle en angstaanjagende thriller waarin onschuld en kwaad frontaal op elkaar botsen!

En nog meer verrassingen zijn te verwachten voor de feesten...

Buena Vista Home Entertainment wenst je een prettige vakantie en een uitstekend najaar!

UIT HET ARCHIEF