:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Columbia Tristar >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2004
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2004
Bron: Columbia Tristar - Datum: 2004-08-31 - Geplaatst door: Werner
MARRIED... WITH CHILDREN - SEASON 2
Release DVD KOOP: 7 oktober 2004
Hilarische familietaferelen bij de Bundy's

Synopsis
In de lage landen hebben we de familie Flodder, Amerika heeft de Bundy’s. Hoewel ze als gezin niet bepaald de hoeksteen van de samenleving zijn, staat deze ontspoorde familie wel garant voor een avondje onvergetelijke tv momenten. Het tweede seizoen is nu verkrijgbaar op DVD, 3 discs in een prachtige digipack. De extra’s bevatten dertien verborgen 'easter eggs' waaronder interviews met de cast.

Na de 13 afleveringen uit het succesvolle debuutseizoen van Married with Children, is het nu de beurt aan de tweede reeks afleveringen van deze succesvolle serie.
De ingrediënten zijn hetzelfde; de onverbeterlijke 'platte' Al, zijn altijd om geld zeurende vrouw Peggy, de domme sexy tienerdochter Kelly, de hopeloos op seks gerichte zoon Bud en de preutse buren Marcy en Steve, de afleveringen zijn taboedoorbrekend en nog hilarischer.

De serie werd van 1987 tot en met 1997 uitgezonden en was hiermee een van de langst lopende series.

Regisseurs: Zane Buzby, Gerry Cohen, Amanda Bearse
Acteurs: Ed O'Neill (Little Giants, Wayne's World, Of Mice and Men), Katey Sagal ( (Maid to Order, The Good Mother, Futurama), Christina Applegate (Don't Tell Mom the Babysitter is Dead, The Sweetest Thing, The Grace Kelly Story), David Faustino (Perfect Harmony, Summer Girl), Amanda Bearse (Protocol, Fright Night), Ted McGinley (TED MC GINLEY (Happy Days, Love Boat, Wayne's World)
Genre: Komedie

Extra op DVD:
• 13 Easter Eggs!!
• Trailers: Envy, Seinfeld DVD, Starsky and Hutch dvd en The Sweetest ThingRADIO
Release DVD KOOP: 7 oktober 2004
Van simpele ziel tot onwaarschijnlijke held

Synopsis
"Hetzelfde als ieder ander, alleen iets langzamer". Zo wordt Robert 'Radio' Kennedy wel omschreven in zijn geboorteplaats. In het waargebeurde Radio steelt deze zwakbegaafde jongeman de harten van de conservatieve bewoners van een dorpje in South Carolina. Oscar-winnaar Cuba Gooding Jr zet hier een onnavolgbare prestatie neer. Op een sublieme, zeer geloofwaardige manier portretteert hij deze eenvoudige maar hartverwarmende jongeman.

Radio hangt graag rond bij de sportvelden van verschillende High Schools, waar atletische jongens uit de omgeving hun droom najagen om professioneel American Football-speler te worden. Hoewel hij erg verlegen is en moeilijk uit zijn woorden komt, bouwt de simpele jongeman binnen korte tijd een vriendschap op met de spelers en coaches.

Zijn kinderlijke onschuld en onvoorwaardelijke liefde raken zowel de spelers als de coaches diep, en gaandeweg ontwikkelen Radio en coach Jones een bijzondere vriendschap. Geleidelijk weet Radio zijn angst om gekwetst te worden te overwinnen, ondanks de bedenkingen van zijn bezorgde moeder. Maar niet alleen de aandoenlijke jongeman leert iets van de succesvolle coach; de stugge Jones leert minstens net zo veel van het leven door deze bijzondere jongeman en weet steeds beter om te gaan met zijn emoties. Radio wordt uiteindelijk de inspiratie voor het kampioenschap van het Football-team, weet de conservatieve geesten van de bevolking te verlichten en groeit uit tot een van de meest beminde burgers van South Carolina.

Regisseur: Michael Tollin - Oscar-genomineerde en winnaar van enkele Emmy Awards
Acteurs: Cuba Gooding Jr. - Oscar-winnaar voor beste mannelijke bijrol; Ed Harris - meerdere malen genomineerd voor een Oscar voor beste mannelijke bijrol en beste regisseur, winnaar van de Screen Actors Guild Award en Golden Globe winnaar; Debra Winger - drie keer genomineerd voor een Oscar voor vrouwelijke hoofdrol; Alfre Woodard - genomineerd voor een Oscar voor vrouwelijke bijrol
Genre: Drama
Extra op DVD:
• Audiocommentaar van regisseur Mike Tollin
• DVD-Rom: "Aritikel uit Sports Illustrated"
• Verwijderde scènes met optioneel audiocommentaar van de regisseur
• Documentaires: "The 12-Hour Football Games of Radio", "Tuning in on Radio-making of" en "Writing Radio"
• Filmografieën van cast en crew
• Weblinks
• Trailers: Radio, Big Fish, Secret Window, The Missing en Welcome to the JungleTOKYO GODFATHERS
Release DVD KOOP: 28 oktober 2004

Regisseur Kon Satoshi levert na zijn Perfect Blue en Millennium Actress weer een unieke animefilm, waarin de stad Tokyo een onvoorspelbaar eigen rol speelt. Een pareltje voor de liefhebbers van Japanse tekenfilms.

Columbia TriStar Home Entertainment introduceerde in september het label "Anime Essentials". Onder dit label zal CTHE in de komende jaren meerdere grote Anime* titels uitbrengen. De liefhebber van Japanse animatiefilms kan heel wat verwachten bij de aankoop van een Essential Anime film: extra’s zoals gelimiteerde collector’s cards en uitgebreide booklets en een DVD in een luxe verpakking. De tweede release Tokyo Godfathers is vanaf 28 oktober verkrijgbaar.

Synopsis
Op Kerstavond dolen drie daklozen rond in het overdonderend drukke Tokyo. Hana, een 45 jarige travestiet, Gin een morrende gokverslaafde en de 16 jarige Miyuki die van huis wegrende, proberen met de middelen die ze hebben een beetje feestsfeer te creëren. In de vuilnisbelt gaan ze op zoek naar geschikte geschenkjes. Daar worden ze geconfronteerd met een wel bijzonder waardevol cadeau: een baby! Ze beslissen samen dat ze de ouders van het kind snel moeten terugvinden, en beginnen zo aan een uniek avontuur. Onze helden leven in de vuilste straten van deze wereldstad, en tonen Tokyo langs zijn armste kant. Maar er is altijd hoop. Door hun zoektocht worden de karakters niet alleen aan hun verleden herinnerd, ze krijgen als het ware weer moed om dingen te doen die ze voordien nooit hadden aangedurfd. Tokyo Godfathers is een ongewoon Kerstsprookje, betoverend door het bizarre verhaal én door de unieke tekeningen.

Regisseur: Satoshi Kon
Genre: Drama
Duur: Ongev. 92 minuten

(*) De films die tot de categorie ‘anime’ behoren zijn Japanse animatiefilms. Anime is de filmversie van de manga’s (stripverhalen) die sinds de 50’er jaren zeer succesvol zijn in Japan. Deze strips werden aanvankelijk in Japan op tv uitgezonden als animatiefilm en later als film uitgebracht.

Extra op DVD:
• Splitscreen documentaire: "The Process of Animation"
• Documentaire: "Animax"
• Making of "The Unexpected Journey"
• Artwork gallery
• Promotietrailers: Tokyo Godfathers, Astro Boy, Cowboy Bebop, Cyborg 009, Memories, Metropolis, Steamboy en Warriors of Heaven and EarthYOU GOT SERVED
Release DVD KOOP: 21 oktober 2004
Release DVD HUUR: 19 oktober 2004

Het neusje van de zalm voor hip-hopdansliefhebbers. De DVD-film You Got served waarop choreograaf Dave Scott samen met de bekendste streetdancesterren Marques Houston en Omari Grandberry de beste moves demonstreren in een spannend verhaal over crews die het in spetterende dansgevechten tegen elkaar opnemen! Fascinerend.

Synopsis
You Got Served volgt het strijdlustige wereldje van de streetdancers in L.A., waar crews uit elke buurt het voor geld en eer tegen elkaar opnemen in wervelende "dansgevechten". Elgin (Marques Houston, IMX) en David (Omarion, B2K) zijn boezemvrienden die samen de meest succesvolle groep leiden. Ze worden uitgedaagd door buitenstaanders en moeten nu het allerbeste van zichzelf geven, want er staat veel geld op het spel, en dat kunnen ze gebruiken om niet meer als drugkoerier te moeten werken. Ze worden echter bedrogen door een vroeger crewlid, die al hun beste “moves” doorgeeft. Een liefdesaffaire drijft Elgin en David uit elkaar, maar wanneer MTV een monstercompetitie op touw zet om de begeleidende groep uit te kiezen voor een videoclip van Lil’Kim is het hek helemaal van de dam: er kan immers ook nog 50.000 dollar verdiend worden!

Op de extra’s leveren regisseur Chris Stokes en choreograaf Dave Scott, niet alleen commentaar, we krijgen ook een compilatie te zien van repetities en definitieve dansscènes, evenals de videoclip Badaboom van B2K!

Regisseur: Chris Stokes (House Party 4: Down to the Last Minute, You Got Served, Take it to the Streets)
Acteurs: Marques Houston, Omari Grandberry, Jarell Houston
Genre: Dans
Duur: Ongev. 90 minuten

Extra op DVD:
• Audio en video dans commentaar van regisseur Chris Stokes, producent Billy Pollina, choreograaf Dave Scott en castleden
• Audiocommentaar van regisseur Chris Stokes en acteurs Marques Houston en Omari Grandberry
• "Battle of the Beat" - Compilatie van repetities en definitieve danscènes
• Making of - "Serve It Up!"
• Videoclip: "Badaboom" - B2K featuring Fabolous
• Multi-angle dance breakdown van de openingsdans
• Promotietrailers: Breakin' All the Rules, The Debut, Seeing Double, Wild Things 2 en You Got Served: Take it to the Streets