:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: LOST SEIZOEN 2
PERSBERICHT: LOST SEIZOEN 2
Bron: Buena Vista - Datum: 2006-08-05 - Geplaatst door: Werner
LOST Seizoen 2
Deel 1 te koop op DVD vanaf 16 augustus
4 DVDbox met aflevering 1 t/m 12 op 3 DVDs + 1 bonus disc

4, 8, 15, 16, 23, 42. Druk op de knop, en bereid je voor om ondersteboven te raken van het baanbrekende drama dat een wereldwijd televisiefenomeen is geworden. De populaire serie bereikt nieuwe hoogtepunten in dit spectaculaire tweede seizoen als de overlevenden van Oceanic Flight 815 ontdekken dat ze niet alleen staan in hun strijd tegen "The Others", en een betwiste beslissing nemen om het luik te openen dat een nieuwe wereld van mysterie en intrige onthult. Beleef de mysteries en spannende onthullingen van seizoen 2 tijdens de eerste 12 afleveringen in deze DVD-box. Compleet met urenlang origineel bonusmateriaal dat je nergens anders kunt vinden, waaronder niet-uitgezonden originele flashbacks. Ontdek al gauw waarom "alles gebeurt met een reden".

Lost is een gigantisch groot succes op zowel TV als DVD. Het eerste seizoen bracht Buena Vista in december 2005 uit en groeide uit tot de beste verkopende TV-serie van Buena Vista ooit op DVD. De serie wordt wereldwijd door maar liefst 180 TV zenders uitgezonden en heeft alleen al in Amerika meer dan 23 miljoen vaste kijkers. De TV première van seizoen 2 was in Amerika zelfs de best bekeken première van een TV-serie sinds 10 jaar voor zender ABC. Lost is al na 2 seizoenen uitgegroeid tot een internationaal fenomeen en een absolute must-see!

Deel 2 te koop op DVD vanaf 29 september
4 DVDbox met aflevering 13 t/m 24 op 3 DVDs + 1 bonus disc

Het tweede seizoen van Lost zal, in tegenstelling tot seizoen één worden gereleased in twee delen. Voor de echte fans die niet kunnen wachten tot de televisieuitzendingen gestopt zijn om hun favoriete serie opnieuw te bekijken, zullen op het eerste deel aflevering 1 tot en met 12 te zien zijn. Het tweede deel verschijnt op 29 september, na de ontknoping van het seizoen op VT4, en zal aflevering 13 t/m 23 en opnieuw heel wat extra bonusmateriaal bevatten.

Afleveringen
Disc 1
1. Man of Science, Man of Faith
2. Adrift
3. Orientation
4. Everybody hates Hugo
* Bonus
"Man of science, man of faith" bekijken met gesproken toelichting van uitvoerend producenten Damon Lindelof, Carlton Cuse, Bryan Burk and Jack Binder

Disc 2
5. ...And found
6. Abandoned
7. The other 48 days
8. Collision

Disc 3
9. What Kate did
10. The 23rd psalm
11. The hunting party
12. Fire + Water
* Bonus
- "What Kate did" bekijken met gesproken toelichting van regisseur Paul Edwards, regisseur cinematografie Michael Bonvillain en hoofdrolspeler Evangeline Lilly
- "The 23rd psalm" nekijken met gesproken toelichting van uitvoerend producenten Damon Lindelof, Carlton Cuse and Brandon Burke.

Technische specificaties
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Spaans
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Spaans / Zweeds / Noors / Deens / Fins / IJslands
Beeld: 16 x 9 / 1.78:1 (geschikt voor alle beeldformaten)
Distributeur: Buena Vista Home Entertainment
Genre: Serie
Totale speelduur: circa 9 uur
Keuring: 12 jaar

Disc 4 (bonusdisc):
• De flashbacks van Lost
Twee exclusieve, nooit eerder vertoonde flashbacks van een van de meest gedenkwaardige afleveringen in de geschiedenis van Lost.
- De wake
- De nieuwe au pair
• Lost op lokatie
Werp een diepgaande blik op het maken van zeven verschillende afleveringen van Lost. Ontmoet de filmmakers en acteurs, en vang een glimp op van het leven op de set van de spannendste televisiethriller die er is.
- Adrift
- Everybody hates Hugo
- Abandoned
- The other 48 days
- What Kate did
- The 23rd psalm
• Flashbacks en mythologie
Beleef het overleg van het creatieve team van Lost mee als ze de plotlijnen en verteltechnieken die in elke aflevering gebruikt worden bespreken. Deze fascinerende mini-documentaire bevat uitgebreide interviews met de cast en makers van de serie, naast onthullende behind-the-scenes footage.
• Deleted scenes
Ontdek nog meer Lost met elf verwijderde scènes, welke een ander licht laten schijnen over de mysteries van het eiland.
- Walts verschijning
- Wat tijd voor jou
- Sawyers bezoekers
- Etenstijd
- Bijzondere bestelling
- De gevangene van Ana-Lucia
- Libby en Clair
- Verbonden
- Ik moet het weten
- De oplossing van de dokter
- Wat is jouw verhaal?
• Foto's van de set
Zie de foto’s van de "the making of" van sommige van je favoriete afleveringen van Season Two.
• Channel 4 UK promo van David LaChapelle
Bekijk wat er verkrijgbaar is van je favoriete personages in dit promotionele stuk van de vermaarde regisseur David LaChapelle.