:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: OVERIGE RELEASES IN NOVEMBER
PERSBERICHT: OVERIGE RELEASES IN NOVEMBER
Bron: RCV - Datum: 2006-10-22 - Geplaatst door: Werner
KOOPDVDRELEASES RCV ENTERTAINMENT NOVEMBER 2006

HAPPY TREE FRIENDS WINTER BREAK
Lief, schattig en vreselijk fout…dat zijn de Happy Tree Friends! Deze kleine wezentjes maken keer op keer pure chaos mee. In Happy Tree Friends Winterbreak geven ze een geheel eigen draai aan de vakantieperiode. Ook op deze dvd gaan de schattige knuffeldiertjes weer op de meest gruwelijke, maar toch humoristische manier dood!

De dvd bevat een vakantiespecial van ruim een half uur lang en drie coole bonusafleveringen!

Te koop op DVD vanaf 1 november 2006



SHADOWBOXER

Mikey en Rose zijn twee door en door professionele, geharde moordenaars en doen alles om hun opdracht te voltooien. Dan wordt bij Rose kanker ontdekt en de twee besluiten een eind te maken aan hun criminele loopbaan. Slechts één klus scheidt hen van een vrij leven... De onderhuidse spanning wordt heel intens en doet je sidderen op je stoel.

Helen Mirren, Cuba Gooding Junior en Stephen Dorff in een intense thriller over de keuzes tussen goed en kwaad.

Te koop op DVD vanaf 15 november 2006



THE PRINCE AND ME 2: THE ROYAL WEDDING

Een jonge, knappe prins van een klein land in Europa en een intelligent en avontuurlijk burgermeisje komen elkaar tegen op een universiteit in Amerika en worden verliefd op elkaar. Komt dit verhaal je niet erg bekend voor? Wat gebeurt er als dit burgermeisje, Paige, met haar prins Edvard mee gaat naar Europa om daar zijn prinses te worden? Een koningshuis op z'n kop? Een land dat binnen no time dol op haar is? En wat doe je als er dan opeens kapers op de kust liggen, die jouw droomprins van je af willen pakken? Beleef het mee in deze superromantische komedie The Prince and Me 2; The Royal Wedding!

Te koop op DVD vanaf 15 november 2006



BEYOND THE SEA

Geniet voor de volle 100% van de beste songs en het gevarieerde leven van Bobby Darin. Zijn songs zijn internationaal bekend. Je zingt ze zo mee, maar wie kent zijn naam... Bobby Darin. Alle groten der aarde hebben zijn muziek gespeeld en gezongen: Frank Sinatra, Dean Martin en zelfs het wereld-wijde succes van Robbie Williams is mede te danken aan de muziek van deze muziekicoon. Kevin Spacey kruipt in zijn huid en laat alle ups en downs van deze bewogen entertainer tot leven komen.

Kevin Spacey, die de hoofdrol speelt in deze voor een Golden Globe genomineerde biopic, tekende ook voor de regie, schreef aan het script, produceerde de film en zingt zelf de beroemde Bobby Darin songs.

Te koop op DVD vanaf 15 november 2006



ULTIMATE AVENGERS 2: RISE OF THE PANTHER

Mysterieus Wakanda, een land in het donkerste hart van Afrika, onbekend voor het grootste deel van de wereld. Een land verborgen achter hermetisch afgesloten grenzen, beschermd door zijn jonge koning: The Black Panther. Een koning die het lot van de hele aarde in zijn handen heeft als een buitenaards ras Wakanda binnenvalt en op zoek gaat naar een schat die diep verborgen ligt in het eeuwenoude land. The Black Panther heeft geen keuze en zal een groep buitenstaanders om hulp moeten vragen. Een groep buitenstaanders die bestaat uit Captain America, Iron Man, Thor, Giant Man, Wasp en de Hulk: 'The Avengers'. Deze groep superhelden zal nog één keer de strijd aan moeten binden met de buitenaardse wezens om zo de aarde van de ondergang te redden.

Te koop op DVD vanaf 15 november 2006



COOKERS

Cookers, het volk dat dodelijk verslavend verdovende middelen maakt, de laboranten van de drugshandel. Als drie van hen een oud huis inrichten als laboratorium zijn ze ervan overtuigd dat dit wel eens de klapper kan zijn die ze nodig hebben om het leventje voor eens en voor altijd achter zich te laten. In één massale marathon-sessie beginnen ze als bezetenen de drugs te fabriceren. Als de drie langzamerhand steeds vreemdere visioenen beginnen te krijgen beginnen ze te twijfelen aan zichzelf en aan elkaar: Want heeft dit te maken met de drugs? Of probeert het huis ze echt te vermoorden...?

Een bloedstollende horrorthriller!

Te koop op DVD vanaf 29 november 2006



SPIDER-MAN THE COLLECTION - 5 DVD BOX

Een speciale Spider-Man Box met daarin vijf dvd's met een aantal van de beste afleveringen van deze serie. Geniet ruim 400 minuten lang van de spannende avonturen van Spider-man, waarin hij af moet zien te rekenen met vijanden als 'Doc Ock' en 'The Green Goblin'! Deze serie, die in het verleden is uitgezonden bij RTL4 en Jetix (toen Fox Kids), werd door critici bejubeld vanwege de goede weergave van het Spider-Man-verhaal en de kwaliteit van de animaties.

Te koop op DVD vanaf 1 november 2006



OFFICIAL SELECTION GOLDEN GLOBES

Een box met drie prachtige films die alle een Golden Globe in de wacht sleepten:
Central Do Brasil
Winaar Golden Globe 'Beste buitenlandse film' (1999)
Met o.a. Fernanda Montenegro (voor deze film genomineerd voor een Oscar 'Beste Actrice')
Good Will Hunting
Winnaar Golden Globe 'Beste scenario' (1998)
Met o.a. Matt Damon (Ocean's 11, Ocean's 12) en Ben Affleck (Armageddon, Pearl Harbor)
Frida
Winnaar Golden Globe 'Meest originele filmmuziek' (2003)
Met o.a. Salma Hayek (Wild Wild West, Dogma)

Te koop vanaf 1 november 2006



BIOGRAFIEËN BOX

Drie buitengewone levensverhalen verzameld in een box:
Sylvia
Het levensverhaal van de getalenteerde dichteres Sylvia Plath, met Gwyneth Paltrow en Daniel Craig in de hoofdrollen.
Mrs. Brown
Een bewogen deel uit het leven van de Britse koningin Victoria, een rol die op een prachtige manier wordt vertolkt door Judi Dench.
Frida
Het indrukwekkende levensverhaal van 's werelds beroemdste schilderes, Frida Kahlo.

Te koop vanaf 15 november 2006



LOVE STORIES 1

Een box met drie mooie liefdesverhalen:
Chocolat
In het Franse dorpje Lansquenet heeft de tijd stil gestaan, totdat de mooie jonge Vianne Rocher (Juliette Binoche) in dit vriendelijke maar ingedutte plaatsje een chocolaterie opent...
Stealing Heaven
Derek de Lint speelt de hoofdrol in dit verhaal over de echte Romeo en Julia, Abelard en Heloise.
Restoration
Aan het hof van koning Charles II wordt edelman Merivel verliefd op de maîtresse van de koning. Meg Ryan en Hugh Grant spelen de hoofdrollen.

Te koop vanaf 29 november 2006



OVERIGE RELEASES IN NOVEMBER

1 november:
• The Immortals
• Lima: Breaking the Silence
• Street Gun
• Beyond Forgiveness
• Never Say Die

UIT HET ARCHIEF