:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: BRATZ BABYZ THE MOVIE
PERSBERICHT: BRATZ BABYZ THE MOVIE
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2006-11-28 - Geplaatst door: Werner
BRATZ BABYZ THE MOVIE
De Bratz Babys beleven dolle avonturen in hun eerste langspeelfilm.
Verkrijgbaar op koopdvd vanaf 7 november.

In de Verenigde Staten zijn ze al een tijdje de rage, maar ook heel Europa en vooral de Benelux vallen voor de charme van de razend populaire Bratz Babyz Cloe, Sasha, Jade en Jasmin. De vier vriendinnetjes beleven nu dolle avonturen in hun eerste langspeelfilm, die vanaf 7 november op koop-dvd verschijnt.

Sinterklaas zal het geweten hebben: massa's kleine meisjes zijn gewoon niet weg te slaan van de Bratz Babyz "Baby girls with a passion for fashion"-poppen die inderdaad over een meer dan indrukwekkende garderobe beschikken. De prachtig gedetailleerde karakterpopjes zijn niet alleen gek op hippe kleertjes, maar ook dol op avontuur.

Dolle pret in het winkelcentrum
Het hippe Bratz Babyz-vierspan trekt in deze film naar het winkelcentrum, hun lievelingsplek waar ze urenlang kunnen shoppen en nieuwe outfits passen. De ondernemende babymeisjes worden erg tegen hun zin naar de crèche gebracht, maar lang zijn ze niet van plan om daar te blijven. Op hun eigen, originele manier weten ze te ontsnappen en gaan zonder dat iemand het weet op ontdekking in het winkelparadijs. Ze duiken er naar muntstukjes in een fontein en zingen zelfs mee in een karaoke-wedstrijd.

Vriendinnen door dik en dun
Cloe, Sasha, Jade en Jasmin schieten hun vriendinnetjes Nora en Nita te hulp, die belaagd worden door "de schrik van het winkelcentrum": een wat ouder jongetje die het leuk vindt om de huisdieren en het speelgoed van andere kinderen te stelen en ze gevangen te houden. De kleine pestkop heeft nu het hondje van Nora en Nita ontvoerd, maar dat is buiten de waard gerekend van de Bratz Babyz die meteen ingrijpen. Er is maar één probleempje: het kereltje vraagt een "losgeld" van 50 dollar en daar moeten de meisjes natuurlijk wel zien aan te komen...

DVD-gegevens
Titel: Bratz Babyz The Movie
Verpakking: Amaray-case met O-card
Releasedatum: 7 november 2006
Duur: ca. 70 min.
Geluid: Nederlands Dolby Surround 2.0
Beeld: 4:3


Recent nieuws van dezelfde bron