:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: THE PROMISE & MY BOLLYWOOD BRIDE
PERSBERICHT: THE PROMISE & MY BOLLYWOOD BRIDE
Bron: RCV - Datum: 2006-12-15 - Geplaatst door: Werner
THE PROMISE
Van Chen Kaige, regisseur van Farewell My Concubine komt dit visueel overdonderende sprookje over ware liefde en de strijd die ervoor gevoerd moet worden.

Een weesmeisje doet, gedreven door honger, een belofte aan een geheimzinnige tovenares. In ruil voor schoonheid en bewondering zal ze nooit samen kunnen zijn met de man waar ze van houdt. Deze bezwering kan niet verbroken worden tenzij het onmogelijke gebeurt, sneeuw in de lente en de doden die tot leven komen. Als ze is opgegroeid tot de mooie prinses Qingcheng (Cecilia Cheung) krijgt ze spijt van haar belofte. De mannen die haar hart veroveren zijn gedoemd tragisch aan hun einde te komen. Dan wordt ze verliefd op een mysterieuze man met een rood pantser en een gouden masker die haar van de dood redt. Ze worden echter opgejaagd door de vijandige Duke Wuhuan (Nicholas Tse) en ze verliest haar held uit het oog. Ze wordt gekweld door hun scheiding en gaat op zoek naar de stoere generaal Guangming (Hiroyuki Sanada), die ze voor haar redder aanziet. Ondertussen gaat Kunlun (Dong-Kun Jang), slaaf van de generaal, het gevecht aan met Wuhuan om de prinses uit diens kooi te houden. Hun lot valt samen wanneer de drie mannen en de prinses onverwachte banden blijken te hebben. Wordt hun bestemming bepaald door een hogere macht of kunnen zij alsnog kiezen voor het leven dat zij zelf willen?

Golden Globe-nominatie voor beste buitenlandse film

Regie: Chen Kaige (Farewell My Concubine, The Emperor And The Assassin, Together)
Cast: Hiroyuki Sanada (Ringu, The Last Samurai, The White Countess), Dong-Kun Jang (Friends, The Coast Guard, Brotherhood (aka Taegukgi)), Cecilia Cheung (Shaolin Soccer, Lost In Time, Love And The City), Nicholas Tse (Enter The Phoenix, New Police Story)

Te koop op DVD vanaf 24 januari 2007MY BOLLYWOOD BRIDE

Alex is een echte 'good looking boy' uit Los Angeles, hij heeft de vrouwen altijd voor het kiezen. Dat vrije leventje bevalt hem best tot hij Reena ontmoet, een beauty uit India met hazelnootbruine ogen en prachtig zwart haar. Alex denkt maar een ding: zij is het helemaal. Voor het eerst wil hij door met iemand. Met haar!!! En zij ook met hem. Zegt ze. Tot ze op een dag ineens is verdwenen. Hij bedenkt zich geen ogenblik. Hij koopt een ticket en reist haar achterna naar India. Maar daar blijkt Reena niet het lieve eenvoudige meisje te zijn dat hij dacht... zij komt uit een zeer sjieke familie, is bovendien de beroemdste filmster van het land, en staat ook nog op het punt om te gaan trouwen. Alleen niet met Alex. Hij laat het er echter niet bij zitten... Een heerlijk romantische komedie die zich voor een groot deel afspeelt in het prachtige India.

Regie: Rajeev Virani (regiedebuut)
Cast: Jason Lewis (The Jacket, TV: Sex and the City, Charmed), Kashmira Shah (Champion, Yess Boss), Gulshan Grover (19 Revolutions, American Daylight)

Te koop op DVD vanaf 24 januari 2007