:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: PERFUME 2-DISC SE
PERSBERICHT: PERFUME 2-DISC SE
Bron: RCV - Datum: 2007-05-16 - Geplaatst door: Werner
PERFUME - THE STORY OF A MURDERER
2-Disc Special Edition Digipack
RCV Sell Thru Entertainment

"De ziel van een mens is zijn geur"

Vele mensen genoten in de bioscoop van deze prachtige verfilming van Patrick Süskinds bestseller Das Parfum. Ben Wishaw schittert als Jean-Baptiste Grenouille, die door zijn obsessie het perfecte parfum te creëren verandert in een koele vrouwenmoordenaar. Naast Ben Wishaw vertolken ook Dustin Hoffman en Alan Rickman belangrijke rollen in deze thriller. Beleef het verhaal van Grenouille mee en laat je overmeesteren door de fantastische wereld, die Süskind heeft gecreëerd! Vanaf 13 juni is Perfume verkrijgbaar op DVD als schitterende 2-Disc Special Edition.

Synopsis
Geboren in pure armoede op de stinkende vismarkt van Parijs ontwikkelt onze jonge hoofdpersoon een superieur reukvermogen. Mede hierdoor belandt hij in het Zuid-Franse Grasse, nadat hij in Parijs van de beroemde parfumeur Baldini de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. Grenouille ontdekt dat het meest onweerstaanbare aroma gevormd wordt door de geur van jonge vrouwen. In zijn drang zijn eigen perfecte parfum te ontwikkelen en de hand te leggen op dat ultieme ingrediënt, gaat hij voorbij aan alles wat toegestaan is tot er niets meer aan realiteitszin overblijft!

Specificaties:
Cast: Ben Wishaw (Enduring Love, Layer Cake), Dustin Hoffman (Rainman, Runaway Jury), Alan Rickman (Harry Potter 1 t/m 5
Regie: Tom Tykwer (Lola Rennt, Heaven)

Extra's: (disc 2):
• Interviews met cast & crew
• De zoektocht naar de locaties
• Geur visualisatie
• Het werk van 'the director of photography'
• De nasynchronisatie
• Geluidsmixage