:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: LONELY HEARTS
PERSBERICHT: LONELY HEARTS
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2007-06-12 - Geplaatst door: Werner
LONELY HEARTS

De angstaanjagende thriller Lonely Hearts met John Travolta en Salma Hayek komt op 26 juni uit op koopdvd!

Eind jaren '40 hielden de 'Lonely Hearts Killers' - later ontmaskerd als Martha Beck (Salma Hayek) en Raymond Fernandez (Jared Leto) - heel Amerika in de ban. Hun aanpak was dodelijk eenvoudig: via contactadvertenties in het blad Lonely Hearts spoorden ze eenzame en rijke oorlogsweduwen op. Na een romantische start werden ze echter genadeloos beroofd en op gruwelijke wijze vermoord. Wanneer Ray en Martha elkaar ontmoeten, is het meteen liefde op het eerste gezicht. Dank zij hun voorkeur voor extreme seks en hun voorliefde voor bedrog en zwendel, vormen ze al snel een effectief en dodelijk duo. Als de toegewijde detective Elmer Robinson (John Travolta) hen op het spoor komt, laat hij niet meer los. Zijn partner Charles (James Gandolfini) probeert hem te remmen, maar weduwnaar Elmer gunt zichzelf nauwelijks tijd om zijn zoon en zijn nieuwe vriendin Rene (Laura Dern) de nodige aandacht te geven. In plaats daarvan zet hij alles op alles om het gestoorde moordenaarskoppel op de elektrische stoel te krijgen...

Lonely Hearts is een spannende misdaadthriller over het waargebeurde drama rondom de Lonely Hearts moorden. Regisseur Todd Robinson verfilmt hiermee op indringende wijze het verhaal van zijn opa, detective Elmer C. Robinson, de man die in 1949 de geesteszieke moordenaars oppakte. Lonely Hearts is een op en top kwalitatieve thriller met vertolkingen van steracteurs John Travolta, Salma Hayek, Jared Leto, Laura Dern én James Gandolfini.

Op de dvd staat ook als extra "The making of" van de film. De dvd Lonely Hearts is vanaf 26 juni verkrijgbaar in de reguliere handel.



Recent nieuws van dezelfde bron