:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: HUURRELEASES AUGUSTUS 2007
PERSBERICHT: HUURRELEASES AUGUSTUS 2007
Bron: RCV - Datum: 2007-06-29 - Geplaatst door: Werner
Bijgaand treft u informatie over de titels die in augustus bij RCV op huurdvd verschijnen. Van het ontroerende levensverhaal van Edith Piaf in La Vie En Rose tot hilarische taferelen in It's A Boy Girl Thing en van bloederige moorden in The Hitcher tot het epische liefdesdrama Curse Of The Golden Flower...Kortom, vele genres zijn weer vertegenwoordigd in deze prachtige line-up!

CURSE OF THE GOLDEN FLOWER
Een overweldigend liefdesdrama met een verrassende ontknoping!

Dit moet je gezien hebben. Een film die zo overdonderend prachtig is... je gelooft je ogen niet. Passie, verraad en moord binnen de paleismuren van de Verboden Stad. Een keizer in een machtsstrijd met zijn keizerin. Overspel. Dodelijke geheimen. Bondgenoten, geliefden en verraders. Gemaskerde sluipmoordenaars in de nacht. Opstand. En twee legers in een ultieme, catastrofale strijd. Curse Of The Golden Flower is een overweldigende martial arts sensatie en een lust voor het oog. Een ongekend spectaculair episch meesterwerk.

Regie: Zhang Yimou (Raise The Red Lantern, Hero, House Of Flying Daggers)
Cast: Chow Yun-Fat (Anna And The King, Crouching Tiger Hidden Dragon), Gong Li (Raise The Red Lantern, Memoirs Of A Geisha), Jay Chou (Hidden Track, Initial D)
Te huur vanaf 7 augustusIT'S A BOY GIRL THING
Een giller van een comedy!

Altijd al eens willen weten hoe het is om in het lichaam van de andere sekse te zitten? Deze gezworen vijanden overkomt het! Woody en Nell zijn al van kleins af aan buren en ze kunnen elkaars bloed wel drinken. Hij is grof, ruw en onbeschoft. En zij is keurig, netjes en beschaafd. En dan gebeurt het: tijdens een schooltripje maken ze ruzie voor een mysterieus afgodsbeeld en de volgende ochtend worden ze wakker… in elkaars lichaam. Hij is zij en zij is hij! Ze grijpen deze unieke kans enthousiast aan om elkaars reputatie volledig te verwoesten. Maar het slechte nieuws is: als ze van de vloek af willen zullen ze toch echt moeten samenwerken... Tegenpolen trekken elkaar aan? Vergeet het maar!!!

Regie: Nick Hurran (Little Black Book, Undertaking Betty)
Cast: Samaire Armstrong (Just My Luck, TV: The O.C.), Kevin Zegers (Air Bud, Wrong Turn, Dawn Of The Dead, Transamerica), Emily Hampshire (A Problem With Fear, Blood, Snowcake), Sharon Osbourne (TV: The Sharon Osbourne Show, The X Factor)
Te huur vanaf 7 augustus9-11 LOS ANGELES: RIGHT AT YOUR DOOR

Op een gewone doordeweekse dag vindt er een vreselijke terroristische aanslag plaats in LA. Bommen met een levensgevaarlijk virus gaan af in het centrum, op de luchthaven en in Beverly Hills. Terwijl dodelijk as neer regent, overziet muzikant Brad de ravage vanuit zijn huis in de heuvels. Hij scheurt richting het rampgebied in een wanhopige poging zijn vriendin te vinden, maar wordt overal tegengehouden door de politie. Terug in huis komt het bevel dat iedereen binnen moet blijven om verdere besmetting te voorkomen. Mensen die buiten zijn mogen er niet in. En dan verschijnt Brads vriendin. Ze kan besmet zijn. Opendoen kan dodelijk zijn. Wat moet Brad doen?

Regie: Chris Gorack
Cast: Mary McCormack (K-Pax, Full Frontal), Rory Cochrane (Hart's War, TV: CSI)
Te huur vanaf 7 augustusTHE HITCHER
Na het zien van deze afgrijselijk enge actiethriller rij je nooit meer met je portieren van het slot.

Hoe het ook zit. Wat er ook gebeurt. Neem nóóit een lifter mee... Iedereen weet dat je geen lifters moet meenemen, maar studenten Grace en Jim trappen er toch in. Middenin de nacht pikken ze een lifter op en al snel zitten ze middenin een rit door de hel. De moordlustige psychopaat in hun auto is vastbesloten hen af te slachten. Na een gevecht op leven en dood lijken ze van het monster af te zijn, maar het was slechts het voorproefje. De sadist heeft ervoor gezorgd dat de politie nu Grace en Jim verdenkt van zíjn moorden. Nu hebben de twee de politie én een nietsontziende moordmachine achter zich aan. En hij begint net op gang te komen... Let's go for a ride…

Regie: Dave Meyers (Muziekvideos voor o.a. Xzibit, Jennifer Lopez, OutKast, Britney Spears en The Offspring)
Cast: Sean Bean (Don't Say A Word, Equilibrium, The Lord Of The Rings,The Dark, Silent Hill), Sophia Bush (Van Wilder, Supercross, John Tucker Must Die), Neal McDonough (Minority Report, Walking Tall, Flags Of Our Fathers, Band Of Brothers)
Te huur vanaf 7 augustusWHAT COMES AROUND

Het leven van Carolyn Logan is perfect. Ze heeft twee schitterende kinderen, een liefhebbende man en woont in een schitterend huis in een rustige buitenwijk van Washington. Totdat zij op haar verjaardag een mysterieus pakketje krijgt dat haar leven volledig op z'n kop zet. Want Carolyn haar leven was niet altijd zo perfect en haar verleden dreigt haar alsnog in te halen. Ooit was zij betrokken bij de arrestatie van haar pooier en de dood van zijn broer... En deze man is na jaren nu eindelijk uit de gevangenis, vastbesloten om Carolyn en haar gezin kapot te maken. Carolyn moet alles op alles zetten om dit afschuwelijke lot te ontvluchten en haar gezin te beschermen.

Regie: Monika Mitchell
Cast: Emmanuelle Vaugier (Saw II, TV: CSI), Nick Mancuso (Time Of Fear, Revelation), George Newbern (TV: Chicago Hope, CSI)
Te huur vanaf 7 augustusLA VIE EN ROSE
Dit is het hartverscheurend mooie levensverhaal van een legende. Een film om nooit te vergeten.

"Non, je ne regrette rien". Op onvergetelijke wijze zong ze dat ze nergens spijt van had, Edith Piaf, 'de kleine mus'. Nu ziet u eindelijk waarom… Van zingend zwerven op straat, tot staande ovaties in de grootste concertzalen ter wereld. Edith Piafs tragische leven gaat van de hoogste pieken tot de diepste dalen. Ze lijkt niet voor het geluk geboren. Door haar fenomenale stem kan ze haar armoedige jeugd achter zich laten. Na Europa verovert ze zelfs Amerika, maar lang gelukkig is ze nooit. Ze verliest haar eerste kind, haar grote liefde komt om bij een auto-ongeluk en ze raakt verslaafd aan drank en drugs. Het maakt haar tot één van de beste zangeressen aller tijden.

Regie: Olivier Dahan (Deja Mort, La Vie Promise, Crimson Rivers 2)
Cast: Marion Cotillard (Taxi 1 - 3, Big Fish, Un Long Dimanche De Fiançailles), Gerard Depardieu (Novecento, Cyrano De Bergerac, 1492: Conquest Of Paradise, The Man In The Iron Mask, Vidocq), Sylvie Testud (Aime Ton Pere, Stupeur Et Tremblements, Dedales)
Te huur vanaf 21 augustusFATAL AFFAIR

Meg en Tom zijn een gelukkig stel, met een schattige dochter. Wat Meg niet weet is dat Tom al een tijd lang een affaire heeft met Lisa, een meisje van amper twintig jaar oud… Als Tom besluit om de relatie met Lisa te verbreken, zet hij niet alleen zijn eigen leven, maar ook dat van zijn gezin op het spel. Vastbesloten om wraak te nemen op Tom, schakelt Lisa twee criminelen in. Twee mannen die niet zullen rusten voor Tom's leven volledig verwoest is...

Regie: Terry Ingram
Cast: Justine Bateman (TV: Men Behaving Badly, Family Ties), Sebastian Spence (TV: Battlestar Galactica, Dawson's Creek)
Te huur vanaf 21 augustus