:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: KERSTFILMS DISNEY
PERSBERICHT: KERSTFILMS DISNEY
Bron: Buena Vista - Datum: 2007-10-31 - Geplaatst door: Werner
DISNEY'S KERSTVERHALEN

De kerstperiode staat voor de deur. Daarbij horen lange winteravonden, een feestelijk versierde kerstboom, overal kaarsjes, heel veel lekker eten en natuurlijk gezellige kerstverhalen bij een warme kop chocolademelk. Disney zorgt ervoor dat je je tijdens de
kerstvakantie geen moment verveelt. Met Mickey Mouse, Teigetje en Poeh en de betoverende prinsessen is de pret verzekerd!

MICKEY MOUSE CLUBHOUSE: MICKEY REDT DE KERSTMAN
Mickey redt de Kerstman
Te koop op DVD vanaf 7 november 2007

Het verhaal:
Span de rendieren voor de slee, en maak je klaar om deze feestdagen samen met Mickey en al zijn vriendjes te vieren in een vrolijk avontuur. Wanneer de slee van de Kerstman bovenop de Maretak Berg kapot gaat, snellen Mickey en Donald hem te hulp. De groep speelt verstoppertje met de beste verstopper ter wereld: Donald Duck! En Goofy heeft hulp nodig om een verdwaald baby-vogeltje terug te brengen naar z'n moeder in het bos. Beleef deze drie hilarische avonturen over het helpen van anderen, en ontdek dat goede vrienden het mooiste geschenk is dat je kan krijgen. Open de deur naar Mickey's clubhuis voor kerstpret voor het hele gezin.

Mickey Mouse Clubhuis
Mickey Redt De Kerstman is al de tweede titel uit de nieuwe 3-D reeks: Mickey Mouse Clubhuis. Mickey Mouse Clubhuis combineert de nostalgie van de geliefde Disney-personages met hedendaagse 3-D animatie. Elke aflevering heeft een probleem van de dag dat opgelost moet worden. Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Donald en Katrien nodigen jonge kijkers uit om hen te helpen. Er zijn verschillende interactieve onderdelen aanwezig in de serie waardoor kinderen echt mee kunnen doen. Zo wordt er op een leuke manier heel wat aandacht besteed aan rekenen en probleemoplossend vermogen.

Aan het begin van elke aflevering nodigt Mickey de kijkers uit om samen met hem de magische woorden uit te spreken: Meeska, Mooska, Mickey Mouse! Hierdoor komt er een fantastisch, muisvormig gebouw tevoorschijn: het Clubhuis van Mickey. Daar ontdekken de kijkers nabij gelegen locaties zoals het Bos, de Bergen of de Rivier. Maar samen met Mickey bezoeken ze ook andere werelddelen of een andere planeet!

Mickey, de gastheer van de show en de leider van het Clubhuis, heeft de taak om de problemen op te lossen. Daarbij krijgt hij de hulp van de Mousekedoer. Deze speciale computer bezorgt hem een overzichtelijk to-do lijstje waarop alle stappen staan vermeld die nodig zijn om het probleem op te lossen. Met dit lijstje op zak kan Mickey's avontuur beginnen. Onderweg lost hij samen met de kijkers eenvoudige rekenpuzzels en leerrijke spelletjes op. Toodles, een draagbare "PDA" helpt hen als ze buiten het Clubhuis op avontuur gaan.

Elk verhaal krijgt een happy end en wordt afgesloten met de hotdog dance! Op naar een volgend avontuur in Mickey Mouse Clubhouse!

Technische specificaties:
Talen: Dolby Surround 2.0: Nederlands / Frans / Engels / Spaans / Portugees/ Arabisch
Ondertitels: Nederlands / Engels / Frans / Spaans / Portugees / Arabisch
Speelduur: 69 minuten
Beeldformaat: 1.33 :1 – 4x3
Leeftijd: alle leeftijden

Bonusmateriaal:
• Tijd voor muziek:
- Jip-pie-die-dee!- Dans mee
• Tijd voor spelletjes:
- Mickey’s plaatpuzzel
• Korte bonusfilm:
- "Kerstwens" Bonusaflevering Little EinsteinsMIJN VRIENDJES TEIGETJE EN POEH: HET SUPER SPEURNEUZEN KERSTMYSTERIE
Te koop op DVD vanaf 7 november 2007

Fans van Winnie de Poeh en zijn maatjes kunnen zich alvast in de sofa nestelen. In een compleet nieuw kerstverhaal lossen de beste vrienden van de Kerstman het mysterie op.

Het verhaal
Pak je muts, doe je wanten aan en ga mee met Teigetje, Winnie de Poeh, Darby en al je favoriete personages uit het Honderd Bunderdbos in Het Super Speurneuzen Kerstmysterie. Dit is een tijdloos verhaal over de magie van Kerst, boordevol onvergetelijke liedjes.

Morgen is het Kerstmis en Poeh en zijn vriendjes kunnen bijna niet wachten! Maar misschien moeten ze nog veel langer wachten als de Kerstman z'n magische speelgoedzak kwijtraakt en er ook nog eens een klein rendiertje verdwaalt. De "Super Speurneuzen" moeten nu samenwerken om dit probleem op te lossen en de aanwijzingen volgen om op tijd op de Noordpool te zijn. Zo kan de Kerstman alsnog zijn cadeautjes bezorgen.

Boordevol prachtige liedjes en al je favoriete vriendjes. Van deze nieuwe film van Teigetje en Poeh zal het hele gezin genieten!

Technische specificaties:
Talen: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Engels / Italiaans / Duits
Ondertitels: Nederlands / Engels / Italiaans / Duits
Speelduur: 42 minuten
Beeldformaat: 1.78 :1 – 16x9
Leeftijd: alle leeftijden

Bonusmateriaal:
• Bonusafleveringen
- Symfonie voor een konijn
- Teigetje heeft dolle sneeuwpret
- Mickey Mouse Clubhuis: Katrien in de lucht
• Tijd voor spelletjes:
- Het Super Speurneuzen Snowboard SpelDISNEY PRINCESS BETOVERENDE VERHALEN: VOLG JE DROOM
Te koop op DVD vanaf 7 november 2007

Een echte prinses zijn. Dat is toch de droom van de meeste meisjes. De mooiste kleren kunnen dragen, de duurste sieraden uit je juwelenkistje kunnen toveren, de meest verre reizen kunnen maken, niet in een huis wonen maar in een echt paleis en natuurlijk altijd gelukkig zijn.

Voor alle echte prinsessen, is dit een DVD met twee geheel nieuwe verhalen met Doornroosje en Jasmine als stralende middelpunten. En natuurlijk zijn naast Doornroosje ook de drie Goede Feeën: Fauna, Flora en Mooiweertje en de knappe Prins Filip weer van de partij. In het avontuur met Jasmine kun je ook opnieuw genieten van de grappenmakende papegaai Iago, het ondeugende aapje Abu en veel meer bekende karakters uit de Disney Classic Aladdin.

Ga met Doornroosje mee op haar eerste nieuwe avontuur sinds de Disney-klassieker Doornroosje. Maak een ritje op een vliegend tapijt als Jasmine en haar vrienden weer terug zijn voor een heel nieuw begin vol betovering. Geniet samen met de Disney Prinsessen wanneer ze ontdekken dat dromen best wel eens kunnen uitkomen!

Technische specificaties:
Talen: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Frans / Engels / Spaans
Ondertitels: Nederlands / Engels / Frans / Spaans / Portugees / Engels voor doven en slechthorenden
Speelduur: 53 minuten
Beeldformaat: 1.78 :1 – 16x9
Leeftijd: alle leeftijden

Bonusmateriaal:
• Tijd voor spelletjes:
- De Allermooiste
- Zoek Sahara
• Tijd voor muziek:
- Muziekvideo BelleTHE SANTA CLAUSE 3: DE ONTSNAPPINGSCLAUSULE
Verkrijgbaar op DVD en Blu-ray vanaf 7 november 2007
Te huur op DVD vanaf 6 november

Scott Calvin (Tim Allen) is terug als Santa Clause in een hilarisch nieuw avontuur, waarin hij zijn familie en de boosaardige Jack Frost (Martin Short) voor de gek houdt.

Kerstplezier en komische chaos op de Noordpool gaan hand in hand samen in de film The Santa Clause 3: De Ontsnappingsclausule. Tim Allen schittert als vanouds in de rol van Scott Calvin oftewel Santa Clause als hij zijn hele familie en de boosaardige Jack Frost (Martin Short) voor de gek houdt, die zich als grote concurrent van de Kerstman opwerpt.

Vanaf 7 november is The Santa Clause 3: De Ontsnappingsclausule op DVD en Blu-ray Disc verkrijgbaar. Met alle bekende sterren uit de Santa Clause-reeks zoals Tim Allen, Elizabeth Mitchell, Spencer Breslin, Judge Reinhold en een super cool nieuw talent; Martin Short als Jack Frost. Vanaf 6 november is de film reeds te huur op DVD.

Het verhaal
In het derde Santa Clause avontuur krijgt Scott Calvin oftewel de Kerstman (Tim Allen) stevige concurrentie van een zekere Jack Frost (Martin Short). Deze vindt dat de Kerstman veel teveel aandacht krijgt. Jack wil de Kerstman uitschakelen om zelf de eerste viool te kunnen spelen. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Met het risico dat zijn geheime locatie op de Noordpool bekend wordt, nodigt Scott zijn schoonfamilie (Ann-Margret & Alan Arkin) uit om de kerstvoorbereidingen en de komst van baby Claus die zijn vrouw Carol oftewel Mevrouw Claus (Elizabeth Mitchell) verwacht, mee te vieren.

En natuurlijk zijn ook ook Scott’s uitgebreide familie, zoals zijn zoon Charlie (Eric Lloyd), zijn ex-vrouw Laura Miller (Wendy Crewson), haar echtgenoot Neil Miller (Judge Reinhold) en hun dochter Lucy (Liliana Mumy) bij dit avontuur van de partij om Jack Frost bij zijn poging om de baas van de Noordpool te worden te verslaan.

Met de ontsnappingsclausule belandt iedereen terug in de tijd.

Cast: Tim Allen, Elizabeth Mitchell, Judge Reinhold, Wendy Crewson, Eric Lloyd, Spencer Breslin, Liliana Mumy with Alan Arkin en Martin Short.
Regisseur: Michael Lembeck
Scenario: Ed Decter & John J. Straus
gebaseerd op de personages gecreëerd door: Leo Benvenuti & Steve Rudnick
Producers: Brian Reilly, Bobby Newmyer, en Jeffrey Silver
Uitvoerend producent: William W. Wilson III, James Miller

De ultieme kerstfilm
Wist u dat
- Tim Allen wereldwijd goed is voor € 1.2 miljard box office omzet?
- van de Santa Clause-reeks tot op heden al wereldwijd meer dan 23 miljoen units verkocht zijn?
- The Santa Clause in de Top 30 staat van bestverkochte Live Action titels aller tijden?

Muziek
En natuurlijk kan men in deze film genieten van heel veel prachtige songs zoals
White Christmas
Written by Irving Berlin
Performed by Andy Williams
Santa Drives A Hot Rod
Written by Brian Setzer
Performed by The Brian Setzer Orchestra
O Canada
Arranged and performed by Otto Jensen and Julien Desabrais
The Most Wonderful Time of the Year
Written by Edward Pola and George Wyle
Performed by The Kids Picks Singers
The Christmas Song
Written by Mel Torme and Robert Wells
Performed by Martin Short and Ann-Margret
It's the Most Wonderful Time of the Year
Written by Edward Pola and George Wyle
Performed by Andy Williams
We Wish You A Merry Christmas
Arranged and performed by Pam DeCosmo and John Yingst
Come Meet Santa
Written by Michael Lembeck
Performed by Martin Short
New York, New York
Written by Fred Ebb and John Kander
Performed by Martin Short
Greatest Time Of Year
Written by Aly Michalka, AJ Michalka, Antonina Armato, Tim James
Performed by Aly & AJ
Courtesy of Hollywood Records
I'm The Real Santa
Music and lyrics by Joakim Arnell
Performed by The Refreshments

Technische specificaties The Santa Clause: De Ontsnappingsclausule op DVD
Speelduur: 88 minuten
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels en vele andere talen
Beeldformaat: 1.85:1 - 16x9
Leeftijd: alle leeftijden
Genre: Komedie

Bonusmateriaal:
• Bloopers
• Achter de schermen bij Disney
• Muziek en meer
• Deck The Halls: Virtual Holiday Decorator

Technische specificaties The Santa Clause: De Ontsnappingsclausule op Blu-Ray
Video: Film 1080p High Definition / 1.85:1 / 16 x 9
Audio: Film Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Spaans / Engels voor doven en slechthorenden; DTS: Spaans; PCM: Engels
Ondertiteling: Film Nederlands/ Frans / Engels en vele andere talen
Speelduur: 91 minuten
Leeftijd: alle leeftijden
Genre: Komedie

Bonusmateriaal:
• Bloopers
• Achter de schermen bij Disney
• Muziek en meer
• Deck The Halls: Virtual Holiday Decorator