:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: HAIRSPRAY KOOPVERSIE
PERSBERICHT: HAIRSPRAY KOOPVERSIE
Bron: RCV - Datum: 2007-11-25 - Geplaatst door: Werner
HAIRSPRAY
You Can't Stop the Beat!

Na lovende kritieken wereldwijd en het enorme succes in de bioscoop verschijnt dé ultieme dans- en muziekfilm nu op DVD: Hairspray! Deze speciale 2-disc 'Shake & Shimmy' digipack-edition van de nieuwste filmversie van de hitmusical staat vol vrolijke extra's, waaronder dansinstructies en karaoke. Samen met een all star cast bestaande uit o.a. John Travolta, Queen Latifah, Christopher Walken, Amanda Bynes en Michelle Pfeiffer beleef je het meest swingende verhaal over dansen, vrijheid, muziek en liefde sinds Grease!

Vanaf 23 januari 2008 is Hairspray verkrijgbaar op DVD als schitterende 2-disc special edition.

Synopsis
Het is 1962 en er hangt iets nieuws in de lucht. Tracy Turnblad (ontdekking Nikky Blonsky), een groot meisje met een 'groot' kapsel en een nog groter hart heeft maar één passie: dansen! Als ze een plek wint in de 'the Corny Collins Show' wordt haar droom werkelijkheid: dansen in het populairste programma op televisie. Maar haar moeder (John Travolta!) is het totaal niet eens met de transformatie van 'outsider' tot idool, inclusief 'coolest hairdo'. Zal het haar lukken om de koningin van de show te verslaan en het hart van danshunk Link Larkin (Zac Efron) te veroveren, zonder haar kapsel te verpesten? Of zet ze zich in voor gelijkheid voor alle dansers op het podium?

Regie: Adam Shankman (The Wedding Planner, The Pacifier)
Cast: John Travolta (Saturday Night Fever, Swordfish), Michelle Pfeiffer (Grease 2, What Lies Beneath), Christopher Walken (True Romance, Sleepy Hollow), Amanda Bynes (What A Girl Wants, She's The Man), James Marsden (X-Men 1-3, The Notebook)

Extra's
Disc 1:
• Hairspray Karaoke: zing mee met 20 nummers uit de film
• Step-by-step dansinstructies
• Audiocommentaar van regisseur Adam Shankman, hoofdrolspeelster Nikki Blonski en de producenten

Disc 2:
• Verwijderde en alternatieve scènes
• Documentaire: ‘You Can’t Stop the Beat: The Long Journey of Hairspray’
• De Historie van Hairspray: Van Buddy Deane tot Broadway
• Hairspray Extensions: bekijk de dansscènes vanuit verschillende posities
• Trailers