:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: HUUTITELS MAART
PERSBERICHT: HUUTITELS MAART
Bron: RCV - Datum: 2008-02-27 - Geplaatst door: Werner
RESIDENT EVIL: EXTINCTION

All bets are off!

De wereld is veranderd in een desolaat en verlaten landschap en de mensheid is zo goed als uitgeroeid. Zombies terroriseren de laatste overlevenden. Het T-virus heeft zijn alles verwoestende werk gedaan… Er is nog maar één vrouw die de wereld hoop kan geven: Alice! Jaren na de gebeurtenissen in Raccoon City trekt zij door het barre landschap, op zoek naar de overlevenden. Op haar hielen de meedogenloze wetenschappers van de 'Umbrella Corporation'. Midden in de woestijn ontmoet ze Claire Redfield en haar karavaan. Samen binden ze de strijd aan tegen de horden zombies voor die kleine kans om te overleven...

Milla Jovovich is terug in dit explosieve derde deel uit de Resident Evil-reeks.

Te huur vanaf 4 maartROGUE ASSASSIN

Na The One binden Jason Statham en Jet Li opnieuw de strijd met elkaar aan… en dit keer is het persoonlijk...

Jack Crawford is een verbitterde FBI-agent, compleet geobsedeerd door zijn werk. Jaren terug bonden hij en zijn partner Tom de strijd aan met de mysterieuze Rogue. Een strijd die Tom en zijn gezin moesten bekopen met de dood… Als Rogue na jaren opeens weer opduikt wil Jack maar één ding: het dode lichaam van Rogue. Als bezeten jaagt hij achter Rogue aan en komt terecht in een gigantische bende-oorlog…. Maar wie is Rogue? En is hij de gevreesde vijand... of toch een vriend?

Te huur vanaf 18 maartGENIUS

Wie slim is, moet pijn lijden.

Michael heeft zware pech: hij heeft een enorm hoog IQ. Buitengewoon vervelend voor hem, want daardoor hoort hij er thuis en op school niet bij. Zijn moeder en zus willen niets weten van zijn speciale talenten en ma is zelfs zo lief om hem een nieuwe naam te geven: "Lelijk". Dan ontdekt de toneeldocente-met-divagedrag dat Michael een groot acteertalent is. Maar als hij daar serieus werk van wil maken, krijgt hij helemáál iedereen over zich heen. Gaat ie het redden, of had hij beter niet kunnen weten dat hij geniaal is?

Van de makers van The In-Laws, Get Carter en The Whole Nine Yards.

If I Had Known I Was A Genius is een hilarische komedie met sterren als Whoopi Goldberg, Tara Reid en Sharon Stone.

Te huur vanaf 4 maartTRAINWRECK

Jeff Nichols is een puinhoop. Hij is woordblind, heeft een concentratiestoornis, een scheldstoornis, extreem veel aandacht nodig en is aan het herstellen van een flink alcoholprobleem. Oh ja, hij is ook nog verslaafd aan het praten over zijn problemen, dus loopt hij de ene therapiegroep na de andere af. Dan ontmoet hij de aantrekkelijke Lynn, die op z'n geld uit is. Jeff valt natuurlijk als een blok voor haar, want ze geeft 'm aandacht. Een berekenende golddigger en een psychisch wrak: dat moet wel misgaan. Of gebeurt er een klein wonder? Híj mag dan ziek zijn, jíj lacht je dood!

Trainwreck: My Life As An Idiot is een geweldige en (soms) angstig herkenbare comedy met Seann William Scott (American Pie, Road Trip, Dude Where's My Car?).

Te huur vanaf 18 maart