:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2008
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2008
Bron: RCV - Datum: 2008-03-19 - Geplaatst door: Werner
ROGUE ASSASSIN

Jet Li en Jason Statham komen elkaar eindelijk weer tegen in een genadeloze actiethriller. In Rogue Assassin staan ze lijnrecht tegenover elkaar in een keiharde strijd om de macht in de door Aziaten bestuurde onderwereld. Na een mislukte FBI-aanslag op zijn leven neemt de mysterieuze hitman ‘Rogue’ (Jet Li) op bloedige wijze wraak op Tom Wynne, de partner van FBI agent Jack Crawford (Jason Statham). Als Jack de smeulende resten van Tom’s huis ziet terwijl de lijken van Tom en zijn gezin weggedragen worden, zweert hij de moordpartij te zullen vergelden. Die kans krijgt hij pas jaren later, als ‘Rogue’ zijn spoor weer heeft achtergelaten bij een aanslag. Jack is inmiddels geobsedeerd door de ongrijpbare moordenaar en zet alles op alles om hem te pakken te krijgen. Hiervoor moet hij diep in de onderwereld duiken, de schimmige wereld waarin de Aziaten de dienst uitmaken en de triades en Chinese maffia hun duistere zaken regelen. Tegengewerkt door alle kampen weet Jack steeds dichter bij ‘Rogue’ te komen. Maar is hij hard en slim genoeg om de ondoorgrondelijke killer te ontmaskeren?

Regie: Phillip G. Atwell (music vids: Xzibit, Eminem, 50 Cent, TV: The Shield)
Cast: Jason Statham (Lock, Stock..., Snatch, The One, The Transporter), Jet Li (Romeo Must Die, The One, Unleashed, Fearless), Devon Aoki (2 Fast 2 Furious, Sin City, DOA: Dead Or Alive), Luis Guzmán (The Limey, The Bone Collector, Traffic)

Te koop op DVD vanaf 16 april 2008TRADE

Trade is een ontluisterende misdaadthriller over de duistere wereld van mensenhandel en gedwongen prostitutie. De voor een Oscar genomineerde screenwriter Jose Rivera (The Motorcycle Diaries) bewerkte de coverstory The Girls Next Door uit New York Times Magazine tot een indringend en emotioneel verhaal over één van de talloze slachtoffers van deze gruwelijke en door de politiek genegeerde ‘handel’. Tiener Jorge (Cesar Ramos) hangt het liefst de hele dag met zijn vrienden rond in de straten van Mexico City. Hij lijkt nergens om te geven, maar als zijn 13-jarige zusje Adriana (Paulina Gaitan) wordt ontvoerd, zet hij zonder aarzelen alles opzij om haar terug te vinden. Adriana is inmiddels in handen van een Mexicaanse mensenhandelaar die haar met een stel andere kinderen en jonge vrouwen via het internet aan Amerikaanse pedofielen wil verkopen. Onder haar lotgenoten is ook de jonge Poolse moeder Veronica (Alicia Bachleda), die met de belofte van een beter leven naar de VS is gelokt. Veronica werpt zich op als vriendin en beschermster van de weerloze Adriana, maar heeft zelf ook enorm veel leed te ondergaan. Terwijl Jorge uit handen moet zien te blijven van de immigratiedienst en Adriana’s ontvoerders, sluit hij een verbond met de Texaanse agent Ray (Kevin Kline). Samen opent het merkwaardige duo de jacht op Adriana’s kidnappers, die gebruik maken van de routes van borderjumpers om in de VS te komen. Weten Jorge en Ray de kidnappers op tijd te ontmaskeren, voordat Adriana verkocht wordt en voor altijd verdwijnt in de verborgen wereld van de kinderprostitutie?

Regie: Marco Kreuzpaintner (Sommersturm)
Cast: Kevin Kline (French Kiss, The Ice Storm, A Fish Called Wanda, In & Out), Alicia Bachleda (Sommersturm), Marco Pérez (Amores Perros)

Te koop op DVD vanaf 16 april 2008TRAINWRECK

Jeff Nichols (Seann William Scott) is een puinhoop. Hij is woordblind, heeft een concentratiestoornis, een scheldstoornis, extreem veel aandacht nodig en is aan het herstellen van een flink alcoholprobleem. Oh ja, hij is ook nog verslaafd aan het praten over zijn problemen, dus loopt hij de ene therapiegroep na de andere af. Dan ontmoet hij de aantrekkelijke Lynn, die alleen valt op oudere mannen met geld. Jeff valt natuurlijk als een blok voor haar, want ze geeft ‘m aandacht. Een berekenende golddigger en een psychisch wrak: dat moet wel misgaan. Of gebeurt er een klein wonder?

Regie: Tod Harrison Williams (The Big Bend)
Cast: Seann William Scott (Mr. Woodcock, American Pie 1&2, Roadtrip), Gretchen Moll (Sweet And Lowdown, Rounders), Jeff Garlin (Daddy Daycare, Full Frontal)

Te koop op DVD vanaf 16 april 2008

UIT HET ARCHIEF