:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: HUURRELEASES MEI 2008
PERSBERICHT: HUURRELEASES MEI 2008
Bron: RCV - Datum: 2008-04-05 - Geplaatst door: Werner
EASTERN PROMISES
Every Sin Leaves a Mark

Onder de oppervlakte van het hippe en swingende Londen bestaat een grimmige wereld beheerst door wraak en geweld. Hier regeert de Russische Maffia met ijzeren hand. Nadat een tienermeisje overlijdt tijdens de bevalling van een gezonde baby, ontdekt verpleegster Anna in haar bezittingen een Russisch geschreven dagboek. Op zoek naar een veilig thuis voor de baby wil zij koste wat het kost achter de inhoud van het dagboek zien te komen. Ze komt terecht bij Semyon, de eigenaar van een Russisch restaurant, die zelf ook erg geïnteresseerd blijkt te zijn in de inhoud van het dagboek. Semyon is namelijk het hoofd van een grote Russische maffiafamilie en zijn hele leven komt in gevaar als de inhoud van het dagboek aan het licht komt. Samen met zijn sadistische zoon Kirill en de mysterieuze chauffeur Nikolai opent hij de jacht. Zijn Anna en het kind hun leven nog wel zeker?

Een ijzersterke hoofdrol van Viggo Mortensen! De cast bestaat verder uit Naomi Watts, Vincent Cassel en Armin Mueller-Stahl en de regie is in handen van David Cronenberg.

Te huur vanaf 8 aprilRUN FATBOY, RUN

Dennis heeft het goed verprutst in z’n leven. Zes jaar geleden liet hij zijn hoogzwangere verloofde in de steek voor het altaar en sinds die tijd heeft hij spijt als haren op z'n hoofd. Hij houdt vreselijk veel van zijn zoontje Jake en het liefst zou hij samen met Libby alsnog een echt gezin vormen. Maar Libby is inmiddels als een blok gevallen voor de vreselijk gladde Whit. Maar dan bedenkt Dennis het perfecte plan! Om Libby te bewijzen dat hij van haar houdt en ECHT is veranderd, besluit hij net als Whit de marathon van Londen te gaan lopen. Maar hoe kom je als dikke, rokende en drinkende man zo snel mogelijk in vorm? En kan hij Libby’s hart alsnog veroveren?

Een heerlijke romantische komedie geregisseerd door niemand minder dan Friends-ster David Schwimmer. De cast bestaat uit Simon Pegg (Mission Impossible III), Thandie Newton (Crash, Norbit) en Hank Azaria (Along Came Polly).

Te huur vanaf 8 aprilD-WAR
Eeuwenlang hebben ze zich rustig gehouden, maar nu eisen ze hun plek op de aarde op. En wij mensen staan alleen maar in de weg!

Ethan is een journalist in Los Angeles. Als jongetje kreeg hij van een vreemde oude man een amulet. Met dat amulet zou hij de aarde kunnen beschermen tegen monsterlijke reptielen. Als hij op een dag tijdens een opdracht sporen tegen komt van gigantische fossielen, weet hij dat de man toch de waarheid sprak. Samen met zijn cameraman Bruce gaat hij op zoek naar een jonge vrouw, die de sleutel zou zijn van dit mysterie. Hij had alleen geen rekening gehouden met zijn tegenstander... Een tegenstander die niet zal stoppen voor hij zijn doel bereikt… Een tegenstander die de beschikking heeft over een reusachtig leger... Een tegenstander die er niet voor terugdeinst om heel Los Angeles in puin te leggen. Lukt het Ethan om de wereld te beschermen tegen deze niets ontziende vijand?

Een superspannende actietopper met Jason Behr, Amanda Brooks en Robert Forster in de hoofdrollen.

Te huur vanaf 8 aprilBALLS OF FURY
A Huge Comedy with Tiny Balls...

Op een tropisch eiland, ergens in de Stille Oceaan organiseert Feng, een crimineel meesterbrein, een dodelijk toernooi. Alleen de allerbeste strijders in de wereld krijgen een uitnodiging om mee te doen aan dit ondergrondse spektakel, om te kijken wie de allerbeste is in….. pingpong?!?! Als de FBI besluit dat het genoeg is geweest, komen ze terecht bij Randy Daytona. Ooit was hij Amerika's hoop in bange pingpongdagen, maar de laatste jaren slijt hij als entertainer in een hele slechte Las Vegas-show. Getraind door pingpongmeester Wong en de babe Maggie, is Randy de enige man die Feng kan stoppen. Maar lukt dat hem zonder in zeven sloten tegelijk te lopen?

Christopher Walken, Dan Fogler en Maggie Q spelen de hoofdrollen in deze hilarische komedie.

Te huur vanaf 22 aprilBOOTCAMP

Overal ter wereld zijn honderden opvoedkampen. Ze worden stuk voor stuk niet in de gaten gehouden door de overheid. De meeste bereiken op een respectabele manier hun doel. Maar sommigen zijn de hel op aarde… Sophie is volledig losgeslagen. Ze is totaal onhandelbaar en schopt overal tegenaan. Haar ouders hebben het compleet met haar gehad. Nadat ze op een avond compleet uit haar plaat is gegaan op een feestje van d'r ouders, wordt ze thuis ontvoerd door een groep mannen. De volgende dag wordt ze wakker op een boot richting haar grootste nachtmerrie... Sophie komt terecht in 'Camp Serenity', een opvoedkamp geleid door de sadistische dokter Hail. Hail zet zijn 'gasten' op een dieet van marteling, eenzame opsluiting en psychische mishandeling. En er zijn maar twee manieren om weg te komen uit 'Camp Serenity': als een volledig ander mens... of in een doodskist.

Een beklemmende thriller met Mila Kunis (American Psycho II), Gregory Smith (Everwood (TV)) en Peter Stormare (Prison Break (TV)).

Te huur vanaf 22 aprilASYLUM

Als Madison (Sarah Roemer) op de universiteit arriveert gaat er een wereld voor haar open. Eindelijk vrij van huis, waar een duister verleden haar achtervolgde. Samen met een groep eerstejaars trekt ze in één van de oudste gebouwen op de campus. Een gebouw met een heel luguber verleden… Als de groep na een avond drinken op onderzoek uitgaat komen ze tot een vreselijke ontdekking: Het gebouw was vroeger een inrichting. Een inrichting waar dr. Burke met ijzeren hand regeerde en er bloederige behandelmethodes op nahield. En dr. Burke is nog altijd op zoek naar nieuwe patiënten, die hij op zijn eigen lugubere manier kan helpen... Lukt het Madison en haar vrienden om te ontsnappen, voordat ze onder 'behandeling' komen?

Supperspannende horrorfilm van de maker van Final Destination 2 en Cellular!

Te huur vanaf 22 april

UIT HET ARCHIEF