:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: VERMIST
PERSBERICHT: VERMIST
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-04-23 - Geplaatst door: Werner
VERMIST

Op 6 mei komt de spannende televisieserie Vermist uit op dvd! Met Vermist levert Jan Verheyen een nagelbijter van formaat af met een absolute topcast. Koen De Bouw wordt in zijn speurtocht bijgestaan door Joke Devynck, Kevin Janssens, Stan Van Samang en Cathérine Kools. Filip Peters, Hilde Van Mieghem en Céline Laenen vertolken het gezin De Schrijver.

Deze Vlaamse tegenhanger van de succesreeks CSI neemt de kijker mee achter de schermen van de Cel Vermiste Personen, één van de best functionerende politiediensten van het land. De eerste aflevering, de pilootaflevering, draaide eind 2007 met veel succes in de Vlaamse bioscopen: meer dan 212.000 mensen zagen de Cel Vermiste Personen aan het werk op het witte doek. Later scoorde Vermist als serie ook op het kleine scherm. Nu is er de 3 DVD - Digiverpakking, die alle tien afleveringen van de eerste reeks bundelt op drie discs, goed voor 490 minuten spanning en speurwerk.

De 3 DVD Digiverpakking is vanaf 6 mei verkrijgbaarin de reguliere handel!

Wanneer de 16-jarige Evi De Schrijver door haar vader ineen discotheek betrapt wordt, loopt ze weg. Niet abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius (Koen De Bouw), teamleider van de Cel Vermiste Personen, neemt het zekere voor het onzekereen start een onderzoek. Ze ontdekken al snel dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is. Wanneer blijkt dat de vader niet over een sluitend alibi beschikt en dat hij meer weet dan hij wil toegeven, wordt hij verdachte nummer 1. De Cel komt er ook achter dat het leven van Evi gedurende de laatste maanden een bizarre wending heeft genomen: ze is vervreemd van familie en vrienden, is gesignaleerd op sexfeestjes en kreeg dure cadeautjes van een 'nieuwe onbekende vriend'. Is Evi in de prostitutie beland? Of is haar vader achter het liederlijke dubbelleven van dochterlief gekomen en zijn bij hem de stoppen doorgeslagen?


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron