:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: BLONDE AMBITION
PERSBERICHT: BLONDE AMBITION
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-04-28 - Geplaatst door: Werner
BLONDE AMBITION

Op 6 mei komt de feelgood comedy Blonde Ambition uit op DVD!

Het leven van Katie Gregorstitch (Jessica Simpson) is een droom. Ze is aantrekkelijk, woont in een rustig stadje, werkt in de winkel van haar grootvader en is verloofd met haar jeugdliefde Billy. Maar dan ontdekt Katie dat je ook uit de mooiste dromen ruw gewekt kan worden. Wanneer ze naar New York trekt om haar verloofde te verrassen, betrapt ze hem meteen andere vrouw. De schaamte en het verdriet zijn zo groot dat ze niet naar huis durft terug te keren. Ze zoekt haar toevlucht bij de enige persoon die ze in New York kent: haar nichtje Haley (Rachael Leigh Cook). Haley overtuigt Katie om de grote stad een kans te geven. Al snel haalt ze een mooie baan bij een groot bedrijf binnen. Bovendien leert ze Ben (LukeWilson) kennen...

Met Blonde Ambition levert regisseur Scott Marshall een topper af in het genre van de feelgoodcomedy. Hij deed beroep op een excellente groep acteurs, die hun sporen in het genre al lang hebben verdiend. Niemand minder dan Jessica Simpson, Luke Wilson, Rachael Leigh Cook en Andy Dick nemen de hoofdrollen voor hun rekening.

Bezige bij Jessica Simpson – ze is zangeres, actrice én reality star - vertolkt met verve de rol van Katie. Ze speelde eerder al mee in hitfilms als The Dukes Of Hazzard en Employee Of The Month. Komisch talent Luke Wilson heeft populaire titels als Charlie's Angels, Legally Blonde en Blades Of Glory op zijn palmares staan en Rachael Leigh Cook brak door met de klassieker She's All That.

Blonde Ambition is de perfecte film voor een avondje onder vriendinnen. Zonder twijfel weten ook de heren deze geestige film met Jessica Simpson te appreciëren. Voor wie er niet genoeg van krijgt: later dit jaar brengt Bridge Entertainment ook Simpson’s meest recente project, Major Moviestar, uit op dvd. Blonde Ambition is vanaf 6 mei verkrijgbaar in de reguliere handel!

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron