:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: KINDEREN VAN DEWINDT SEIZOEN 4
PERSBERICHT: KINDEREN VAN DEWINDT SEIZOEN 4
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-05-29 - Geplaatst door: Werner
KINDEREN VAN DEWINDT SEIZOEN 4

Op 20 mei komt het vierde seizoen van het populaire familie-epos Kinderen Van Dewindt uit op vijfdelige dvd-box! Kinderen Van Dewindt is na 4 seizoenen nog steeds n van de meest succesvollefictiereeksen op n.
De familie Dewindt bestaat uit geboren ondernemers. Ze zijn actief in de Antwerpse haven, de diamantsector en demodewereld. De kinderenzoeken naar geluk in hunleven, elk op zijn eigen manier, elk met zijn eigen problemen. Het derde seizoen eindigde opeen ware cliffhanger: de wagen van bedrijfsleider Bart Dewindt werd verpletterd. En het was duidelijk geen ongeluk. Heeft Bart het overleefd? Wie heeft het op zijn leven gemunt? En hoe moet het verder met de rest van de familie?

Het verhaal van de Kinderen Van Dewindt, elk gedreven door een stevige dosis ambitie en een onstuitbare passie, gaat verder in dit vierde seizoen. Heeft Greet iets te maken met Bart's ongeluk? Hoe vergaat het diens echtgenote Sumaya? Kan Steven innovatie verzoenen met traditie in de conservatieve diamantsector? Vindt Tom zijn draai in Antwerpen? Hoe verwerkt Lieshet slechte nieuws dat haar ten beurt valt? Wat doet moeder Dewindt met haar prille verliefdheid? En, last but not least, weet nonkel Bob zijn voetbaldromen te realiseren? De antwoorden worden gegeven in twintig nieuwe afleveringen vol spannende ontwikkelingen enhevige emotie. Dit warme familieverhaal wordt gedragen door een fantastische cast, die o.a. bestaat uit Gene Bervoets, Kristien De Proost, Muriel Bats, Mathijs Scheepers, Pepijn Caudron, Joke De Bruyn, Camilia Blereau en Andrea Croonenberghs.

De regie wordt verzorgd door Gert Embrechts en Nol Degeling. De vierde reeks van was de afgelopen maanden te bewonderen op En.
Nu is dit complete seizoen gebundeld op 5 dvd's. De twintig afleveringen staan garant voor een indrukwekkende 974 minuten kijkplezier. Door de teletekst ondertiteling, die als extra is toegevoegd, kunnen ook doven en slechthorenden volop meegenieten!

Deze vijfdelige dvd box is vanaf 20 mei verkrijgbaar in de reguliere handel!Recent nieuws van dezelfde bron