:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: GRAPPA
PERSBERICHT: GRAPPA
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-07-18 - Geplaatst door: Werner
GRAPPA
Op 5 augustus komt het eerste seizoen van het dolkomische Grappa uit op dvd!

Welkom in de wondere wereld van de waanzin!

Het domme blondje, Jantje, meneer pastoor, de Hollander, de non... wie kent hen niet?! Zij zijn de bekendste slachtoffers uit onze Vlaamse grappengeschiedenis. In Grappa hokken deze aanstekelijke personages allemaal samen in een fictief maar oervlaams dorp, waar ze stuk voor stuk een dagelijkse strijd voeren om begrepen te worden.

In hoog tempo vuurt het aanstekelijke sketchprogramma Grappa grappen en moppen uit het collectieve geheugen van de Vlaming af op de kijker.

Het komische talent van de cast zorgt voor hilarische momenten. Veerle De Jonghe (Matroesjka's, De Hel Van Tanger) schittert als het domme blondje; Geert Hunaerts (De Kotmadam, Thuis) maakt zijn opwachting als Jantje en Jenny Tanghe (F.C. De Kampioenen, Pauline & Paulette) treedt aan als non. Ook Peter Bulckaen (Wittekerke) laat zich van zijn grappigste kant zien. De regie is in handen van Kris Gaens, Erik van Berendoncks en Mario van Doninck.

Het eerste seizoen telt dertien afleveringen, goed voor 325 minuten ongebreidelde pret. Fris je geheugen op met Grappa en breng je collega's aan het lachen met een Vlaamse klassieker!

Deze 2 DVD Slipcase is vanaf 5 augustus verkrijgbaar in de reguliere handel!Recent nieuws van dezelfde bron