:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: ASPE SEIZOEN 4
PERSBERICHT: ASPE SEIZOEN 4
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-09-24 - Geplaatst door: Werner
ASPE SEIZOEN 4
Op 7 oktober komt het vierde seizoen van de spannende misdaadserie Aspe uit op dvd!

Ook in het vierde seizoen van Aspe mag de kijker zich verwachten aan een brede waaier van meeslepende misdaadonderzoeken. Hannelore staat op een kruispunt in haar professionele leven. De ambitieuze onderzoeksrechter kan het hoofd van de juridische dienst bij een grote multinational worden. Zonder meer een topfunctie met internationale klasse. Ze moet wel naar Brussel verhuizen, maar daar staat tegenover dat ze meer gaat verdienen dan zij en Van In nu samen. Het hoeft niet gezegd dat Van In zijn bedenkingen heeft, maar kan hij zijn vrouw deze kans ontzeggen? Het lot heeft bovendien ook wel enkele bijzondere dramatische gebeurtenissen in petto voor Guido Versavel...

De Vlaamse politieserie is al vier seizoenen lang één van de toppers op de Vlaamse televisie. De hoofdpersonages worden wederom schitterend vertolkt door Herbert Flack, Francesca Vanthielen, Lucas Van den Eynde, Maaike Cafmeyer, Mathias Coppens en Michel Van Dousselaere. Regisseurs Eric Wirix, Frank Van Mechelen en Vincent Rouffaer weten de sterke scenario's perfect in beeld te zetten.

In dit vierde seizoen komen ook een hele reeks topacteurs aan bod in verscheidene gastrollen: Zo vertolkt VTM’s founding father Mike Verdrengh meesterlijk de rol van de beruchte advocaat Nico Veldmans, maar ook Filip Peeters, Camilia Blereau, Tom Van Bauwel, Michaël Pas, Sandrine André, Viv Van Dingenen, Marc Peeters, Hilde De Baerdemaeker, Tom De Hoog, Dieter Troubleyn, Bieke Ilegems, Frank Dingenen, Ivan Pecnik, Maarten Bosmans, Tiny Bertels, Jenne Decleir en Herbert Bruynseels maken hun opwachting in ‘Aspe’.

Aspe seizoen 4 is vanaf 7 oktober verkrijgbaar in de reguliere handel!Recent nieuws van dezelfde bron