:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: GOOISCHE VROUWEN SEIZOEN 4
PERSBERICHT: GOOISCHE VROUWEN SEIZOEN 4
Bron: RCV - Datum: 2008-11-12 - Geplaatst door: Werner
GOOISCHE VROUWEN SEIZOEN 4

Het overweldigende succes van Gooische Vrouwen laat ook België allerminst onberoerd. Op 8 december is het langverwachte seizoen 4 verkrijgbaar op DVD. Gooische Vrouwen was, na 2006 en 2007, ook dit jaar genomineerd voor de ‘Gouden Televizier Ring’, zeg maar de Oscars van de Nederlandse televisie. Elke Nederlander en Belg leeft intens mee met de 4 eigenzinnige dames. Van de eerste 3 seizoenen gingen intussen al meer dan 500.000 exemplaren over de toonbank!

Release: 8 december 2008

Gooische Vrouwen – Lief en Leed in het Gooi (3 DVD) Seizoen 4
Ondanks dure auto’s, prachtige villa’s en dikke bankrekeningen heeft het bestaan van de Gooische vrouwen weinig weg van een sprookje. Verdriet, leugens en geheimen zorgen ervoor dat de relaties van de Gooische vriendinnen steeds meer onder druk komen te staan. Kunnen Cheryl, Claire en Anouk hun verdriet verwerken? Zijn ze veilig met Tippiwan achter de tralies? Kan Evert zijn leven weer oppakken na de dood van Willemijn? Zal Anouk het met deze man wel langer dan een nacht volhouden? Hoeveel meer kan het huwelijk van Cheryl en Martin nog hebben? Zal het Ernst lukken om Claire te doen ontdooien? Samen delen ze lief en leed en wordt er gelachen, gehuild en geschreeuwd. Zij zijn vriendinnen, ondanks hun verschillende karakters en staan altijd voor elkaar klaar. Gooische Vrouwen gaat over een bijzondere vriendschap zoals alleen vrouwen die kunnen hebben.

Gooische Vrouwen is het echte leven... in ’t Gooi

De serie was vanaf de start gelijk een hit en scoorde enorme kijkcijfers, won het “Gouden Beeld” in 2005 voor ‘Beste Nederlandse Drama Serie’ en werd in zowel 2006, 2007 en 2008 genomineerd voor de ‘Gouden Televizier Ring’. Het succes van de DVD box is nogmaals een bevestiging van de alsmaar groeiende populariteit van de drama serie van eigen bodem. Van de eerste drie seizoenen op DVD zijn inmiddels meer dan 500.000 exemplaren in de Benelux over de toonbank gegaan.


UIT HET ARCHIEF