:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2009
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2009
Bron: RCV - Datum: 2008-12-22 - Geplaatst door: Werner
Nu de eindejaarsfestiviteiten in zicht zijn, maken we ons op voor een fenomenale start van 2009. Het barre weer zal ook begin volgend jaar aanhouden, dus wat is er beter dan voor de buis te kruipen met een aantal heerlijke feelgood-dvd’s van RCV. Het langverwachte Penelope, met o.a. Reese Witherspoon, de dvd-box van het heerlijke The Prince & Me en de confrontatie met allerlei seksuele spanningen in YPF verzekeren je ongetwijfeld van gezellige avonden filmplezier.

Y.P.F.
De meest spraakmakende romantische komedie van het jaar waarin niets onbesproken blijft!
Everything You Always Wanted to Know about SEX

In deze hilarische komedie draait alles om het meest besproken onderwerp aller tijden: SEX. Met veel humor laat Y.P.F. laat zien wat er allemaal mis kan gaan als je een spannend avondje in de slaapkamer wilt hebben. Van gênante one night stands en bizarre verzoekjes tot sex met je ex. Gegarandeerd lachen en soms pijnlijk herkenbaar!

Over de film
We volgen vier jonge stelletjes en een trio van voorspel tot het nagenieten. Eerst het getrouwde stel Abby en Andrew, waar Abby haar best doet om hun seksleven nieuw leven in te blazen. Totdat blijkt dat de problemen dieper gaan dan de speeltjes die ze uit de kast trekt. Vervolgens Matt en beste vriendin Kristen, die ontdekken dat vrijblijvende seks tussen vrienden niet zo simpel is als het klinkt. Emotionele verwarring zorgt ook voor moeilijkheden als Mia nog een keer het bed deelt met ex Eric. Hebben ze elkaar eigenlijk wel zo losgelaten als ze beweren? Minder problematisch lijkt het verhaal van stoere macho Ken. Vertederd door zijn openhartigheid valt Jamie na de eerste date als een blok voor de mens achter de ruige façade. Ten slotte grote vragen bij Gord, die zijn roommate Dave uitnodigt voor een triootje met zijn vriendin. Aan de late kant realiseert ook hij zich wat de consequenties van onbekommerd plezier in bed kunnen zijn… Stuk voor stuk komen ze erachter dat goede sex nog helemaal niet zo gemakkelijk is…!

Cast: Diora Baird (My Best Friend’s Girl, Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, Wedding Crashers), Callum Blue (Dead Like Me, The Princess Diaries 2), Carly Pope (TV: Dirt, Popular)
Regie: Martin Gero (speelfilmdebuut)
Genre: komedie
Speelduur: ca. 90 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Releasedatum koop-dvd: 21 januari 2009


PENELOPE
DVD première van sprankelend romantisch sprookje in de trant van Enchanted
Met o.a. Reese Witherspoon, Christina Ricci en James McAvoy
Soms staat de echte liefde opeens voor je neus…

In dit bijzondere verhaal beleeft de jonge Penelope een inspirerende reis op zoek naar zelfacceptatie om zo uiteindelijk haar grote liefde te kunnen vinden. Een klassiek sprookje met een verfrissende, eigentijdse draai!

Over de film
De jonge Penelope heeft haar hele leven in eenzaamheid doorgebracht. Tientallen jaren geleden werd er een vloek uitgesproken over haar familie waardoor zij geboren is met de neus van een varken. En de enige manier om de vloek te breken is als ze de Ware weet te vinden. Jarenlang hebben haar ouders haar verborgen gehouden voor de rest van de wereld, maar nu zijn ze druk op zoek naar die ene man. En Penelope? Die ziet het allemaal niet zitten. Het enige dat zij wil is de wijde wereld intrekken en op haar eigen benen staan. En als de zoveelste huwelijkskandidaat gillend wegrent, ontsnapt ze en gaat ze op avontuur…

Cast: Christina Ricci (The Addams Family, Cursed, Sleepy Hollow), Reese Witherspoon (Rendition, Legally Blonde 1&2, Sweet Home Alabama), James McAvoy (Atonement, The Last King Of Scotland, Wimbledon)
Regie: Mark Palansky (speelfilmdebuut)
Genre: komedie
Speelduur: ca. 102 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Releasedatum koop-dvd: 7 januari 2009


THE PRINCE & ME 1+2 BOX
Dubbel Valentijnsplezier: twee heerlijke feelgood films in één box!
Koninklijke romantiek met Julia Stiles en Luke Mably

Trouwen met een prins. Welke vrouw droomde daar als meisje nu niet van? Voor Paige blijft het niet alleen bij dromen als ze verliefd wordt op Edvard… de kroonprins van Denemarken. Met deze DVD box beleef je het hele The Prince And Me-verhaal, van het opbloeien van de romance in de eerste film, met Julia Stiles en Luke Mably in de hoofdrollen, tot aan de belevenissen van Paige in het vervolg, als ze van burgermeisje omgetoverd wordt tot echte prinses. Absolute feel good films voor een eindeloos romantisch avondje!

Over de films
Synopsis The Prince And Me
Hij is de eigenwijze Deense Prins Edvard (Luke Mably), die incognito een jaartje in Amerika wil studeren, voordat hij zijn Koninklijke plichten moet vervullen. Zij is een vrijgevochten Amerikaanse studente met de naam Paige (Julia Stiles), die na eerst de nodige aanvaringen met Edvard te hebben gehad, stapelverliefd op hem wordt zonder dat ze beseft dat hij een prins is. Pas wanneer zij hem achterna reist naar Denemarken komt ze achter zijn ware identiteit en wordt daarmee voor een moeilijke keuze gesteld. Moet zij haar hart volgen en kiezen voor de liefde? Haar zorgeloze en vrijgevochten leventje als anonieme studente is dan wel voorgoed voorbij...

Synopsis The Prince And Me 2: The Royal Wedding
Een jonge, knappe prins van een klein land in Europa en een intelligent en avontuurlijk burgermeisje komen elkaar tegen op een universiteit in Amerika en worden verliefd op elkaar. Komt dit verhaal je niet erg bekend voor? Wat gebeurt er als dit burgermeisje, Paige, met haar prins Edvard mee gaat naar Europa om daar zijn prinses te worden? Een koningshuis op z’n kop? Een land dat binnen no time dol op haar is? En wat doe je als er dan opeens kapers op de kust liggen, die jouw droomprins van je af willen pakken? Beleef het mee in deze superromantische komedie The Prince And Me 2: The Royal Wedding!

Cast: Luke Mably ("Kingdom", Deceit), Julia Stiles (The Bourne Ultimatum, The Bourne Supremacy), Kam Heskin (Catch Me If You Can, Pride And Prejudice)
Regie: The Prince & Me: Martha Coolidge (Rambling Rose, TV: CSI, Sex And The City)
The Prince & Me 2: Catherine Cyran (True Heart)
Genre: romantische komedie
Speelduur: ca. 207 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Releasedatum koop-dvd: 21 januari 2009