:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI
PERSBERICHT: RELEASES JUNI
Bron: RCV - Datum: 2009-05-12 - Geplaatst door: Werner
NEW IN TOWN
She may not be where she expected, but she’s warming up to the possibilities!


• Hilarisch en romantisch bioscoopsucces nu ook op DVD!
• Renée Zellweger op haar best als in Bridget Jones’s Diary
•  Van de producers van The Wedding Date en Over her Dead Body

Na Bridget Jones’s Diary is Renée Zellweger eindelijk weer terug in een geweldige romantische komedie. En ze is weer op haar best! In New in Town zien we haar als stadse, materialistische carrièrevrouw, die voor haar werk terecht komt in een dorpje in de provincie. Daar worstelt ze met de nodige aanpassingen aan haar nieuwe omgeving, onverwachte gevoelens voor een man, die ze eigenlijk niet eens mag en natuurlijk vooral met…zichzelf. Een heerlijke, verfrissende feel good film, die je niet mag missen!

Over de film
De ambitieuze Lucy Hill leeft een prachtleven in zonnig Miami. Ze heeft een topbaan met topsalaris om zichzelf regelmatig te trakteren op nieuwe schoenen, tassen of – waarom ook niet – een nieuwe auto. Dan krijgt ze de kans om haar carrière een forse impuls te geven door orde op zaken stellen in een fabriek ergens in het provinciale Minnesota. Het lijkt haar geen enkel probleem: gewoon even er heen gaan, aantal mensen ontslaan en weer terug. Klaar voordat je ‘mojito’ hebt kunnen zeggen! Maar vanaf het moment dat ze landt op het ijskoude vliegveld blijkt het allemaal toch wat minder makkelijk dan gedacht. Ze heeft geen enkele luxe in haar huis, de ruwe fabrieksarbeiders negeren haar volledig en ze krijgt ook nog eens de vakbond op haar dak! Maar die vakbondsvertegenwoordiger blijkt best een leuk en lekker ding te zijn. En het dorpje en haar bewoners blijken ook zo hun charmes te hebben. Langzaam maar zeker ontdekt ze wat echte warmte in de vrieskou… Zal ze zelf uiteindelijk ook helemaal ontdooien?

Overige informatie
Cast: Renée Zellweger (Bridget Jones’s Diary, Miss Potter, Cold Mountain), Harry Connick Jr. (P.S. I Love You, Basic, TV: Will And Grace), J.K. Simmons (Burn After Reading, Juno, TV: The Closer)
Regie: Jonas Elmer (Nynne, Let’s Get Lost)
Genre: romantische komedie
Speelduur: ca. 97 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Releasedatum koop-dvd: 24 juni 2009


DE MAANPRINSES EN HET GEHEIM VAN HET WITTE PAARD

• Prachtige fantasie en avonturenfilm in de trant van Narnia en The Golden Compass
• Van de regisseur van Bridge To Terabithia, naar het boek van Elizabeth Goudge
• Met The Golden Compass-ster Dakota Blue Richards
• Nederlands en Engels gesproken

De Maanprinses En Het Geheim Van Het Witte Paard is de bijzondere verfilming van het boek Het Witte Paardje van Elizabeth Goudge, het favoriete jeugdboek van J.K. Rowling (schrijfster van de Harry Potter boeken). De jonge Dakota Blue Richards heeft, na haar schitterende prestatie in The Golden Compass, in deze film opnieuw een hoofdrol te pakken en brengt op overtuigende wijze het personage van de dappere heldin Maria tot leven. De Maanprinses En Het Geheim Van Het Witte Paard is een magische familiefilm vol spanning, bijzondere wezens, schitterende special effects en een hartverwarmend verhaal. De DVD bevat zowel de Nederlands gesproken als de originele Engelse versie, waardoor zowel jong als oud heerlijk thuis mee op avontuur kan gaan!

Over de film
Als Maria op haar 13e plotseling wees wordt, moet ze met haar kinderjuf verhuizen naar het landgoed van haar zonderlinge oom Benjamin. Als Maria merkt dat de maan steeds groter groeit, wordt haar verteld dat dit komt door een oude ruzie tussen haar familie en de familie De Noir. Ze kan dit maar moeilijk geloven en eigenwijs gaat ze op onderzoek uit. Als ze een mysterieus wit paard het bos in volgt, wordt ze plots gevangen genomen door de gemene familie De Noir. De dappere Maria weet echter te ontsnappen en op haar vlucht ontdekt ze, dat zij de laatste echte Maanprinses is. Ze is de enige, die de eeuwenoude vloek kan opheffen. Met een aantal bijzondere handlangers gaat Maria op avontuur om het geheim te ontdekken en de vloek te doorbreken. Zal het haar lukken?

Overige informatie
Cast: Dakota Blue Richards (The Golden Compass), Ioan Gruffudd (King Arthur, Titanic, 102 Dalmatians), Natasha McElhone (The Other Boleyn Girl, Ronin, The Truman Show)
Regie: Gabor Csupo (Bridge To Terabithia)
Genre: avontuur
Speelduur: ca. 103 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 en Nederlands Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Releasedatum koop-dvd: 10 juni 2009


THE GRUDGE 3
First it was unleashed… Then it was reborn… Now it’s where you live…

• DVD-première van angstaanjagende horrorthriller
• Derde deel in succesvolle reeks

De legendarische vloek leeft nog altijd voort… Dus maak je op voor een huiveringwekkend avontuur en maak je serie compleet met dit derde deel van The Grudge!

Over de film
Jake is de enige overlevende van het drama, dat zich afspeelde in het vervloekte appartement in Chicago. Hij is inmiddels opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis, maar zelfs daar is hij niet veilig voor Kayako en Toshio. Als ook hij een gruwelijke dood sterft, gaat zijn psychiater Dr. Sullivan op onderzoek uit. Ze ontdekt dat de vloek zich steeds verder uitbreidt en slachtoffers blijft eisen. En dan duikt er opeens een mysterieuze Japanse vrouw op, die de vloek voor eens en voor altijd lijkt te kunnen uitbannen. Lukt het haar met hulp van Dr. Sullivan om een einde te maken aan de maar voortdurende waanzin, voordat ze zelf slachtoffers worden?

Overige informatie
Cast: Shawnee Smith (Saw 1 t/m 5, The Island, A Slipping-Down Life), Matthew Knight (The Grudge 2, The Good Witch, Skinwalkers), Gil McKinney (TV: ER, CSI: Crime Scene Investigation)
Regie: Toby Wilkins (Splinter)
Genre: horror
Speelduur: ca. 90 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands optioneel aan/uit
Releasedatum koop-dvd: 24 juni 2009