:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Video Film/Express >> PERSBERICHT: NEW KIDS TURBO
PERSBERICHT: NEW KIDS TURBO
Bron: Video Film/Express - Datum: 2011-04-01 - Geplaatst door: Werner
NEW KIDS TURBO
Succesvolste Nederlandse film van het jaar, met cameo van o.a. Hans Teeuwen
Exclusieve limited edition uitgave met gratis metalen Maaskantje hanger in de verpakking. Met unieke actie voor consumenten!

New Kids Turbo is een hilarische Nederlandse succesfilm, gebaseerd op de al even populaire televisieserie New Kids. New Kids is een show die wordt uitgezonden op de Nederlandse televisiezender Comedy Central met korte sketches die zich afspelen in het Noord-Brabantse dorp Maaskantje.

De crisis heeft toegeslagen. Ook hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Erger nog, hun uitkeringen zijn stopgezet! De New Kids zien maar één oplossing: nergens meer voor betalen. Hun ogenschijnlijke eenvoudige oplossing zorgt voor landelijke ophef...

De grappen volgen elkaar in snel tempo op in New Kids Turbo, met glansgastrollen van bekende Nederlanders zoals Theo Maassen, Hans Teeuwen, Frank Lammers, Antonie Kamerling, Reinout Oerlemans, Jody Bernal, Peter Aerts en Fresku.

In België bezochten ruim 100 000 bioscoopgangers de film New Kids Turbo, en in Nederland is de film al helemaal een hit: New Kids Turbo bracht op de premièreavond bijna 32.000 bezoekers op de been: een Nederlands record. Ondertussen bracht de film al meer dan 7,5 miljoen euro op en gingen al meer dan 1 miljoen Nederlanders hem zien in de zalen. New Kids Turbo veroverde daarmee in eigen land in geen tijd de status Diamanten Film. Op 8 december 2011 mag u alvast het vervolg verwachten in de bioscoopzalen: New Kids Nitro.

De makers van New Kids Turbo pakken uit met een unieke actie voor consumenten: koop de dvd of Blu-ray en win een gastrol in New Kids Nitro. Koop de DVD of Blu-ray New Kids Turbo en maak kans op de gastrol van je leven in de nieuwe film New Kids Nitro! Schrijf je in via de unieke actieflyer in de DVD- of Blu-ray verpakking. Deelnemen kan tot eind mei 2011, waarna regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil de winnaar zullen selecteren. De gelukkige zal kort daarna worden uitgenodigd voor de opnames van New Kids Nitro, die deze zomer plaatsvinden.

Reviews:
NRC – “Wansmakelijk en schandalig”

Synopsis

De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, zorgen de New Kids ervoor dat hun ogenschijnlijke eenvoudige oplossing voor landelijke ophef zorgt. New Kids Turbo is een absurd verhaal met een belachelijk hoge grapdichtheid.

Tagline:
Niemand komt aan Maaskantje

Specificaties DVD/Blu-ray:
Product: DVD, Blu-ray
Distributeur: Video/Film Express
Releasedatum: 12 april 2011
Regie: Steffen Haars & Flip van der Kuil
Cast: Robbie Schuurmans, Rikkert Biemans, Richard Batsbak, Gerrie Van Boven, Barrie Butsers
Beeldformaat: 1080P HD 2.35:1
Audio: DTS HD Master 5.1
Ondertiteling: Engels / Nederlands voor doven
Speelduur: 85 minuten
Genre: Comedy
Taal: Brabants
Discformaat: BD50
Kijkwijzer: 16 jaar, sex, geweld,

Extra's:
• Audiocommentaar van de New Kids
• Making Of (70 min)
• Kut!
• Première
• Bam!
• Henry van Loon unkut
• Knoepert
• Schieten Jonguh
• Op de radio
• Gradje
• New Kids in Concert
• Uitreiking Diamenten Film
• En nog veel meer kutfilmpjes...Recent nieuws van dezelfde bron