:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Hong Kong Legends >> PERSBERICHT: THE SCORPION KING
PERSBERICHT: THE SCORPION KING
Bron: Hong Kong Legends - Datum: 2002-06-11 - Geplaatst door: Serge
Hong Kong Legends zet deze maand zijn klauwen in een klassieker: The Scorpion King, vanaf 18 juni te koop, uitsluitend op dvd.

The Scorpion King is een visueel overdonderend actie-avontuur van David Lai, de regisseur van Hong Kong klassieker Saviour of the Soul! Fantasie wordt werkelijkheid voor de dromerige student Yuk-Su, die zijn tijd op school doorbrengt met het tekenen van denkbeeldige kungfuhelden. Wanneer hij per toeval een jong meisje redt uit de handen van een bende vrouwenhandelaren, aangevoerd door de lokale politiecommissaris, krijgt Yuk-Su het aan de stok met de ultieme vechtmachine: The Scorpion King!

Me zijn striphelden als inspiratie en een heuse kungfumeester als steun, moet Yuk-Su al zijn moed, kracht en talent verzamelen om de dodelijke kungfutrap van The Scorpion King te trotseren. Geproduceerd door Hong Kong-legende Sammo Hung, toont The Scorpion King de formidabele vechtkunsten van Chin Kar-lok (o.a. Swordsman 2, Legend of Tekken), veteraan Lar Kar-leung en de waanzinnige acrobatische martial arts van het Koreaanse Taekwondo-fenomeen Won Jin. The Scorpion King is een ware klassieker!

Regisseur: David Lai (Savior of the Soul)

Cast: Chin Kar-lok (Swordsman 2, Legend of Tekken), Lar Kar-leung (Master Killer, Dronken Master), Won Jin (Kickboxing Kid).

Specificaties:
Beeld: 16:9 anamorfisch
Geluid: Engels en Cantonees Dolby Digital
Ondertitels: Nederlands
Jaar:
Leeftijd: 16
Speelduur: 95 min.

Extra's:
• Biography Showcase for ŒShaw Brothers Legend Lar Kar-leung
• Trailer gallery
• Talent Showreel for Korean kicking-genius Won Jin
• Interview Gallery with leading men Chin Kar-lok and Won Jin
• Feature length audio commentary with Hong Kong Cinema Expert Bey Logan

Releasedatum: 18 juni 2002