:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPDVD SEPTEMBER 2002
PERSBERICHT: KOOPDVD SEPTEMBER 2002
Bron: RCV - Datum: 2002-07-19 - Geplaatst door: Serge
ALIAS
Tijdens een uitstapje naar Gent zijn de vriendinnen Eva en Patti er ongewild getuige van hoe een naakte, jonge vrouw uit een raam te pletter valt. Zonder het zelf te beseffen heeft Eva die vreselijke gebeurtenis vastgelegd met haar videocamera. Onderweg naar huis wordt ze aangesproken door een aantrekkelijke man. Ze beleeft een zeer intieme nacht met hem en is dan ook aangenaam verrast als hij later opduikt in haar woonplaats. Dat warme gevoel maakt plaats voor achterdocht en angst wanneer deze versierder ongezond veel interesse voor de videotape blijkt te hebben. Was het soms geen ongeluk? Weten de vriendinnen meer dan goed voor ze is? Opeens moeten ze vrezen voor hun leven en weten ze dat het oplossen van dit mysterie het enige is dat hen kan redden.

Regie: Jan Verheyen (Team Spirit, Alles Moet Weg, Boys)
Cast: Hilde de Baerdemaeker (TV: Team Spirit-de Serie) - Geert Hunaerts (Team Spirit, Crazy Love) - Veerle Dobbelaere (Lisa, De Noorderlingen)
Lengte: 98 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Extra's:
Disc 1: audiocommentaar door Jan Verheyen Disc 2: teaser, trailer, making of, korte hilarische film

Specificaties DVD:
Dolby Digital 5.1, 16:9 anamorfisch

Te koop op DVD vanaf 4 september 2002.
RED DRAGON
Als z'n vrouw en het hele dorp op beestachtige wijze worden vermoord door Manchu terroristen, neemt meesterstrijder Kwun wraak met de enige overlevende van de slachting: zijn zoontje Ting. Zeven jaar lang weten ze het dodelijke leger voor te blijven. Dan komt Kwun vijf jonge Shaolin-meesters tegen die een gedetailleerde kaart op hun ruggen hebben getatoeëerd. Deze kaart wijst de weg naar een onbetaalbare schat. Het duurt niet lang voordat de Manchu achter de Shaolin aankomen. Nu, in een eeuwenoud gevecht, staat Kwun tegenover dezelfde terroristen die zijn familie vermoordden. Samen met z'n zoon Ting sluit hij zich aan bij de jonge Shaolin-meesters voor een legendarisch 'martial arts' gevecht met 's werelds beste strijders!

Regie: Jing Wong (Century of the Dragon, Crying Master) - Corey Yuen (Karate Tiger, The Enforcer, Hero)
Cast: Jet Li (The One, Romeo Must Die, Lethal Weapon 4) - Lung Wei Wang (Young and Dangerous, Instructors of Death) - Damian Lau (The Enforcer, Zu Warriors)
Lengte: 83 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Specificaties DVD:
DTS 5.1, Dolby Digital 5.1, 16:9 anamorfisch

Te koop op DVD vanaf 18 september 2002.REVELATION
Eeuwenlang vochten de legers van goede en kwade machten om een mysterieus voorwerp uit de tijd van Christus. Door de eeuwen heen zijn er steeds meer merkwaardige tekens op verschenen. In 1299 probeerde een wetenschapper de tekens te ontcijferen. Het eindigde in een ramp. In 1710 deed Sir Isaac Newton een poging. Ook hij faalde. Nu gaan een miljardair, zijn geniale zoon en een geflipte student op een levensgevaarlijke missie om het object te vinden, het geheim te ontrafelen en het onschadelijk te maken. Maar een duistere, Bijbelse kracht doet alles om het object en zijn vernietigende kennis in handen te krijgen…

Regie: Stuart Urban (TV: Bergerac)
Cast: Udo Kier (Shadow of the Vampire, Dancer in the Dark) - Terence Stamp (Bowfinger, Star Wars: The Phantom Menace)
Lengte: 99 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Specificaties DVD:
Dolby Digital 5.1, 16:9 anamorfisch

Te koop op DVD vanaf 4 september 2002.JACOB'S LADDER
Jacob Singer leeft in doodsangst. Hij vocht in Vietnam en dagelijks spoken de meest verschrikkelijke herinneringen door zijn hoofd. Ook wordt hij geplaagd door zijn overleden zoontje. Zijn vriendin en vrienden proberen hem uit alle macht te helpen, maar het wordt steeds erger. Jacob begint monsters en demonen te zien. Natuurlijk speelt zich dit alleen maar af in Jacob's hoofd. Of niet?

Regie: Adrian Lyne (Unfaithful, Fatal Attraction)
Cast: Tim Robbins (Mission to Mars, Arlington Road) - Elizabeth Peña (Impostor, Seven Girlfriends)
Lengte: 115 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Extra':
Trailer, making of, verwijderde scènes, audiocommentaar door Adrian Lyne, fotogalerij

Specificaties DVD:
Dolby Digital 5.1, 16:9 anamorfisch

Te koop op DVD vanaf 18 september 2002SHE'S SO LOVELY
Kan een mens compleet en voor altijd veranderen? Maureen is gelukkig getrouwd met Joey en is moeder van drie kinderen. Maar ooit, in een ver en vergeten verleden was ze het levensmaatje van Eddie. Samen trokken ze van kroeg naar kroeg en leefden een beneveld bestaan tussen kroegtijgers en kleurrijke karakters uit de lagere milieus. Hun liefde leek grenzeloos, totdat Eddie werd opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Na tien jaar duikt hij onverwachts weer op…

Regie: Nick Cassavetes (John Q, Unhook the Stars)
Cast: John Travolta (Domestic Disturbance, Swordfish, Pulp Fiction) - Sean Penn (I Am Sam, The Thin Red Line, The Game) - Robin Wright Penn (The Pledge, Unbreakable, Message in a Bottle, Forrest Gump)
Lengte: 96 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Specificaties DVD:
Dolby Surround, 16:9 letterbox

Te koop op DVD vanaf 4 september 2002.SOULKEEPER
Twee kleine criminelen maken een dramatische fout. Wanneer ze een geheimzinnig eeuwenoud relikwie stelen lijkt dit de misser van hun leven te worden. Zonder dat ze het enorme gevaar beseffen, komt de allergrootste duivelse geest vrij en mobiliseert hij alle ongelovigen. Onvoorstelbare rituelen met levensgevaarlijke angstaanjagende monsters en bloedmooie, maar oh zo bedrieglijke, vrouwen komen op hun onverklaarbaar mysterieuze en bloederige pad. Zal de duivel nu zijn ultieme kans grijpen en zal het kwaad voor altijd overheersen of... is de wereld nog te redden?

Regie: Darin Ferriola (Ivory tower)
Cast: Rodney Rowland (The Sixth Day) - Kevin Patrick Walls (Blade, Scream)
Lengte: 99 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Specificaties DVD:
Dolby Surround, 4:3

Te koop op DVD vanaf 4 september 2002.SHE'S NO ANGEL
Donald en Maureen krijgen verschrikkelijk nieuws: hun zoon is omgekomen bij een auto-ongeluk. Gelukkig leeft zijn kersverse vrouw Catherine nog. Donald en Maureen hebben hun nieuwe schoondochter nog nooit gezien. Ze nemen haar in huis en ze is echt een engel. MAAR… Catherine is Catherine niet. De echte Catherine overleefde het ongeluk niet. Wie is deze vrouw? Wat wil ze? Hoe gevaarlijk is ze? En voor wie is ze op de loop?

Regie: Rachel Feldman
Cast: Tracey Gold (TV: Growing Pains) - Dee Wallace-Stone (The Frighteners, E.T.) - Kevin Dobson (Restraining Order)
Lengte: 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Specificaties DVD:
Dolby Surround, 4:3

Te koop op DVD vanaf 18 september 2002.SUNSTORM
Een miljonair genaamd 'De Generaal' wordt op brute wijze vermoord. Zijn vier zeer aantrekkelijke dochters komen tot de schokkende ontdekking dat hun vader geen gewone zakenman was. Hun vader was verwikkeld in een smerige megazaak waarbij ook de CIA en de Amerikaanse regering zijn betrokken. Wanneer ze dat weten, gaan ze genadeloos op jacht naar de daders en de waarheid. Daarbij moeten de jongedames veelvuldig gebruik maken van hun adembenemende uiterlijk..

Regie: Mike Marvin
Cast: Bo Derek (Bolero, Ten) - Stacey Keach (Children of the Corn V, American History X)
Lengte: 91 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Specificaties DVD:
Dolby Surround, 4:3

Te koop op DVD vanaf 4 september 2002.THE BEASTY BOY
Eigenwijze boer Stoney wordt door zijn familie naar het ziekenhuis gelokt, want hij durft niet naar de dokter. Eenmaal in de stad weet de oudere rebel niet wat hem overkomt. Zijn gestuntel met alle moderne ongemakken is hilarisch, en het wordt allemaal nog veel erger wanneer zijn maat Shuck hem op spectaculaire wijze uit het ziekenhuis 'bevrijdt'. In een gestolen lijkwagen, met het lijk nog aan boord, maken de twee krasse knarren zich uit de voeten. Alleen: Stoney's brave kleinzoon Charles gaat per ongeluk mee en dat vindt deze computernerd helemaal niet leuk. Toch kan hij de twee oude herrieschoppers goed helpen nu ze worden achtervolgd door… de FBI!

Regie: Leszek Burzynski (Trapped Alive)
Cast: Peter Fonda (Easy Rider) - Kris Kristofferson (Blade I & II, Payback)
Lengte: 95 minuten
Leeftijd: alle leeftijden

Specificaties DVD:
Dolby Surround, 4:3

Te koop op DVD vanaf 18 september 2002.