:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Cinemien >> PERSBERICHT: FIGLIA MIA
PERSBERICHT: FIGLIA MIA
Bron: Cinemien - Datum: 2018-10-20 - Geplaatst door: Werner
FIGLIA MIA

Voor november staat er één nieuwe dvd release op de planning. Cinemien brengt Figlia Mia uit, de nieuwste film van Laura Bispuri met in de hoofdrol de fantastische Alba Rohrwacher. De film ging in première op de Berlinale 2018 en werd genomineerd voor de Gouden Beer.

Een jong meisje wordt verscheurd door haar liefde voor haar twee moeders. Een verhaal over onvolmaakt moederschap en onlosmakelijke banden. Het zonovergoten Sardinië is de setting van deze zomerse film.

De verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina (Valeria Golino). Hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica (Alba Rohrwacher) haar biologische moeder is. Wanneer Angelica gedwongen wordt om te verhuizen vanwege financiële problemen, vraagt ze om Vittoria te mogen ontmoeten. Tina vindt dit goed, in de veronderstelling dat Angelica binnenkort de stad zal verlaten. Tegen Tina’s wil brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door en wordt hun band steeds sterker.

Regie: Lauri Bispuri 
Met: Alba Rohrwacher, Valeria Golino, Sara Casu
Releasedatum: 27 november 2018